Ubytování






 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Na Samotě ve srubu

2500 Kč
Reference price

Losiná 197,
NEZVĚSTICE 332 04 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Penzion na Vysočině v obci Hartmanice, nacházející se v krásné přírodě na pomezí…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Nabízíme ubytování na farmě v apartmánech v Losiné u Plzně. Losiná je malé městečko nedaleko Plzně, k pohodě vašeho ubytování zde přispěje odlehlost celé farmy a dřevo jehož krása, vůně a přirozenost vás naprosto okouzlí. Ubytování na farmě je velmi vhodné i pro astmatiky a alergiky. Přijeďte k nám v jakémkoliv ročním období, naše apartmány jsou obyvatelné celoročně.
V rámci ubytování na farmě si můžete užívat krmení zvířat, svezení na koni, také si můtete vyzkoušet péči o zvířata. V okolí jsou k dispozici cyklistickéé a běžecké tratě, v zimně pak upravené běžecké stopy. Nedaleká Losiná (1km) nabízí například koupaliště, hřiště, restauraci, možnost nákupu.

Vybavení zařízení

Ubytování na famě, apartmánového typu, každý apartmán disponuje vlastní vybavenou kuchyňkou (lednice, mrazák, rychlovarná konvice, mikrovlná trouba, elektrický sporák, nádobí), společenská místností, ložnicí, a vlastním WC s koupelnou. Apartmány jsou kompletně vybaveny, je zde veškeré ložní prádlo, ručníky, televize, připojení na internet. Ke každému apartmánu je k dispozici krytá terasa s příjemným sezením a grilem. V areálu farmy je také bazén. Ceny ubytování jsou stanoveny na apartmán, bez závislosti na počtu ubytovaných osob.

Služby

Kromě ubytování na farmě pro vás můžeme ještě v rámci pobytu zajistit například pronájem auta, zapůjčení kola a dalšího sportovního vybavení, zajištění masa pro grilování, kvalitní moravská vína, kompletní cateringové služby.

Stravování

Naši hosté, ubytovaní na farmě, mohou také využít možnost odběru potravin přímo z farmy. Můžeme vám nabídnout vejce, maso (kachny, husy, kuřata, králíky, vepřové, hovězí), a také sezóní zeleninu. V případě zájmu pro vás můžeme zajistit maso na grilování, máme k pronájmu zařízení na grilování prasete a výčepní zařízení. Také jsme schopni pro vás zajistit kvalitní moravská vína.

Aktivity

Na farmě je dětské hřiště. Na Samotě Ve Srubu si můžete půjčit lyžařské vybavení a jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice.

Doplňující informace

V rámci vašeho pobytu vám také můžeme nabídnout:

- pronájem auta
- testovací jízdy ve vozech KIA
- zapůjčení kola a dalšího sportovního vybavení
- turistické mapky zdarma
- dodávka potravin přímo z farmy
- moravská vína
- jízda na poníkovi

Matulkovi

„Prožijte dovolenou v příjemném a zdravém prostředí, na samotě nedaleko Plzně. Využijte ubytování na farmě v Losiné. Užijete si zde odpočinku i mnoho zážitků a aktivit.”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Domácí mazlíčci povoleni

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Ubytování na venkově, Vhodný pro cyklisty

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Na Samotě ve srubu a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Na Samotě ve srubu. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Na Samotě ve srubu.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.6 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist