Ubytování






 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Kůlna Jedovnice

Senetářov 14,
JEDOVNICE 679 06 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Penzion se nachází přímo na břehu Lipna, 1.5 km od Horní Plané, rodného městečka básníka…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Více než jen samota u lesa
Penzion Kůlna je více než jen běžné ubytovací zařízení u lesa - je to místo, kde o vás bude skutečně jedinečně postaráno. Od návrhu stavby a volby vnitřního vybavení až po sestavování jídelníčku šéfkuchařem, jsme měli na mysli jedinečné místo, jedinečné služby a výjimečný zážitek, který respektuje vaše individuální požadavky.
Představte si dny daleko od hluku aut, hospod a diskoték, daleko od každodenních starostí. Místo, kde zažijete naprostý klid a stanete se součástí divoké a krásné přírody Moravského krasu. U nás zažijete vstávání při pohledu na okolní louky zahalené v mlžném oparu, zahlédnete pasoucí se srnky a budete slyšet vítr v korunách stromů.

Ať už zvolíte aktivní odpočinek nebo celodenní lenošení, v našem penzionu naleznete klidné a vstřícné místo s výbornou kuchyní, pobyt vám zpříjemní také výběr špičkových moravských a světových vín.

Vybavení zařízení

Penzion v srdci lesů Moravského krasu nabízí volná místa pro letošní dovolenou. Skvělá kuchyně, stylově zařízené pokoje a hlavně nádherné prostředí s velkou možností aktivit v okolí. Pro ty cyklisticky založené - Singletrail Moravský kras, koupání v nedalekém rybníku Olšovec, propast Macocha, Punkevní jeskyně, Rudické propadání, kostel ve Křtinách, vápencové skály uprostřed lesů...

Pokoje

V našem penzionu se můžete ubytovat ve dvou dvoulůžkových a dvou třílůžkových pokojích. V nabídce máme také dvě čtyřlůžkové jednotky sestávající ze dvou vzájemně propojených pokojů, vhodných například pro rodiny s dětmi.
KRÁSA STROMŮ SE OTISKLA DO NAŠICH POKOJŮ
Naše pokoje jsme pojmenovali podle stromů, které najdete v okolních lesích – borovice, akát, modřín, jasan, olše, dub, javor a buk. Dřevo těchto stromů jim vtisklo nezaměnitelný charakter v podobě unikátně navrženého nábytku. Samozřejmostí je samostatné sociální zařízení a LED televizor na každém pokoji.

Stravování

MÍSTNÍ DOBROTY S NÁDECHEM SVĚTOVÉ KUCHYNĚ
Ať už si budete při snídani pochutnávat na našich domácích marmeládách nebo večer na zvěřinových specialitách, vězte že vše začíná výběrem vhodných sezónních surovin, ale nekončí jídelním lístkem.
Kam dnes vyrazíte? K pozorování přírody dlouhým vycházkám při každém počasí vybízí nedaleké rybníky a jeskyně Moravského krasu. Večer si můžete být jisti, že na vás čeká pořádná tříchodová večeře.V současnosti je restaurace otevřena pouze pro ubytované hosty.

Aktivity

Singletrail Moravský Kras
Pokud budete chtít strávit den opravdu aktivně, můžeme vyjet na nedaleký Singletrail Moravský Kras. Díky léty prověřené metodice stavění tras si jízdu v přírodě maximálně užijete. Trasy nikdy nevedou dlouho rovně, příliš z kopce ani do kopce. Kolo si můžete půjčit přímo na místě.

Vybavení

Vybavení objektu

Společenská místnost, Parkoviště, Sportovní vyžití, Internet, Domácí mazlíčci povoleni, Restaurace
Počet pokojů:: 8

Kulna_kolarna Kulna_kolarna
Kategorizace

Dovolená s dětmi, Romantické ubytování, Aktivní dovolená, Vhodný pro cyklisty

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Koupelna, Vysoušeč vlasů

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Petangue, Půjčovna kol

Stravování

Snídaně, Večeře, Bar, Snídaně v ceně pobytu

Dančí ragú Dančí ragú Domácí kachní paštika s brusinkami a mandlemi Domácí kachní paštika s brusinkami a mandlemi Prostřeno k večeři Prostřeno k večeři Restaurace Restaurace Terasa Terasa Zaděláno na vývar Zaděláno na vývar
Platba

MasterCard  

Maestro  

Visa  

VisaElectron  

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Kůlna Jedovnice a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Kůlna Jedovnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Kůlna Jedovnice.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist