Ubytování






 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Sirius Apartments

Riegrova 1867/8,
ČESKÉ BUDĚJOVICE 370 01 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Ubytování v Apartmánech Sirius se nachází v rozšířeném centru Českých Budějovic, vzdálené cca 400m, nebo 5 min chůze od samého středu náměstí Přemysla Otakara II. Přesnou polohu jednotlivých apartmánů naleznete v části menu v záložce Mapa. Apartmány Sirius jsou vhodné i pro větší skupiny, které požadují ubytování blízko u sebe, protože se mnohé nachází na stejné adrese. V sousedství ubytování najdete obchůdky, restaurace i kavárny, ale i kamenné obchůdky s potravinami, vínem a kávou. Z apartmánů je jen malý kousek do krásného městského parku s lavičkami a fontánkami. V blízkosti jsou autobusové zastávky, které Vás pohodlně dovezou do vzdálenějších míst města. Ubytování v Apartmánech Sirius v centru Českých Budějovic má vynikající poměr ceny a kvality ve měste. Hosté za tuto cenu získávají více než v jiných ubytováních v této destinaci.

Apartmány Sirius přinášejí pohodlí, komfort, pohlazení pro duši a jsou vytvořené s láskou tak, aby byli hosté co nejvíce spokojení a opět se k nám rádi vraceli. Našim největším uspokojením jsou nadšení hosté, kterým se vždy snažíme vyjít vstříc a taky reagovat na individuální požadavky. Vážíme si a je pro nás potešením, pokuď si vyberete právě naše ubytování v Apartmánech Sirius.

Apartmány jsou všechny komfortně vybaveny tak, aby naši hosté našli vše co mohou v ubytování SIRIUS potřebovat. Bonusem je možnost parkování v těsné blízkosti nebo nejdále cca 200m od ubytování. Dále nabízíme ve všech apartmánech k dispozici zdarma Wi-Fi, kávu, čaj a na některých pokojích Sat TV. Součástí všech apartmánů je komfortní kuchyň se sporákem, s rychlovarnou konvicí a toustovačem. V našich kuchyních naleznete vše potřebné pro Vaše vaření. Ve většině apartmánů máte k dispozici elektrickou troubu, myčku a mikrovlnnou troubu. K dispozici je vždy sada ručníků pro každého hosta včetně ložního prádla, toaletních potřeb až po vysoušeč vlasů.

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Sirius Apartments a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Sirius Apartments. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Sirius Apartments.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist