Penzion Relax - Vranov nad Dyjí - Hodnocení

425 Kč
Referenční cena

Přední Hamry 243,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Relax - Vranov nad Dyjí

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 64
Celkem hodnocení 534
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Relax - Vranov nad Dyjí


Storno

Hodnocení návštěvníků

Štěpán

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 29.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V Relaxu jsme byli ubytováni po druhé a můžeme všem doporučit!
Profesionální přístup majitelů Ryšavých,krásné a čisté prostředí jak
v penzionu,tak i v okolí.Vranovsko máme moc rádi a už se těšíme na další setkání.
Štěpán.

Jarka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 19.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naše celá skupina, bylo nás 8, jsme byli velice spokojeni se vším. Penzion, díky
panu majiteli, nemá chybu. Děkujeme za krásný pobyt.

Bára H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pobyt v Penzionu Relax byl výborný,takový jaký si pamatuji co jsme tam s manželem byli před 7lety..letos jsme byli s dětmi a ti se tam pořádně vyřádili,podnikali jsme výlety a majitel je skvělý,když jsme potřebovali něco tak nám vyhověl,určitě pojedeme někdy zase

Olga Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pobyt v penzionu byl moc příjemný, a to zejména díky skvělému majiteli, který se snaží vytvořit opravdu vstřícné a klidné prostředí.
Je to tiché, klidné místo, poblíž není žádná rušná silnice, k zámku Vranov se dá dojít pěšky za 15 minut, v okolí je několik restaurací, dětské hřiště -samá pozitiva! Moc doporučuji!

Lada M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Veliká spokojenost, majitel ochotný, velice příjemný, chceme přijet znovu. Vřele doporučuji a Děkujeme

Tomáš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Všechno perfektní, můžu jen doporučit.

Veronika L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 27.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše naprosto perfektní,velká spokojenost,jistě pojedeme zase.

Eliška H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Děkujeme.Prostředí je útulné,čisté,vše v naprostém pořádku.
Pan Ryšavý je úžasný,milý člověk,připravený okamžitě cokoliv řešit.
100% spokojenost.

Eva Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Majitel vstřícný, ochotný. Velká spokojenost. Pojedeme znovu.

Návrat

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni. Dekujeme

Kadlecová

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný pobyt, určitě přijedeme znovu.

Dušan R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 9.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vhodné jako centrum univerzální turistiky a relax. pobytu.

Petra M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.5. - 12.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc se nám tu líbilo - skvělé, útulné, čisté ubytování s uzavřenou zahradou s výhledem na zámek. Děti se tu vyřadily a neměli jsme strach, že někam utečou. Velice příjemný a ochotný pan majitel. Doporučuji!

Jarka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.4. - 22.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Posíláme veliké poděkování za krásný pobyt v Penzionu Relax, ubytování bylo velmi příjemné a vybavení plně vyhovující,čistota, velká uzavřená zahrada s ohništěm a sezením k všestrannému využití. Pan Jaroslav Ryšavý nám vždy ochotně a s přehledem poradil s trasami výletů v okolí Vranova i s ostatními organizačními záležitostmi. Je to ideální místo k aktivnímu odpočinku.

eva š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Milý vstřícný personál,pohodlné ubytování a dokonce nám vyšlo i počasí:-)

brunclíková

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion má ideální polohu v klidném místě u řeky s úžasným výhledem a uzavřenou zatravněnou plochou pro posezení. Bezchybný servis. Ovšem největším bonusem je mimořádná ochota majitelů. Vranov je vhodným místem k výletům po okolí pro pěší, cyklisty i motoristy.

VRZAL M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 24.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

PENZION MUZU JEN A JEN DOPORUCIT JEZDIME ZDE JIZ 8 LET A JSME VZDY SPOKOJENI , NEJVETSI DIK PATRI panu RYSAVEMU, JE TO SUPER CLOVEK ,SNAZI SE VZDY VYHOVET ,MARCEL VRZAL -CYKLO OSTRAVA

Radana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 24.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pobyt byl velmi příjemný, okolí nádherné, majitelé penzionu velmi milí a ochotní s čímkoli pomoci a poradit. Doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout. Opravdu RELAX se vším všudy. Děkujeme a rádi se vrátíme.

Hana W.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni a rádi se vrátíme. Pro děti ideální prostředí.Pan majitel se nám věnoval a uměl vždy dobře poradit.

Jemelíková K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu se nám všem velmi líbilo a byli jsme spokojeni

Hana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Personál velice milý, ochotný, ubytování velice příjemné, kuchyňka vybavená. Možnost zapůjčení věcí pro malé děti (postýlka, jídelní židlička..). Okolí je nádherné, z balkonu pokoje nádherný výhled na místní zámek. Večery byly klidné, krásný relax.

Iva K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše bylo, jak má být. Klid, krásné prostředí, krásné počasí...
Jen pivo máme doma lepší :)

Hana S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Stravování penzion neposkytuje, ale bylo nám doporučeno stravování v místní restauraci "Country salon" Vranov nad Dyjí, výborné chutné jídlo za příznivé ceny, velký výběr, rychlá a milá obsluha.
Majitel penzionu Relax pan Ryšavý velmi, velmi ochotný, podrobně podal informace o turistických zajímavostech okolí, vše vysvětlil, dodal i mapy, letáky apod. Penzion se nachází v klidné zóně, na zahradě možnost sportovního vyžití i posezení u ohně či grilu.

Linda S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Celková spokojenost, jen prkenná podlaha na balkoně nepraktická,
zapadávaly nám židle do mezer mezi prkny a pokud Vám tam něco zapadne už to asi nevylovíte.
Stravování nehodnoceno, protože k dispozici je kuchyňka na vlastní vaření. Vybavení kuchyňky dostačující, v pořádku a čisté.

Pavel P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc se nám líbilo. Starost o klienty bezvadná. Čistota , vyžití i na zahrade.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí, který hodnotilo 64 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 9.8 / 10
Vynikající 9.4 / 10
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist