PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 2 recenzí (celkem 21)  

450 Kč
Referenční cena

Zámecká 250,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 21
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí


Storno

Hodnocení návštěvníků

JD

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jeden z nejlepších penzionů v v tomto pohraničním městě. Pěkné, velké a dobře vybavené pokoje, auta schovaná za branou na pozemku penzionu, bezpečná místnost na úschovu kol, rozlehlá společenská místnost, venkovní posezení, starostlivý majitel.

Jiíří A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 11.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi dobré ubytování i okolí penzionu (stolečky, hřiště , hračky....) , 100% majitelé i personál, 100% podpora Vašich potřeb v oblasti dítěte i psa.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Doubkova D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.3. - 14.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Rodinná akce - babička s dvěma dcerami a třemi vnoučaty ve věku 1,5 a 2 a 6 let v penzionu Jelen byla prostě 100%. Hračky pro děti v apartmánu a studiu byly vybrány s rozmyslem dle věku a pohlaví dětí. Pokoje prostorné, vytápěné dobře, vybaveni v kuchynce dokonale.
Byli jsme zde mimo sezonu, ale vůbec to nevadilo.
Každopádně prijedeme znovu !!!!!

Karolína J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strávili jsme zde krásný týden, hodně možností k výletům a procházkám. Velmi příjemné, prostorné ubytování v apartmánu, který je stylově zařízený (ne tak, jak to často bývá, co kde majiteli zbylo) hlavně moc milý personál a také dobré víno.

Margareta B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi sme boli spokojni,rozhodne budeme
odporucat aj nasim priatelom.Majitelia penzionu,ale i personal su velmi mili.

Zdenek S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný a stylově zařízený penzion. Paní majitelka udělala vše možné, aby nám zpříjemnila pobyt.

Zdeněk M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsem týden doma a už plánujem, kdy na Jelena pojedeme znovu. Perfektní ubytování, velmi milí majitelé i personál, a to prostředí... Kuchyňka vonící houbami kterých jsou plné lesy, pohodlné postele, a ráno nás budí kostelní zvon. Zkrátka pohádka.

Dana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu Jelen ve Vranově nad Dyjí, bylo opravdu skvěle. Naše vnoučata tu byla plně spokojená. Jak zařízením, tak hračkami a vybavením. I pro nás babičku s dědou, tu bylo perfektní. Personál skvělý, ochotný, usměvavý, zkrátka báječný. Jen jednu malou připomínku. To asi pro všechny maminky, babičky. Alespoň, kdyby tu mohls být k pobytu i polopenze. To by mi již k úplnému štěstí, nic nechybělo. Děkuju

Dagmar D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Milý a vstřícný personál. Jsme vždy velmi spokojeni, o čemž vypovídá to, že jsme zde byli již po patnácté.

Marie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc příjemný penzion, opravdu "babyfriendly", stylové prostorné pokoje, nádherná, velká zahrada, pro děti vše, co si můžou přát, milý a vstřícný personál. Byli jsme moc spokojeni a vřele doporučujem dalším návštěvníkům.

Lucie M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfektní! Ideální pro rodiny s detmi.

Jitka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt byl velice příjemný, takovou ochotu a vstřícnost majitelů a personálu jsme v žádném jiném hotelu či penzionu nezažili. Velice obdivuhodné je veškeré vybavení pro děti, včetně hraček na pokoji, což ocenila naše dcera ale i my, protože jsme nemuseli vozit na dovolenou žádné hračky. Prostě naprostá spokojenost, každému pobyt doporučuji. Rádi se k Vám opět vrátíme.

Pavel H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vřele doporučuji. Naprostá spokojenost po všech stránkách.

Petra R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 3.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byly jsme s dcerou tak jako vždy nadmíru spokojené s přístupem i kvalitou ubytování. Letos jsme zde byly již třetím rokem a penzion Jelen je pro nás jednička! Penzion stravování nenabízí, ale k dispozici jsou dobře vybavené kuchyňky, kde si lze uvařit.

lukas v.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 29.7.2012

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Veronika K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.3. - 5.3.2012

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi dobré.

Renata B.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.4. - 15.4.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Milan C.

Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Habrcetl P.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 13.6.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hana Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 16.8.2009

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

EVA  LIZNOVÁ

Vloženo:
Datum pobytu: 10.5. - 15.5.2010

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tento penzion je po dlouhé době to nejlepší kde jsme strávily dovolenou.Všem ho doporučuji a hlavně rodiny s dětmi si zde opravdu odpočinou.Děkujeme za příjemné a pohodové bydlení. Eva s rodinou

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku penzionu PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.3 / 10
Velmi dobré 8.2 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist