Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Třeštický Mlýn

Třeštice 32,
TŘEŠTICE 588 56 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion Třeštický mlýn se nachází v srdci Českomoravské vrchoviny v polovině cesty mezi městy Třešť a Telč, na okraji malebné vesničky Třeštice. Původní mlýn má velmi bohatou historii, sahající do středověku. Kdysi se zde kromě tradiční mlynářské činnosti také řezalo dřevo a lisoval lněný olej. Celý objekt prošel rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2006 – 2016 a je schopen plnit náročné požadavky návštěvníků.

Areál Třeštického mlýna je tvořen budovou starého mlýna a budovami s uzavřeným dvorem. K objektu přiléhají rozsáhle pozemky luk, pastvin, několik menších rybníků, přírodní potok, mlýnský náhon a rozlehlé oplocené pozemky s ovocnými stromy. Penzion je svou polohou ideální základnou pro širokou škálu turistických a sportovních aktivit, ale i místem pro příjemné lenošení a pohodu. Areál penzionu zajišťuje maximální soukromí.

K ubytování v apartmánech připravujeme nabídnout přednáškový sál se zázemím pro pořádání firemních a společenských akcí, vinárnu, relaxační a sportovní centrum, saunu a dětské hřiště. Celý areál penzionu je samostatný, mimo silniční komunikaci a umožňuje bezpečné parkování automobilů, motocyklů, má úschovnu kol.

Penzion je nekuřácký. Pobyt s domácími mazlíčky lze sjednat po domluvě. V obytných prostorách penzionu se přezouvá a používá se domácí obuv. Hovoříme česky, anglicky.
Výhodou je umístění penzionu. To nabízí ideální východisko pro pěší výlety, cykloturistiku i pro výlety autem po okolí. Obcí vede značená cyklotrasa spojující Třěštici s nedalekou Telčí (20 minut na kole) a dalšími zajímavými místy regionu.

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Třeštický Mlýn a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Třeštický Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Třeštický Mlýn.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist