Penzion Valtice ***superior - Hodnocení

750 Kč
Referenční cena

Nám. Svobody 15,
VALTICE 691 42 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Valtice ***superior

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 96
Celkem hodnocení 226
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Valtice ***superior


Storno

Hodnocení návštěvníků

Aleš P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající postele- matrace-. Příjemný a pozorný majitel.

Jiří Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Čtvrtá tradiční návštěva, trvale špičkový přístup od majitele i personálu.
Klid a pohoda.

Minařík M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé prostředí. Krásný sklipek. Příjemný personál.

Romana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krasny penzion v samem srdci Valtic. Chutna a bohata snidane, vkusne zarizeny pokoje v lehce zameckem stylu. Vyhled na namesti a kostel primo z okna naseho pokoje, soukrome parkoviste a ochotni majitele. Vse perfektni, dekujeme za romanticke chvile. Urcite se vratime. Jednoznacne nejlepsi penzion ve Valticich.

Renata P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné a čisté ubytování s výbornými snídaněmi. Milý a ochotný personál.

Voltner

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý přístup, vybavení, snídaně i sklípek

Jan M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stsrostlivy a slusny majiel.
Vynikajici poloha, historicka nadherna stavba.
Uzasne snidane.
Solidni cena za ubytovani.

Martina Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velká spokojenost. Profesionální a přátelský přístup

Nela Ž.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 3.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prijemni lide... rodinna atmosfera

a L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Je těžké pouhými slovy popsat úžas, který jsme při příjezdu pocítíli. Přátelský až rodinný přístup pana majitele se nám vryje do paměti na hodně dlouho. Zařízení hotelu i pokoje je nadstandardní a především krásné. Ještě nikdy jsme se nesetkali s tak perfektním penzionem. Jediné, co nás mrzí, je to, že jsme při příjezdu do Valtic nevyrazili ihned do tohoto penzionu a využili jsme ubytování jinde. Příště takovou chybu již neuděláme a vyrazíme rovnou do tohoto penzionu.

Dalibor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za úžasnou dovolenou,lze tento Penzion doporučit ,jak párům tak rodinám s dětmi.Úžasné snídaně ,které mohou konkurovat snídaním v 4* hotelu v Praze,kde kolikrát nebyl takový sortiment jak v Penzionu ve Valticích.Jde vidět ,že manželé si zakládají na rodinném přístupu k hostům a to nejen při příjezdu.

Lenka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování

Moc krásný pobyt,skvělé přijetí, příjemné prostředí jen lze doporučit na krásnou dovolenou. Lenka+Martin

Matěj D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme tu již počtvrté a opět nadmíru spokojení. Nově udělané prostory na snídani jsou moc hezké a hlavně oceňujeme velký výběr formou švédských stolů.

K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je skvely.pravidelne se vracime.

Ivana A.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byla jsem úplně spokojená, majitelé jsou mladí lidé- velmi snaživí, a to se cení!

Lidl

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 21.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Školení 15 osob, ubytko super, zázemí pro školení luxus, doporučujeme návštěvu vinného sklípku !!!!! Doporučuji

Petr P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu Valtice jsme strávili s manželkou nezapomenutelný víkend. Pracovní nasazení a ochota majitele penzionu Radka Hoštického je naprosto výjimečná. Po celý den se věnuje hostům a ihned plní veškerá jejich přání. V den příjezdu zorganizoval pro skupinu ubytovaných hostů ochutnávku s posezením ve svém vinném sklípku, při které si nás získal svojí přátelskou a veselou povahou. Penzion jsme si vybrali dle hodnocení hostů a můžeme zcela zodpovědně říci, že vše odpovídá tomu, tak jak hosté chválí penzion ve svých komentářích. Také úžasná poloha penzionu na náměstí, kde máte vše podstatné z Valtic v dochozí vzdálenosti, je jistě velkou výhodou. Oceňuji i parkování v uzavřeném dvoře penzionu a skvělé snídaně. Příjemná je i na chodbě penzionu volně přístupná vinotéka s výbornými víny z vinic pana majitele. Potěší jistě i kávovar a moučníky paní domácí. Nemohu tedy jinak, než vřele doporučit návštěvu Penzionu Valtice a vše hodnotím číslem 10!

Jan R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

nadherne ubytovani v centru Valtic,krasne zarizeny penzion s vzdy usmevavym panem majitelem,exkluzivni snidane s milou obsluhou,dekuji za nadhernou dovolenou.Vrele doporucuji.

Martina J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Valtice skvělý,čistý maximální spokojenost s ubytováním i s personálem.Vřele doporučuji.

František F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Není co dodat, excelentní, voňavý a čistý penzion. Perfektní bohatá snídaně !!! Velmi ochotný a příjemný pan majitel včetně personálu. Rádi se sem každý rok vracíme. Moc všem děkujeme !!! A všem vřele doporučujem . S pozdravem Fridrichovi Jihlava.

Iveta S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Valtice jsme již v minulosti navštívili a byli jsme vždy spokojeni. Velmi milý a ochotný personál, čisté a voňavé ubytování, pokoje vkusně zařízeny. Penzion je přímo na náměstí Valtic s krásným výhledem na historické centrum. Veškeré služby i stravování bez výhrad. Cena je úměrná nabídce.

Eva R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vraceli jsme sem už podruhé a budeme se vracet dál...skvělý přístup.:) Děkujeme

Maceczková L.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Valtice předčil má očekávání. Nejen, že je krásně a velmi vkusně zrekonstruovanou budovou v centru Valtic, ale jeho "atmosféra" je přímo určující k nezapomenutelným zážitkům na Jižní Moravě.
Hotel je velmi čistý, majitelné nápomocní, přátelští. Možnost vypůjčky kol, degustace vín, co by kamenem dohodil a jste na Zámku Valtice.
Vřele doporučujeme všem.

Miloš L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V Penzióne Valtice sme sa cítili veľmi dobre, vládne tam rodinná atmosféra, je tam pekne a čisto. Určite sa do penziónu Valtice ešte vrátime. Spoznali sme tam aj nových priateľov, s ktorými sme sa dohodli, že sa tu ešte stretneme.

Jeřábek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Uzasna atmosféra rodinného penzionu, nejlepsi zpusob jak si uzij klid a romantiku, v srdci vinarske oblasti.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Valtice ***superior, který hodnotilo 96 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Valtice ***superior. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Valtice ***superior.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7 / 10
Vynikající 9.7 / 10
Skvělé 9.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist