Ubytování

UKO po dvaceti letech

UKO po dvaceti letech

Rok 2019 nám přinesl tolik nového, tolik krásného. Jednoduše řečeno, byl to pro nás velmi emoční rok a to už z několika důvodů. My bychom s vámi rádi naše pocity sdíleli, protože jste to právě vy, kdo s námi na této cestě jdete.

 

 

 

Penzion roku 2019

Toto ocení pro nás letos znamená velmi mnoho, a to nejen proto, že to byl poslední rok, kdy jsme se v této soutěži účastnili jako Penzion. Za náš celý tým vám patří jedno velké dík! Jsou to právě vaše krásné zpětné vazby na naši práci, které nás utvrzují v tom, že to, co děláme, děláme dobře a vaše podněty nás nutí zamyslet se nad tím, co bychom mohli dělat ještě lépe. Jste to vy, kdo nás inspiruje a my vám za to nesmírně děkujeme.

UKO v jiném kabátu

Aby těch emocí nebylo málo, letos slavíme 20. výročí! Je neuvěřitelné, jaký kus jsme ušli a jak se z malého penzionu stal RESORT. Celá cesta pro nás byla jednou velkou výzvou a my hodláme pokračovat dál! Čeká nás ještě spoustu práce, a především nových změn, z některých z nich se můžete těšit už teď!

Se změnou jména z penzionu na resort přišlo na řadu i nové logo, přehlednější webové stránky a především redesign u nás na resortu. Chceme pro vás to nejlepší, a proto jsme se pustili do rekonstrukce našeho resortu. Čekají na vás nové příjemné pokoje, které jsou v moderním duchu, ale pořád se v nich budete cítit velmi útulně.

Místo jógy

V tomto roce jsme se věnovali i růstu našeho jógového studia, které je součástí UKA. Zkoušeli jsme nové hodiny jógy, pořádali pro vás různé workshopy a semináře. Dali jsme si záležet na tom, abyste s z našich jógových pobytů odjížděli odpočnuti a plni nové energie. Na konci roku můžeme s rukou na srdci říct, že jsme se i tady posunuli o veliký kus dál, a proto se i v dalším roce můžete těšit na nové pobyty, semináře a lekce jógy, které si pro vás připravujeme!

 

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Velmi dobré 8.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist