Ubytování

VÝPRODEJ VYSTAVENÝCH STANŮ- sleva 40% až 50%!

VÝPRODEJ VYSTAVENÝCH STANŮ- sleva 40% až 50%!

Od středy 10.8. do soboty 13.8. probíhá výprodej vystavených stanů se slevou 40% až 50%. Většinu vystavených stanů získáte se slevou 50% z původní ceny. Pouze vystavené stany MSR a Terra Nova nabízíme se slevou 40%. Jde o konečnou slevu, která bude platit od středy do soboty.

  • MSR a Terra Nova: - 40%
  • ostatní značky: - 50%

Postup je jednoduchý. Rezervovat vybraný stan můžete jeho zaplacením na pokladně. Následně si jej budete moci s paragonem osobně vyzvednout v neděli 14. srpna. Balit a odnášet stany bude možné od 10 do 16 hodin, a to vždy s asistencí personálu.

Pokud nemáte zájem o vystavené vzorky, příp. jsou již prodány, stále je možné na příslušném stánku zakoupit veškeré stany nové, nerozbalené. I ty jsou často za výrazně zvýhodněnou cenu.

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE KE SLEVÁM STANŮ

Na stany se vztahuje plná 2-letá záruka, vyjma závad vzniklých vystavováním. Na tyto závady bude zákazník upozorněn a sám má možnost si stan před koupí a při balení důkladně zkontrolovat.
Rezervovat stan lze pouze osobně na Výstavišti, nikoliv po internetu.

Stany se slevou lze vyzvednout jen v neděli mezi 10 a 16 hodinou. Pokud si do té doby zákazník stan nevyzvedne, nabídnou se stany mezi 16 a 20 hodinou dalším zájemcům! Zaplacená cena se v tomto případě nevrací.

Těšíme se na Vaši návštěvu

personál Výstavy stanů a www.4camping.cz

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10

Další tipy »

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist