Ubytování

Žebříčky nejlepších kempů a penzionů dle hodnocení hostů

Od 1.6. do 31.8. jste mohli hodnotit penziony, kempy a rekreační střediska v anketách Staropramen PENZION ROKU 2012 a KEMP ROKU 2012. Obě ankety před několika dny skončily, a tak bychom vám rádi představili výsledky.

 

Staropramen PENZION ROKU 2012

Do hodnocení a nominací se zapojilo 7.162 hlasujících, kteří zaslali 8.731 platných hlasů. Alespoň jeden hlas získalo 512 penzionů z celkového počtu 2.854 zařízení, které jsou na stránkách Dopenzinu.cz registrovány. Hodnocení probíhalo na portálech Dopenzionu.cz a CzechAdvisor.cz.

V tuto chvíli je známo nejlepších 50 penzionů, jak jste je vybrali vy, jejich návštěvníci. Těchto padesát penzionů nejlépe hodnocených svými hosty bude po celý následující rok na našich stránkách označeno logy TOP 10, resp. TOP 25 a TOP 50 penzionů.

Kompletní padesátku penzionů najdete zde: http://www.dopenzionu.cz/penzion-roku-2012-vysledky/

 

KEMP ROKU 2012

Do hodnocení a nominací se zapojilo 7.568 hlasujících, kteří zaslali 9.169 platných hlasů. Alespoň jeden hlas získalo 458 kempů a rekreačních středisek z celkového počtu 1.584 zařízení, které jsou na stránkách Dokempu.cz a Rekreacni-strediska.cz registrovány.

Výsledkem je žebříček 50 nejlepších rekreačních areálů dle  výběru jejich návštěvníků. I tyto úspěšné ubytovací zařízení budou na našich stránkách po celý následující rok viditelně označeny logy TOP 10, resp. TOP 25 a TOP 50 kempů.

Kompletní žebříček najdete zde: http://www.dokempu.cz/kemp-roku-2012-vysledky/

 


Věříme, že tyto žebříčky, které jste si sami sestavili, vám budou inspirací, kde strávit vaši další dovolenou nebo třeba jen prodloužený víkend.

 

Děkujeme všem, kteří se do anket zapojili a také partnerům, kteří věnovali ceny pro hlasující i nejlepší penziony a kempy. Partnery anket byly:  Pivovary Staropramen, Sara Lee Czech Republic (Douwe Egberts, Pickwick), AZP Brno, Primus CE, Bidvest Foodservice (Nowaco, Prima), Rudolf Jelínek, HORES PLUS, John Deere, GUMOTEX, Husky, Coleman, Ferrino, Humi Outdoor, SmartMaps.cz, Pinguin, Vango, High Peak; mediálními partnery: Deník, denik.cz, Google, CzechTourism, Asociace hotelů a restaurací ČR, FANonline, Výstava stanů, CzechAdvisor.cz, moderni-kempy.cz, Caravan Magazine,  Hrady.cz, GASTROplus, Gastro & Hotel a Bigmedia.

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist