Pension Tara - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Pension Tara

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 14
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Pension Tara


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jan S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pozor noví majitelé od července!! Velmi přátelští a ochotní majitelé penzionu. Vstřícnost a snaha splnit každé přání nás nejprve trochu překvapila, ale potom jsme byli nadšeni. Prostředí penzionu a zahrada jsou super - čisté pokoje,stále teplá voda,wifi,parkoviště pro ubytované, velký výběr jidel a nápojů na snídani a vynikající večeře. Stále přístupný samoobslužný bar s velkým výběrem nápojů (alko/nealko/ kávy/čaje...Zahrada velmi útulná, plná zeleně, pergola, možnost opékání na ohni, jezírko..Každý rok trávíme dovolenou v různých penzionech a také hotelích,ale s takovou pohodu a opravdovým zájmem o hosty jsme se nikde nesetkali. Noví majitelé mají jen jeden zájem - spokojenost hostů a je to vidět na každém kroku. Já osobně jim proto přeji jen to nejlepší.

Jarda P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemní majitelé, výborné jídlo, čisto v penzionu, krásné prostředí, blízko do skal i na vlak. V případě špatného počasí nám chyběla pouze televize na pokoji. Celkově jsme byli velice spokojeni.

Jarda, Dana, Jana a Mirka z Vysočiny.

Majitelka p.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 22.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Od 5/6-7/6 v pensionu byla ubytována společnost z Prahy.5/6 k večeři měli: vepřový řízek dopékaný v máslovém přelivu s bylinkami, vařené brambory, okurkový salát a 6/6 večeře: 300g pečené kuřecí stehno na houbovém pestu, ochucená rýže s výpekem. 7/6 po snídani srdečné rozloučení s ujištěním, že byl pobyt velmi příjemný.Od 6/6- 8/6 nikdo jiný ubytován nebyl. Nové hosty odbavuje a informuje majitelka pensionu. Pivní incident se nemohl konat, protože žádný muž majitel na pensionu nebyl a není. Na pokojích je nový nábytek a povlečení zakoupené koncem května bylo dáno ihned na pokoje.Vypsané večeře pokládat za polotovary -bez komentáře.
Vychvalování paní nájemkyni a ponižování nové majitelky je evidentní záměr stěžovatele pokud existuje uškodit Pensionu. Obrana proti takovému počínání je jediná.Navštivte pension TARU a přesvědčte se sami.Jistě oceníte naši snahu o spokojenost našich hostů. Zatím se nám to daří navzdory zlé pomluvě. Na vaši návštěvu se těší majitelka pensionu TARA s rodinou.

pavel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nebyli jsme spokojeni. V pokoji neuklizeno novy majitel hrubý vyčítal pivo které jsme si točily sami že točíme moc jídlo polotovar vše schatrale pokud upozorníte majitele řekne vám ať bydlíte jinde nedoporučuji ani zadarmo hold novy majitel zlata stara majitelka to jsme tam jezdily i 4 x do roku tet už nikdy vice

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
JH

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nebyli jsme spokojeni. V pokoji neuklizeno (vrstva prachu), komoda na prádlo v rozkladu, na dveřích 2ks ramínka. V koupelně pouze malá polička a jeden háček na ručníky. Na snídani 1konvice překapávané kávy (cca 5 hrníčků) pro plný penzion. Kávovar na espreso neodvápněný. Pivo si můžete natočit dle nápisu na pípě "I pěna je pivo".
Při příjezdu první přivítání okamžitou platbou pobytu, poté teprve klíče od pokojů.
Penzion má jinak pěknou zahradu a velice pěknou polohu u skal a veřejné dopravy.

Pension Tara reaguje:

Dobrý den, kdo chce psa bít,hůl si najde-pokoje se uklízejí vždy před nástupem,zařízení pokojů je nové,káva na snídani- dle měrky 12 porcí,ale stále se doplňuje a je tam i instantní,zajímavé,že se nevyjadřujete ke zbytku snídaně-ale to byste chválit ;-),bar včetně kávovaru,čepovaného piva a ledničky s alkem i nealkem jsme zpřístupnili formou samoobsluhy,nemáme restauraci a nejsme vždy k dispozici,tak aby nikdo nestrádal a nečekal,že nám i toto někdo vyčte,bych nečekal. A nápis -I pěna je pivo-ano,je,když někdo "sklepává" hustou pěnu do dřezu, asi bychom naráželi daleko častěji...pokud se vyskytl nějaký problém,vždy ho okamžitě řešíme,ale být u nás týden,usmívat se a pak napsat tuto recenzi, co na to dodat...Ti kteří jsou spokojeni,většinou nepíšou a Vy,paní Halíčková s větší skupinou/2x2 lidi/,mohla jste nám to říct hned a vše by se vyřešilo okamžitě.

Josef T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 16.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion je v pěkném prostředí, všude blízko, maximální ochota a vstřícnost personálu, domácí skvělá strava, všude bylo čisto a byli jsme jako skupina dvou starších manželských párů maximálně spokojeni.

Dana J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemní majitelé,výborné jídlo,nové postele na kterých se vyspí každý.Skály, vlak vše v blízkosti pensionu. Velká zahrada na vyřádění dětí, prostě naprostá spokojenost. Dana

Olga M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.2. - 18.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi čisté pokoje, skvělé jídlo, krásná příroda a super lidičky. Doporučuji.

Tureček

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.2. - 18.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Opět jsem navštívil penzion i s přáteli. Penzion nezklamal. Vše perfektní. Přijedu zase...

Renata P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.2. - 16.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemný pokoj, příjemný personál, dobré pivo, dobré kafe :-) Personál nám vyšel ve všem vstříc. Měli jsme zajištěnu i bezlepkové a bezmléčné jídlo. Děkuji.

+ I.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

“Velmi příjemné ubytování, ideální poloha a přátelský a ochotný personál. Určitě doporučíme svým přátelům... Děkujeme Yettimu za krásný víkend!! Tak zase někdy naviděnou ;-) Vláďa a Iva”

Tureček

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, příjemní majitelé, cisto a útulno, všechno dle dohovoru - slovo dělá chlapa,jidla vice než dost, úžasní psi. Za mne 5 hvězdiček. Prijedu zase...

Libuse K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Mohl by tam byt televizor.Jinak krasne okoli s moznosti ruznych vyletu.

Karla

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nedoporučuji. Za stejné peníze můžete mít daleko kvalitnější služby v bezprostřední blízkosti tohoto penzionu.
Nepořádek, nekvalitní služby, lhostejnost a nezájem personálu.

Pension Tara reaguje:

Dobrý den, jsme novými provozovateli na pensionu Tara od května 2015. Velice si vážíme každého z Vás, který zavítá do našeho pensionu, aby tu strávil několik příjemných chvil svého volného času. Přijeďte si odpočinout a načerpat potřebnou energii. Prioritou je pro nás Vaše spokojenost.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Pension Tara, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku penzionu Pension Tara. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Pension Tara.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist