Ubytování
Telefon: +420 602 441 523, +420 607 973 107







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion St. Leonhard*** - Hodnocení

Úžasné 
9.8 / 10
podle 6 recenzí (celkem 853)
650 Kč
Reference price

Uhliště 21, Chudenín,
NÝRSKO 340 22 | Mapa

98% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 853
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion St. Leonhard***


Hodnocení návštěvníků

Bohumila K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2024

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Čistý, klidný, tichý penzion s perfektně udržovaným okolím. S rybníkem, jezírkem. Vycházková trasa pro děti a pohádkový lesík. Skvělý a ochotný personál. Rádi se sem vracíme již 15 let. 👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻

Jolana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.4. - 6.4.2024

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion v krásném prostředí, výborné jídlo a pití, milí majitelé. Děkujeme za krásný pobyt a už se těšíme na příště! Můžeme jen každému vřele doporučit.

Ivo

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 17.9.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme zde opakovaně a zase přijedeme, když pominu krásu Šumavy, tak musím opět pochválit majitele, kteří i přes tak složitou dobu se snaží o nadstandardní služby vůči nám hostům a tak to má být. Vřele doporučuji všem, krásné prostředí a maximální spokojenost, děkujeme.

Petr O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme již 7rok a jako vždy je vše v pořádku.Moc se sem s rodinou celý rok těšíme a hlavně je zde velmi přátelský personál.

Jana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nemůžeme pobyt v tomto penzionu hodnotit jinak než kladně. Přejeme všem zaměstnancům a především majitelům hodně a hodně spokojených lidiček, kteří si chtějí užít super dovolenou. Vždyť i my jsme si pobyt rezervovali opět na příští rok. Jana a Láďa

Nikola

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 26.5.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, moc příjemný personál, výborné jídlo, prostředí je kouzelné, i s miminkem jsme si dovolenou opravdu užili. Vřele doporučuji!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Ondráčková L.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

klidné prostředí ochotný personál výborná kuchyně za mě super byla jsem tam již po 6 a vždy naprostá spokojenost

Penzion St. Leonhard*** reaguje:

Děkujeme a příští rok :-)

Ondráček P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Leonard jsme navštívili již po šesté a jako vždy nás nezklamal svou čistotou a hlavně milou obsluhou personálu.

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 21.8.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásně upravený penzion, výborná domácí kuchyně. Bezva majitelé, kteří jsou velmi vstřícní ke každému hostu. Majitelům děkuji za pomoc s uspořádání dodatečné oslavy narozenin. Do penzionu se budu vždy rád vracet.

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 1.5.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý penzion, nádherné upravené okolí. Všude čisto, výborná domácí kuchyně. Pobyt jsme si moc užili. Majitelé stále něco vylepšují. Tentokrát to byl mimo jiné nově vybudovaný minigolf, který jsme samozřejmě hned vyzkoušeli. Doporučuji pobyt v tomto penzionu.

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 1.5.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasný penzion. Pobyt byl skvělý. Se skupinou přátel jsme si užili minigolf. Do penzionu se rád vracím. Majitelé jsou skvélí, připraveni kdykoli pomoci.

Pavel N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 21.8.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý penzion. Dovolenou jsme si moc užili. Všude čisto, výborná domácí kuchyně. Děkuji majitelům za pomoc s organizací dodatečné oslavy narozenin. Penzion mohu jen doporučit.

Věra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 1.5.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborný penzion do kterého se ráda vracím. Zahráli jsme si nově vybudovaný minigolf, oslavili čarodějnice, ozdobili a postavili májku. Děkujeme za všechno majitelům.

Věra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 21.8.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nádherný penzion v klidném prostředí. Výborná domácí kuchyně, všude čisto, úžasní majitelé. Rádi se vracíme.

Mirek

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše v pořádku, krásné prostředí... prostě penzion do kterého se rádi vrátíte.

Jiří J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfektní penzion, krásné okolí, lze jen doporučit.

Luboš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme zde během jednoho roku podruhé a opět maximálně spokojeni. Hezký penzion zasazený do malebného prostředí, výborné služby, vše na vysoké úrovni. Vřele doporučujeme všem případným zájemcům a současně děkujeme milým a přátelským majitelům a celému personálu za bezvadnou péči.

Jana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 24.6.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost. Máte pocit, že jste přijeli k dobrým známým. Krásné ubytování i okolí, výborná kuchyně. Velice příjemný a vstřícný personál. Nelze jinak než doporučovat a vracet se.

Blanka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemný pobyt. Klidné a příjemné prostředí. Jsem milovník zvířat a tak jsem si zde užívala. Rádi chodíme a poznáváme nové kraje a památky. Vše zde nám tento kraj nabídl. Přálo nám i počasí a jarní kvetoucí příroda...super. Relax byl i po túře v bazénu. Zahráli jsme si i minigolf. Také jsme si dopřáli masáž, která nám byla v tomto penzionu umožněna... Děkujeme příjemným majitelům a personálu.

Kateřina D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili již podruhé a vždy jsme byli nad míru spokojení. Syn jako autista má speciální potřeby, klid, lehkou zátěž (krátké procházky), miluje bazén a je vybíravý ve stravě. Toto kouzelné místo splňuje veškeré naše potřeby a zároveň i bonusy navíc, syn je v Leonhardu neskutečně spokojený, běžně toho moc nenamluví, ale ještě teď v listopadu se z ničeho nic zeptá: Pojedeme do Leonhardu? Personál je úžasný, milý, člověk cítí, že tu panuje přátelská nálada. Ve všem co je v jejich silách se snaží každému vyhovět. Pokoj každý den chodí poklidit, když jsme byli na pokoji v době úklidu, tak se zdvořile pokaždé zeptali zda-li něco nepotřebujeme. Tady je to místo kam se budeme rádi vracet, protože i když bude bouřka, toto místo s tímto personálem je ráj na zemi.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion St. Leonhard*** , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion St. Leonhard***. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion St. Leonhard***.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist