Ubytování






 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





RESTAURACE A PENZION NA KŘIŽOVATCE KOVÁŘOV

400 Kč
Reference price

Kovářov 30,
KOVÁŘOV 398 55 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Naším hlavním cílem je poskytnout hostům příjemné a kvalitní ubytování, soukromí, dobrou kuchyni, příjemnou obsluhu a v neposlední řadě i dostupné ceny.

Náš penzion je ideálním místem pro pořádání firemních i soukromých večírků, firemních školení, seminářů, prezentačních akcí, pracovních schůzek, školních srazů, narozenin, svateb, oslav promocí.
Dokážeme se plně přizpůsobit Vašim požadavkům, jsme schopni zajistit akci tzv. na klíč.

Vybavení zařízení

V případě firemních školení a konferencí zajistíme oddělenou místnost s kapacitou až 40 míst. V případě Vašeho přání pro Vás zajistíme datový projektor, projekční plátno, flipchart, papíry či psací potřeby, připojení na internet. Místnost je v blízkosti terasy, kterou je v letních měsících možno využít k přestávkám na občerstvení.

Kromě již zmíněného ubytování zajišťujeme též doprovodný program, půjčovnu kol a in-line bruslí, vyjížďky na koních, bowling, tenis, v letních měsících grilování, v zimním období saunu.

Pro dokonalé uvolnění je možné využít náš wellness program.

Pokoje

Pokoje
Zde najdete prezentaci jednotlivých pokojů. U každého je uveden počet lůžek a možnosti přistýlek.
Součástí každého pokoje je předsíňka s šatní skříní a lednicí, a dále vlastní koupelna se sprchovým koutem, případně vanou. Pokoje jsou všechny vybaveny TV a je zde možnost připojení k internetu.
Na společné chodbě najdete rychlovarnou konvici a mikrovlnnou troubu.


POKOJ č. 1 - "Jednička" je jeden z větších pokojů, rohový, s výhledem na náves a obchod. Bude pro čtyři až pět osob. Předsíňka má 5,75m2, koupelna 7,3m2 a pokoj 21,7m2.

POKOJ č. 2 - Dvojka" je nejmenší pokoj, dvoulůžkový, bez možnosti přistýlky. Výhled je na náves. Předsíňka je 5,2m2, koupelna 6,4m2 a pokoj 11,7m2.

POKOJ č. 3 - Trojka" je opět jeden z větších pokojů, třílůžkový s možností jedné přistýlky. Je to znovu rohový pokoj, s výhledem do dvora na půjčovnu kol a sportovních potřeb. Předsíň má 6,95m2, koupelna 4,2m2 a pokoj 17,10m2.

POKOJ č. 4 - Čtyřka" je, stejně jako "jednička", větší pokoj, čtyřlůžkový, s možností jedné přistýlky. Výhled má do dvora. Předsíňka má 5,85m2, koupelna 6,2m2 a pokoj 21,4m2.

POKOJ č. 5 - Pětka" je o něco málo menší, netradičně situovaný pokoj, třílůžkový s palandou. Výhled je do oblak, v tomto pokoji jsou jen střešní okna. Předsíň má rovných 6m2, koupelna 5,5m2 a pokoj 20,5m2.

POKOJ č. 6 - Šestka" je velmi netradiční, poměrně prostorný pokoj, třílůžkový bez přistýlky. Vzhledem k pohodlnému řešení a situování, je pokoj vhodný i pro delší pobyt dvojice lidí, případně rodičů s malými dětmi. (Možnost zapůjčení cestovní postýlky a kočárku, jsou zde také k dispozici přebalovací pult a hrací koutek) Výhled je na křižovatku. Předsíňka není oddělena od vlastní obytné části a dohromady měří 27,3m2 a koupelna má 10,25m2 a je zde velmi prostorný sprchový kout (110cm).

POKOJ č. 7 - A konečně "sedmička" je řešena jako apartmán, je to prostorný pokoj, dvoulůžkový s přistýlkou, součástí předsíňky je kuchyňka s jídelním stolem. Opět je vhodný i pro delší pobyty v pohodlí bez nedostatku místa, nebo pro rodiče s dětmi. Výhled je na poštu. Předsíňka má 8,5m2, koupelna je vybavena vanou se sprchovou zástěnou a její rozměr je 8,2m2 a poslední pokoj má rozlohu 16,15m2.

Služby

Vybrat si můžete tradiční masáž zad a šíje, relaxační medovou masáž nebo masáž horkými lávovými kameny.
pedikura

Možné je u nás po telefonické domluvě navštívit i kosmetiku a pedikúru. Nově je součástí našich služeb i detoxikační medicína.

- masáže
- masáže lávovými kameny
- masáž medová
- kosmetika
- pedikůra
- detoxikace
- půjčovna kol
- služby pro motorkáře
- výborná restaurace


Následující ceny jsou včetně snídaně a jsou uváděny za 1 osobu a noc.






Chlupatí mazlíčci (psi, kočky a jiná zvířátka)50,-Kč



Úschova jízdního kola, kočárku, lyží …

zdarma



Při ubytování větších skupin osob nás kontaktujte, vytvoříme Vám individuální kalkulaci.


Přijímáme platební karty




Stravování

Restaurace je pro Vás otevřena:


Pondělí 7:00 – 21:00h

Úterý 7:00 – 21:00h

Středa 7:00 – 21:00h

Čtvrtek 7:00 – 21:00h

Pátek 7:00 – 23:00h

Sobota 8:00 – 23:00h

Neděle 8:00 – 22:00h

Vyhlášená domácí kuchyně!!!
Kuchaři Vám připraví jídlo denně do 20:30h

Aktivity

A kam u nás na výlet?

prehrada-orlik


Při ubytování v našem penzionu by jste měli určitě navštívit nedalekou Orlickou přehradu, zajímavý bude určitě i Váš výlet na rozhlednu Onen Svět.
rozhledna-onen-svet
zvikov


Z památek v okolí určitě stojí za to připomenout např. hrad Zvíkov nebo zámek Orlík. Obě pamětihodnosti jsou i na trase námi uváděných cyklostezek.
zamek-orlik


V okolí Kovářova jsou tři trasy Naučné stezky s dvaceti jedna zastaveními, jež jsou pozvánkou a doporučením, jak poznat zdejší oblast.
Představujeme také Sedlčansko

Přírodní bohatství Sedlčanska vyniká zejména v propojení s řekou Vltavou. Popisování jejích břehů volá spíše po užití básnické formy, avšak toto romantické opojení vás samo pohltí, až se vydáte například do přírodní rezervace Drbákov-Albertovy skály. Čeká vás vycházka doplněná o řadu zastavení (informační panely) a především jedinečných vyhlídek z dominantních skal na opěvovanou řeku. Opodál, poblíž dnešní vesničky Hrazany, si před více než dvěma tisíci lety zbudovali Keltové své oppidum.

Ve středověku pak v těchto končinách vyrostl hrad Ostromeč, k jehož zříceninám vás dovede úzká cestička. Zašlou slávu středověkých hradů připomínají též zříceniny hrádku Kozí hřbet u Radíče, Vrškamýku či Zvěřince na Jesenicku, k němuž vede naučná stezka. Jediným dosud stojícím hradem je kdysi lobkowiczký Vysoký Chlumec. Pro veřejnost je uzavřený, avšak v podhradí vás očekává skanzen, respektive Muzeum vesnických staveb středního Povltaví se svými prastarými chaloupkami. Zajímavými sbírkami od pravěku přes středověk až po světové války se pyšní Městské muzeum Sedlčany.
Výčet zámků v regionu by vydal na mnoho řádek, avšak nebudeme vás nabádat k obdivování vesměs omšelých a soukromě užívaných objektů. Upozorníme jen na Červený Hrádek s rozsáhlým parkem a rodiště maršálka Radeckého - Třebnice. Zrovna tak z tvrzí stojí za zmínku především ta křepenická, vystavěná slavným rybníkářem Jakubem Krčínem z Jelčan a Sedlčan. Jeho dílem je i největší rybník Sedlčanska Musík a snad i nedaleký obrovský větrný mlýn, jehož obvodové zdi se vypínají na návrší u Příčov. Mezi desítkami vodních mlýnů je ten nejstarší a nejkrásnější v Bláhově Lhotě.

Sami při svých toulkách krajem poznáte, že jsme v našem výčtu nemohli zmínit všechna místa a jistě narazíte na mnohá, která vás svou nevšedností a krásou překvapí. Cíle vašich cest můžete shlédnout z řady rozhleden - Drahoušek u Osečan (kopec má 504 m, na vyhlídku vystoupáte o dalších 32 m výše), Veselý vrch u Mokrska (489 m, 25 m), Onen Svět (590 m, 15 m) či Hodětín u Petrovic (551 m, 36,6 m). Poznejte, proč Petrovicku říkáme Kraj kamenů, a vydejte se zdejší naučnou stezkou. Neminete viklan Husovu kazatelnu, týnčanské jeskyně ani originální křížovou cestu s reliéfy vytesanými právě do kamene. Další křížové cesty se nacházejí v Počepicích a Jesenici (od kostela k ní vede naučná stezka). U Nedrahovic se pro změnu lesem prodírá jedinečná stoka, stará přes pět set let.

A tak bychom mohli pokračovat dále a vy byste nakonec nikam neputovali a nic neviděli... To samozřejmě nechceme, proto dosti vyprávění a vzhůru do pedálů či pohodlných bot. Přejeme vám příjemné poznávání tohoto kraje.

Doplňující informace

Pro motorkáře -
Jste milovníkem motorek a všeho co k tomu patří?
Víte už, kde strávíte dovolenou?
Zvolili jste si trasu, ale nevíte, kde složíte po náročné cestě hlavu k odpočinku?

Pak určitě navštivte náš penzion Na Křižovatce, kde naleznete vše, co správný motorkář potřebuje:

- krásná slunečná terasa, kde se po celé léto griluje
- bezplatné parkování pro Vaše miláčky
- sušárnu pro Vaše oblečení
- pokoje s TV, bezplatné připojení na internet
- po domluvě je možné objednat masáže, které určitě uvítáte po dlouhé cestě

- penzion Kovářov
- penzion vhodný pro rodinnou dovolenou
- penzion vhodný pro cykloturistiku
- penzion pro motorkáře
- penzion Písek
- penzion jihočeský kraj

Roman Müller

provozovatel penzionu a restaurace

„Restaurace Na Křižovatce vznikla na bývalých základech budovy hospody a byla zkolaudována a otevřena v listopadu 2005. Srdečně zveme k návštěvě!! Penzion je již dokončen, kolaudace proběhla dne 27.5.2010 takže nic už Vám nebrání strávit u nás svoji dovolenou.Odpočinout si , relaxovat, výborně se stravovat!!

Těšíme se velice na Vás !!”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Sportovní vyžití, Internet, Restaurace, Wellness/lázně
Počet pokojů:: 7 pokojů

Penzion Kovářov Penzion Kovářov Penzion Kovářov Penzion Kovářov
Kategorizace

Ubytování na venkově, Wellness pobyty, Vhodný pro cyklisty, Levné ubytování

Sportovní zázemí

Masáže, Půjčovna kol

Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře, Snídaně v ceně pobytu

Penzion Kovářov Penzion Kovářov Penzion Kovářov Penzion Kovářov
Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu RESTAURACE A PENZION NA KŘIŽOVATCE KOVÁŘOV a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu RESTAURACE A PENZION NA KŘIŽOVATCE KOVÁŘOV. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí RESTAURACE A PENZION NA KŘIŽOVATCE KOVÁŘOV.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist