Penzion U VÝRA - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 32 recenzí (celkem 64)  

425 Kč
Referenční cena

Výrovice 95,
VÝROVICE 671 34 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion U VÝRA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 64
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U VÝRA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Alice

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Opravdu vhodné pro rodiny s dětmi.

Honza

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pokoje čisté, restaurace v pořádku, určitě se ještě někdy vrátíme.

Adam

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nový, moderní penzion. Na pokojích sice nejsou televize, ale jelikož nám přálo počasí, vůbec nám to nevadilo. Byli jsme buď na pláži, na šlapadle, nebo někde po výletech.

Tomáškovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se nám tu líbí, musím pochválit hlavně čistotu a personál.

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše vypadá jako na fotkách, takže maximální spokojenost.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný nový penzion nemohl jsem si vybrat lépe. Mladý příjemný personál, dobré jídlo, čisto a klid. Maximální spokojenost.

Zuzka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion krásný, pláž kousek od penzionu. Jenom ten terén na cyklo je trochu víc kopcovitý než jak by člověk na jižní Moravě očekával, ale není to nic nezvládnutelného.

Torpéda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nový, čistý penzion, v klidném areálu autocampu. Pro klidnou dovolenou opravdu ideální místo. A pochvala panu kuchaři.

Honza

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme tu jen na víkend, ale příště rozhodně aspoň na týden. Udržovaný areál v úchvatném prostředí. Prostě klid a pohoda.

Filip

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno super, ale nejvíc musím pochválit kuchaře. Chutnalo nám opravdu vše!

Simona

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se nám tu líbilo. Opravdu skvělé místo pro dovolenou.

Martinec

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný, čistý, nový penzion. A velká pochvala do kuchyně!

Leo

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný nový penzion, který je součástí rekreačního areálu, takže koupání v přehradě přímo u nosu. Musím pochválit i personál, který byl vždy milý a vstřícný.

Kamila K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na penzionu jsme byli ubytováni v apartmánu, byli jsme naprosto spokojeni. Cena za pokoj vyhovuje zařízení na pokojích. Apartmán je prostorný a byl krásně čistý. Velikou výhodou je vlastní vířivka. Za nás doporučujeme.

Kalobk. T.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Není co vytknout. Jídlo, ceny, prostředí bylo perfektní. Personál byl ochotný a milý, vždy nám pomohli. Příští rok určitě opět alespoň na víkend navštívíme. Moc se nám tu líbilo.

Arnold M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S přáteli jsme se letos rozhodli pro penzion u Výra. Byli jsme zde poprvé a jsme nadšeni. Jelikož máme rádi zábavu, uvítali jsme středeční a sobotní zábavu s živou hudbou. V penzionu můžeme doporučit snídaně formou švédských stolů, po té není špatné vyrazit na šlapadla, které jsou k půjčení přímo na pláži. Nejhezčí je zátoka, kde je suchý strom přímo uprostřed vody, za nás doporučujeme.

Týna

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí kolem penzionu. Výborné jídlo a ochotný, milý personál.

Lucie

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný, nový penzion. Ochotný personál a výborné jídlo.

Martin S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Za mě s manželkou můžeme říci, že jsme byli opravdu spokojeni. Vyšlo nám počasí, takže určitě je super pláž cca 100m od penzionu. Penzion je součástí autocampu, ale camp je klidný, takže to ničemu nevadilo.

Bohumil

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Opravdu příjemně strávený víkend.

Jirka J.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion, milý personál, výborné jídlo. Není co vytknout.

Olda

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 13.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu bylo skvěle, je krásný, nový a čistý. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a i balkón. V celém areálu je nádherně a navíc je zde příjemný personál, kteří Vám vždy vyhoví. Doporučujeme:)

Karel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné a příjemné prostředí. Milý a ochotný personál. Živá hudba 2x do týdne. Výborná zmrzlina. Za rok se sem určitě vrátíme

Veronika

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je v krásném prostředí. Příjemný personál, klid...

Martin

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion se nám moc líbil. Troufám si říct, že jsme tu nebyli naposled.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U VÝRA, který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U VÝRA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U VÝRA.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.3 / 10
Velmi dobré 8.2 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist