Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Hotel Lesní Dům

Hauptstrasse 5,
ŽELEZNÁ RUDA 942 52 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Lesní Dům je vhodný jak pro odpočinek tak aktivní dovolenou. A to v jakémkoli ročním období.
Nezapomeňme také připomenout, že oblast Bavorské Železné Rudy nabízí krásné počasí, i když sousedé o pár kilometrů dál tápají v mlze a mrholení.

Vybavení zařízení

Hotel i restaurace jsou stylově zařízeny v bavorském pojetí. Jsme plně vybaveni pro rodiny s dětmi, ale i početnější skupiny. V hotelu najdete kromě ubytovacích prostor, restauraci, terasu, několik dětských koutků a infrasaunu. Hotel vítá také výletníky, cyklisty, motorkáře.

Pokoje

Pokoje jsou útulné, vybavené sprchou a vlastním wc. Hotel i restaurace jsou stylově zařízeny v bavorském pojetí. Kromě venkovních prostranství disponujeme v prostorách hotelu i dětským koutkem, infrasaunou a rekreační posilovnou.

Služby

Hotel je vhodný pro rodinné dovolené, proto nezapomínáme ani na ty nejmenší. Děti si mohou hrát v dětské herně a v létě využívat také dětské hřiště. Náš hotel poskytuje kapacitu 60 lůžek, je prostorný a zařízen pro uvítání větších skupin.

Hotel je vhodný pro rodinné dovolené, proto nezapomínáme ani na ty nejmenší. Děti si mohou hrát v dětské herně a v létě využívat také dětské hřiště. Náš hotel poskytuje kapacitu 60 lůžek, je prostorný a zařízen pro uvítání větších skupin.

Stravování

Hotel disponuje krásnou restaurací zařízenou v bavorském stylu.

V prostoru restaurace je vystavěna plně funkční kamenná pec se 140-ti letou historií. Naši hosté mají také možnost posezení na letní terase s úžasným výhledem na Velký Javor a výbornou domácí kuchyní. Rodinnou atmosféru pocítíte již při uvítání, kde s vámi personál bude hovořit v českém jazyce.

Restaurace s kapacitou 80 míst je vhodná i k uspořádání firemního večírku, společenské akce, rautu, svatebních, narozeninových i smutečních oslav.
Pro naše nejmenší hosty je plně k dispozici dětský koutek a venkovní dětské hřiště (trampolína, pískoviště, houpačky…).

Parkování je střeženo kamerovým systémem a je pro naše zákazníky je zcela zdarma.

Aktivity

Velký Javor je nejoblíbenější a největší rodinné lyžařské středisko v Bavorském lese. Nejvyšší hora Bavorského lesa má od nepaměti zvuk klasického rodinného lyžařského střediska.
Od začátečníků, přes lyžařské labužníky až k nadšencům carvingu si zde každý najde vhodnou sjezdovku.

Hotelové wellness

od roku 2014 disponuje náš hotel relaxační místností s infra saunou.

V roce 2016 jsme ze starého vinného sklípku vybudovali také finskou saunu s odpočívárnou a možností ochlazení se pod širým nebem.

V zimních měsících doporučujeme ochlazení se ve sněhu, v letních měsících potom v jezírku vzdáleném cca 15 metrů od vstupu do sauny.

Pro 100 % oddych a relaxaci je možné domluvit si privátní saunu a využít nabídky našich vín a osvěžujících nápojů.

Doplňující informace

Nejpřívětivější rodinné lyžařské středisko Německa nabízí všem začátečníkům i mírně pokročilým lyžařům díky 6-ti místné sedačkové lanovce na sjezdovce Sonnenhang, novému dětskému hřišti ArBärLands dětskou tratí s měřením času a čtyřmi novými přepravními pásy, optimální předpoklady pro výuku lyžování.

K tomu je ještě na území Arberlandu celkem 14 lyžařských a snowboardových škol, které nabízejí velké množství kurzů jak pro děti, tak i dospělé.

Majitel zařízení Stefania Chvaščáková

Stefania Chvaščáková

majitelka

„Věříme, že Vás nadchne svoji polohou a přiláká na zimní či letní dovolenou. Náš hotel je ideální pro rodinné pobyty, pro akce firemních týmů, pořádání školení a prezentací.
Neváhejte a přijeďte si užít báječný výhled na Grosser Arber (Velký Javor) z Vašich pokojů nebo ze židlí při posezení ve stylově zařízené restauraci či na venkovní terase.”

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Hotel Lesní Dům a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Hotel Lesní Dům. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Hotel Lesní Dům.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist