Ubytování
Telefon: +420 731 466 739







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion M - RESORT VRANOVSKÁ PLÁŽ - Hodnocení

Úžasné 
9.8 / 10
podle 19 recenzí (celkem 663)
500 Kč
Reference price

Vranovská pláž,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

98% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 663
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion M - RESORT VRANOVSKÁ PLÁŽ


Hodnocení návštěvníků

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo o nás perfektně postaráno od příjezdu do odjezdu. Všichni pracovníci jsou velmi milí, usměvaví a vždy nápomocní. V Penzionu M jsme se cítili jako doma. Každodenní program jak pro děti tak i dospělé. Musím velmi pochválit i kuchaře Penzionu M, snídaně i večeře byly vždy vynikající. Umístění Penzionu M je perfektní. Nemáme s manželem a dětmi ani jednu výtku na toto ubytování. Ba naopak ho všem velmi doporučujeme!!! Rádi se k vám znovu vrátíme :-)

Svatava

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý jako každý rok.

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Navštívili jsme v dovolených hodně ubytovacích zařízení,ale toto je pro nás jasný TOP. Objednáno i na příští rok. Doporučujeme.

Leoš C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme spokojeni už jsme tam byli 4x. Majitelka stále zlepšuje prostředí a služby.

Novotný J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo zde pěkně, bazén v areálu super, na pláž kousek, večerní plavba lodí krásná

Roman K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Není co dodat skvělá a perfektní dovolená na Penziónu M a hlavně personál a paní majitelka Děkuji moc

Lída

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost po všech stránkách.

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super dovolená, děkuji.

Lukáš R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Milý a ochotný personál, strava nemá tu nejmenší chybičku, vše vždy velmi vykající a velké porce.

Eva R.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Není co dodat, jen doporučit.

Eva R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Spokojenost, už se těšíme, až se tam za rok vrátíme.

Lukáš R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající strava, milý personál, všude čisto.

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, výborný program pro děti.... Nevím, co bych vytkla.

Lukáš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do Penzionu M jezdíme skoro od jeho začátku a vždy jsme 100% spokojeni. Doporučujeme.

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu M jsme zavítali již 2leta po sobě, pro rodiny s dětmi je bezkonkurenčně nejlepší. Hodnotím kladně doprovodný program, jídlo, bazén, personál, prostředí.

Eva R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné ubytování v čitých pokojích, uzavřený areál, vynikající strava. Doporučuji.

Lukáš R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikajíjí pobyt i strava, příjemný personál. Doporučuji všem.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super, super, super.

Jan

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, jezdíme sem už několik let a každým rokem je tam něco nového, vyhřívány bazén z fontánou, malý bazének pro nejmenší i ta vířivka, prostě super relax. Majitelé i personál velmi příjemní vstřícní a ochotní lidé. Teď jsme byli krátce, ale v srpnu jedeme zas, moc moc doporučujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vendula K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasný a milý přístup ke všem hostům, včetně dětí, neustále milý a usmívající se personál, velice chutné a kvalitní jídlo, čisté, krásné a útulné ubytování:-) hezké prostředí, maximální spokojenost! Děkujeme za tak profesionální ubytování a přístup.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion M - RESORT VRANOVSKÁ PLÁŽ , který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion M - RESORT VRANOVSKÁ PLÁŽ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion M - RESORT VRANOVSKÁ PLÁŽ.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist