Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





LIBUŠINA VILLA

1500 Kč
Reference price

Libušina ulice 391/12,
KUTNÁ HORA 284 01 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Ubytujte se v příjemně vybaveném penzionu přímo v historickém centru města Kutné Hory. Penzion nabízí moderní i dobové vybavení z První republiky, kdy byla Libušina Villa postavena ve stylu funkcionalismu. Ten je charakteristický jednoduchostí, přímostí a prostorovostí interiéru. Ubytujte se v jednom ze 7mi pokojů nebo 2 apartmánů. K dispozici jsou i pokoje s balkonem. V přízemí je společná kuchyňka a venku k dispozici zahrada, kde je možnost grilování a odpočinku. Cyklisté ocení bezpečnou úschovu jízdních kol.

Pokoje

Prostorné pokoje jsou vybaveny bezdrátovým připojením k internetu WIFI, kvalitní postelí a vkusnými dekoracemi. U některých pokojů je i balkon s výhledem.

Penzion poskytuje ubytování v pokojích se satelitní TV s plochou obrazovkou. Každý pokoj má kávovar a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají kuchyň s myčkou nádobí. Libušina Villa poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky.

Stravování

Kontinuální - rozšířená snídaně se podává v jídelně s výhledem do zahrady. Přes den, nebo večer můžete trávit svůj volný čas na zahradě u grilu.

Aktivity

V Kutné Hoře můžete kromě spousty památek navštívit i jiná zajímavá místa, např. bobovou dráhu, bazén a jiné sportovní činnosti na Karlově, vyhlídkovou věž s restaurací na kopci Kaňku, krásné procházky v údolí říčky Vrchlice na Královské procházce, kde vznikala kdysi slova české hymny "Kde domov můj" a mnoho dalších krásných míst, na které nezapomenete. Více informací Vám samozřejmě podáme, nebo Vám rádi poradíme, kudy z nudy.

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Internet

Kategorizace

Romantické ubytování, Vhodný pro cyklisty, V centru města

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji

Stravování

Snídaně

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu LIBUŠINA VILLA a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu LIBUŠINA VILLA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí LIBUŠINA VILLA.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist