Penzion Podskalí - Hodnocení

Velmi dobré 7.3 / 10

podle 6 recenzí (celkem 62)  

500 Kč
Referenční cena

Bučnice 221,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Podskalí

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 62
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Podskalí


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pokud máte chuť,jeďte do penzionu Podskalí.Je to sice ideální poloha,ale...Na večeři za 110kč dostanete vodu s bramborem a dva plněné bramborové knedlíky rozpůlené na půl,aby toho bylo víc. Určitě dostačující porce pro dospělého.Vše jsou polotovary. Majitelé odjíždějí odpoledne na kole do Teplic nad Metují na kávu a pivo,tak se nedivte, že nedostanete domácí stravu,ale jen ohřívané polotovary!Kde můžou,tak ušetří.Je to pro každého.Z naší zkušenosti,pokud můžete, vyhněte se velikým obloukem!!!Je ale na každém, jaké ubytování zvolí.My se řídili i recenzemi a dopadli špatně.Vůbec jsme nebyli spokojeni. Proto píšeme,abychom pomohli lidem, kteří se rozhodují, kde se ubytovat!!!

Lucka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nedoporučuji!!!
Smrad že septiku, WC mušle špinavá, koupelnový nábytek rezavý. Podkrovní pokoj pro trpaslíky. Chodíte pořád shrbení. Málo místa, není pořádně kde si dát věci, wi-fi skoro nefunguje, vypadává. O posteli raději nemluvím. Snídaně pořád stejné, bez nápadu. Každý den hnusný černý čaj. Večeře jednoduché, malé porce. Majitelé se snaží na všem vydělat, ale moc jim to nejde! Jediné plus je příroda.

Petr Š.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme loni,a byli jsme nad míru spokojení.Můžeme určitě jenom doporučit.Pokojíčky útulné,čisté.Snídaně i večeře moc dobré.

Petr Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme loni,a byli jsme nad míru spokojení.Není co vytknout.

Vidová N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Bydleli jsme v chatce, která patří k penzionu. Chatka je vybavená kuchyňkou, kde si můžete vařit a hlavně je zde klid a soukromí. Ideální pro rodiny s dětmi, protože je zde dostatek vyžití pro malé i větší děti. Majitélé jsou vstřícní a vždy usměvaví. Každý den s Vámi prohodí slovo, zajímají se, kde jste byli, jestli vám něco nechybí a nemohou pro Vás něco udělat. Velmi ochotně poradí, kam na výlet. V recenzích někteří psali, že je ve spanku rušil projíždějící vlak, který jezdí okolo penzionu, ale rozhodně to nemůže být pravda. První vlak jede po sedmé ráno a poslední po půl deváté večer.
Určitě se sem vrátíme.

Mirka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi pěkný pension se vším všudy.Krásné prostředí i pension.Velmi příjemní majitelé,kteří se o vše starají k dokonalosti.Bylo nám tam dobře.Stravování také v pohodě,vše stačilo.Proto se klidně rádi vrátíme,a držíme majitelům palce a úspěchy v dalším jejich starání o pension Podskalí.Mirka Říhová

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pucák

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 17.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion v rodinném stylu. Cítili jsme se tam velice příjemně. Majitelé velmi milí a ochotní. Nic není problém. Všude čisto. Kuchyně domácí. Do Adršpašských skal 2,5km pěšky po rovince po lesní cestě, do Teplických taktéž pěšky po rovince lesní cestou 1,5km.V případě špatného počasí, je k dispozici, pin pong, posilovna, infrasauna.My večer využili i koupací sud a fakt to stojí za to!!! Za čtyři dny jsme tam nestihli vše, takže se příště zase budeme těšit tam.

Jaroslava M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion můžu jen doporučit. Krásné prostředí,blízko do Adršpašských i Teplických skal.Moc příjemní majitelé a paní Hanka skvělá kuchařka. V době naší dovolené rostly hřiby, takže nás to táhlo každý den do lesa. Děkujeme za skvělou dovolenou :-)

Strouhalová J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Mohu jen doporučit.
Krásný,čistý,útulný pension.Veliká zahrada s prostorem pro děti.Velmi příjemní a ochotní majitelé a výborná kuchyně.Určitě se sem ještě vrátíme.

Kateřina E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pěkný penzion v krásném prostředí Adršpašsko-teplických skal, dobře přizpůsobený dětem, s přátelskými majiteli.

Blanka T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zatím nejlepší penzion ve kterém jsme byli. SUPER.

Šárka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Měli jsme se skvěle a za to veliké díky majitelům, perfektní služby, prostředí,ubytování,program.Můžeme jenom doporučit

Jana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Celý týden v penzionu Podskalí byl moc příjemný, vyžití pro děti na zahradě bylo úžasné a majitelé byli ochotní a nevadilo jim dětské pobíhání ani stravování na etapy, když dvouletý syn nevydržel sedět v jídelně.

Jolana G.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.1. - 21.1.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na dovolené jsme zde byli v zimě,naprostá spokojenost,vládne tu pohoda a klid,masáže a koupací sud a infrasauna super.Kuchyně výborná,ale hlavně moc hodní lidé.Určitě se sem vrátíme při naší cestě kolem republiky.A Adršpach je nádherné místo.Děkujeme Jolana a Ruda

Petr H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byl jsem zde s Pritelkyni velmi spokojen nejlepsi Penzion kde jsme byli. Pan i Pani Havalcovy jsou moc hodni a ochotni lide prostredi vybaveni pokoj a strava vyborne sluzby na vysoke urovni a v Penzionu vladne vyborna nalada. Pani je super kucharka a Pan se ovse vyborne stara. Muzu Penzion Podskali doporucit vsem kteri hledaji idealni misto jak v lete tak v zime a deti i dospeli se zde mohou oddavat pohode a dobremu jidlu. Urcite se sem do Penzionu radi opet podivame .Jeste jednou dekujeme za super dovolenou. Petr H.

Rymešová S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 29.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Užasný personál ve výborném prostředi.
Můžu skvěle doporučit.
Pojedem znovu,jak výjde čas.
Moc ďekujem.

a R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 7.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše super, majitelé velice příjemní.DOPORUČUJEME!

Káťa S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.1. - 30.1.2010

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

po všech stránkách super :)

Zuzana K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.11. - 19.11.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

I pri neprizni pocasi se nam pobyt velmi libil uz jen diky pratelskemu pristupu majitelu, o prekrasne prirode nemluve. Penzion je pekny, utulny, s velkou nabidkou sluzeb za rozumne ceny.

Kateřina B.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasný vykend, super lidičky, bezkonkurenční majitelé starali se o nás jako o vlastni, vše v pohodě děkujeme moc,užili jsme si to perfektně

Jindřich D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.11. - 22.11.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Druhá návštěva a opět vše naprosto perfektní.

Bohuslav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 27.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota


Relaxační pobyt se nám velice líbil,příjemný personál,výborné jídlo
krásná příroda.Děkujeme a budeme doporučovat.

Bob a Dana, Pardubice

Jarda

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 6.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Doporučuju všem.Pěkný penzion v nádherném prostředí stvořeném pro turistiku a výlety. Využili jsme saunu a jsou i jiné možnosti. Příjemný a karádský personál a dobrá strava to umocňuje. Maximální spokojenost.

Jindřich D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.3. - 28.3.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Mohu doporučit všem.Perfektní ubytování,super ceny,bezvadní majitelé starající se o hosty.Penzion v místě odkud se dají provádět pěší tůry po Teplických a Adršpašských skalách.Toto vše doporučuje i naše psí dítě Bettynka-TOY pudlík.Dnes dostala stejné hamu papu jako my.Hrachovou polévku + vepřové přírodní.Pokud se někam budeme vracet,tak jedině sem....J+H+B

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Rozhodne najlepší penzión, v ktorom som bola. Všetko super, pani Hanka skvelá osoba, ktorá to tam všetko pekne vedie, je veľmi milá a spríjemňovala nám celý pobyt. Penzión je skvelý pre rodiny s deťmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Podskalí, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Podskalí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Podskalí.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Velmi dobré 8.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist