Ubytování
Telefon: 602 435 216, 602 435 216







 


house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





APARTMÁNY S KOUPACÍMI SUDY U VELKÉHO DÁŘKA

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Nabízíme Vám prožít pohodovou, aktivní dovolenou, či víkend v oblasti centrální Vysočiny,v jednom ze dvou nových,útulných apartmánů pouhých 1.5 km od největšího rybníka na Moravě – Velkého Dářka. Apartmány se nacházejí v malebné vesničce Karlov, 10 km od Žďáru nad Sázavou,a cca 150 metrů od silnice na Pardubice.
Apartmány jsou koncipovány, jako dva samostatné domky 2+kk , každý s vlastním oploceným pozemkem a parkovacím stáním a poskytují soukromí svým uživatelům. Jednotlivé pozemky kolem apartmánů jsou odděleny uzamykatelnou brankou s možností propojení obou pozemků v případě pobytu spřátelených osob v obou domcích, kteří se chtějí navštěvovat.
Pro koho jsou apartmány určené?
- pro zamilované páry , kteří si chtějí užít dovolenou či víkend ve dvou a zažít romantiku na Vysočině spojenou se saunováním a relaxaci v koupacích sudech
-rodinkám s dětmi, kteří si chtějí užít dny venku na zahradě a výletech a večery na terase při grilování, saunování v sudech se skleničkou vína, mít dva pokoje se dvoumi televizemi a děti pod kontrolou

-seniorům a všem, kteří tráví čas rádi spolu a na noc vyhledávají každý své pohodlí v oddělených ložnicích
- partičkám a rodinám, kteří si mohou pronajmout oba domky, být spolu a přitom mít každý své soukromí

- kolařům, lyžařům, houbařům,turistům, vyznavačům plavání a saunování, surfařům, tenistům a milovníkům památek a krásné přírody

- všem, kteří chtějí luxus hotelu, ale soukromí spojené s přírodou a vlastním pozemkem a s možností rozhodování, kdy vstavávat a usínat, zda vařit, nebo se někde najíst apod.
-prostě těm, co mají rádi svobodu, umí počítat a rádi o svém programu rozhodují sami

Vybavení zařízení

Každý apartmán disponuje následujícím vybavením:
Obytná plocha 40 m2 zahrnuje kompletně vybavený kuchyňský kout , včetně varné desky, horkovzdušné a mikrovlnné trouby. Nechybí topinkovač, varná konvice, potřeby pro vaření a pečení. Součástí je lednice s mrazákem. Dále kuchyňský stůl pro čtyři osoby, skříň a pohodlná luxusní sedačka Pergamon s belgickým systémem rozkladu, který z ní umožní během 2 vteřin udělat dvoulůžko s vlastní matrací. Lůžkoviny naleznete ve spodní části skříně. Pokoj disponuje francouzským oknem se vstupem na terasu se zahradním nábytkem ,grilem a stahovací markýzou proti slunci. Součástí pokoje je TV se satelitním příjmem a USB připojením. Dále v apartmánu najdete malou vstupní chodbu s věšáky a botníkem, ze které se jde do koupelny se sprchovým koutem a WC . V koupelně naleznete sadu ručníků dle počtu ubytovaných osob. Z chodbičky se také dostanete do ložnice, která disponuje skříní, konferenčním stolkem a kvalitní postelí pro dvě osoby z bukového dřeva s lůžkovinami. Součástí ložnice je opět TV se satelitním příjmem a USB. Ložnice má také francouzské okno se vstupem na terásku.
Oba domky jsou vybaveny stejně, mají el. vytápění a v každé části pozemku a apartmánů naleznete signál wifi.
Dětská přistýlka na vyžádání zdarma
Každý apartmán dále disponuje vlastním koupacími sudem s kamny na dřevo pro koupel a saunování v každém ročním období, či pro osvěžení v horkých letních dnech.
Navíc má každý apartmán vlastní uzamykatelný sklad, pro uskladnění lyží, kol, motorky, rybářských prutů apod. Zde také naleznete dřevěné brikety, jako palivo do koupacích sudů.

Stravování

STRAVOVÁNÍ - Vlastní či v motorestu s celodenním vařením 80 m od apartmánů. Dále nepřeberné množství hospůdek a restaurací v okolních vesničkách a městech - hlavně v okresním městě Žďár nad Sázavou.

Aktivity

DALŠÍ AKTIVITY A ZÁZEMÍ v dojezdové vzdálenosti - Lyžařský a biatlonový areál v Novém městě na Moravě. Unescem chráněná památka – Zelená hora, zámek Ždár, barokní muzeum… Soubor lidových staveb - Skanzen na Veselém kopci. V okolí rozhledny, westernové městečko Šiklův Mlýn. Další rybníky a vyhlášené cíle – Milovský rybník, Kuklík, rybník Sykovec na Třech studních, Medlov a jiné. Devět skal, prales Žákova Hora, hrad Pernštejn a Zubštejn, Betlém v Hlinsku…

za APARTMÁNY S KOUPACÍMI SUDY U VELKÉHO DÁŘKA

majitel a provozovatel

„Nabízíme Vám prožít pohodovou, aktivní dovolenou, či víkend v oblasti centrální Vysočiny, v jednom ze dvou útulných apartmánů/domečků, pouhých 1,5 km od největšího rybníka na Moravě – Velkého Dářka. Domky se nacházejí v malebné vesničce Karlov, 10 km od Žďáru nad Sázavou, a 150 metrů od silnice na Pardubice.

Těšíme se na Vás!”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Internet

89309986 (2) 89309986 (2) 89309986 (3) 89309986 (3) 89309986 (7) 89309986 (7) 89309986 (8) 89309986 (8) 89309986 (9) 89309986 (9)
Kategorizace

Dovolená s dětmi, Romantické ubytování, Luxusní ubytování, Ubytování na venkově

Vybavení pokoje

WC, Kuchyňka, Televize, Klimatizace, Dětská postýlka, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice, Vysoušeč vlasů

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Úschovna lyží, Sauna, Venkovní bazén

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu APARTMÁNY S KOUPACÍMI SUDY U VELKÉHO DÁŘKA a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu APARTMÁNY S KOUPACÍMI SUDY U VELKÉHO DÁŘKA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí APARTMÁNY S KOUPACÍMI SUDY U VELKÉHO DÁŘKA.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist