Ubytování






 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Horácko

390 Kč
Reference price

Unčín 43,
UNČÍN 592 41 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Penzion se nachází přímo na břehu Lipna, 1.5 km od Horní Plané, rodného městečka básníka…

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Ideální místo pro rodiny, jednotlivce i skupinové pobyty. Vyznavače turistiky, cyklistiky, rybaření, houbaření,hitorických památek a nedotčené přírody. V zimě sjezdového a běžeckého lyžování. Máme několik předností. Pro Vaše pohodlí zajišťujeme přes den pokojový servis. Rádi Vám zapůjčíme dětskou postýlku. Velká zahrada a letní terasa Vám umožní příjemnou relaxaci, bezpečný pohyb malých dětí s možností sportovního vyžití. Samozřejmostí je dětské hřiště se skluzavkou, houpačky a pískoviště. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku (bez poplatku). Vaše kola nebo motorku je možné uschovat v samostatné, bezpečně uzavřené místnosti. Horácko se nachází v obci Unčín okres Žďár nad Sázavou nedaleko je Nové Město na Moravě, nebo z druhé strany Bystřice nad Pernštejnem. Obec přímo sousedí s obcí Jimramov a Dalečín. Skupinám nad dvacet osob necháváme penzion jen pro jejich využití.

Pokoje

Kapacita 34 lůžek......Wi-Fi zdarma!
Ubytujeme Vás v deseti útulných dvoulůžkových pokojích se soci-álním zařízením, nebo dvou vícelůžkových apartmánech složených ze dvou oddělených pokojů. Apartmány mají v koupelnách jak sprchové kouty tak vany. Budova penzionu je situovaná na kraji malebné a klidné obce Unčín v údolí řeky Svratky. Výhled z pokojů je na scenérie Vysočiny a z jedné strany také na samotnou řeku na jejímž břehu penzion stojí.Prostředí je to velmi klidné, přímo ideální k odpočinku. Vyspání u nás je balzám. Některé pokoje je možno doplnit o přistýlku. Ubytujeme i vašeho domácího mazlíčka. Na všech pokojích je Wi-Fi internet ZDARMA.

Stravování

V restauraci se snažíme nabízet hostům jídla trochu jinak. Vaříme z čerstvých surovin, které z velké části nakupujeme od prvopěstitelů a chovatelů. Stálý jídelní lístek průběžně obmněňujeme dle sezónnosti a také uvaříme dle vašich receptů či představ. Filosofie naší gastronomie je vařit krom klasických a tradičních recepůr, také dle nových a moderních trendů. Co takhle krajovou specialitu, českou kuchyni , ryby , zvěřinu, hovězí steak nebo jen něco lehkého ze zelininy? ״ Ano ano, jen si přejte. Od toho jsme zde pro Vás.״ A nápoje. Alkoholické i nealkoholické Vám za hezkého počasí můžeme nabídnout na venkovní terase či zahrádce. Párkrát do roka také vaříme 13 stupňové pivo Horácko.

Vybavení

Vybavení objektu

Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Sportovní vyžití, Internet, Trezor, Domácí mazlíčci povoleni, Restaurace, Recepce, Bezbariérový přístup
Počet pokojů:: 14

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Aktivní dovolená, Golf, Vhodný pro cyklisty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 10:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Dětská postýlka, Koupelna, Vysoušeč vlasů

Sportovní zázemí

Posilovna, Tenisové hřiště, Úschovna kol, Úschovna lyží, Volejbal, Nohejbal, Fotbal, Stolní tenis, Dětské hřiště, Petangue, Půjčovna kol, Masáže

Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře, Bar

Platba

MasterCard  

Maestro  

Visa  

VisaElectron  

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Horácko a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Horácko. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Horácko.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10
Penzion DaJa 530 Lipno
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist