Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Rafanda - Hodnocení

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Penzion „ U Studánky „ dýchá příjemnou rodinnou atmosférou, je situován v klidném údolí…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Skvělé 9.2/ 10

Penzion na Vysočině v obci Hartmanice, nacházející se v krásné přírodě na pomezí…

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Rafanda


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martin Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše úžasné,čistota,ochota,prostředí.

Vavřík

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 24.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vlídné přijetí a zacházení, příjemné prostředí, pěkné cyklotrasy. Jediné mínus: absence piva na penzionu, avšak blízko je Coop i hospoda a v penzionu lednice.

Matěj Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný, pohodový penzion. Milá majitelka. Vše ochotně zařídí a je velmi vstřícná. Dobré zázemí pro rodinu nebo větší partu přátel. Můžu doporučit.

Moraváci

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 12.6.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V červnu jsme zde strávili velmi příjemných deset dní, ubytování krásné s krásnou, upravenou zahradou, paní domácí velice příjemná a ochotná. I s naším pejskem jsme se tu cítili jako opravdu vítaní hosté. Penzion můžu upřímně doporučit.

Božena V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

moc příjemné a vkusné prostředí i zahrada

a K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na Rafandu jezdíme každý rok a vždy jsme plně spokojeni. Nutno vyzdvihnout domácký přístup paní domácí, dávající pocit, že jsme na velmi příjemné návštěvě u příbuzných. Zařízení pokojů je do nejmenších detailů tak vkusně pojato, že se člověk cítí okamžitě dobře. Zvedající se Brdy hned za humny jen podtrhují celkovou úžasnou atmosféru. Doporučujeme vřele.

Petra

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc pěkné ubytování, příjemné prostředí v blízkosti fotbalového a dětského hřiště, s možností posezení na zahradě. Paní domácí je moc milá a ochotná kdykoliv pomoci, poradit. Pokoje jsou prostorné a každý něčím zajímavý a útulný.

Hana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 5.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi milé přijetí, všechny pokoje vkusně a pohodlně zařízené. Všem mohu doporučit.

Pavla K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 5.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování se mi líbilo ,prostředí v klidné lokalitě ,hezká příroda kolem a i upravené u domu ,plno kytek .Byla jsem spokojená :-)

a E.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.4. - 22.4.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé umístění pro výlety do újezdu Brdy. Velice milý a vstřícný přístup domácích.

Pečánková E.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 22.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion již navštěvujeme 8 let a vždy jsme byli nadmíru spokojeni. Majitelé jsou velice milí a ochotní. Jedná se o příjemný, útulný, čistý a krásně zařízený, udržovaný rodinný penzion. Výhodou je dostupnost nákupu v blízkých potravinách i příjemné posezení v restauračním zařízení. Rovněž okolní lesy jsou vhodné pro procházky a houbaření. Doporučujeme!

Josef B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělá komunikace hledně pobytu. Nádherné pkoje , včetně sociálního zařízemí. V okolí domu pěkná zahrada se zastřešeným příbytkm pro večerní relax, možnot grilování. Mohu za sebe i skupinu jen hodnotit jako skvělý penzion pro následné pobyty. Josef Buchar PS. přeji spoustu spokojených klientů

Aneta M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za příjemné bydlení. Paní majitelka je velmi vstřícná, ubytování útulné (jen pozor v pokoji s kuchyňkou, šikmá střecha nad gaučem způsobila tvrdé bouchání do hlavy). Rádi se sem zase vrátíme.

Miloš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 9.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion vhodný pro cyklisty, kteří se chtějí pokochat krásnými výhledy a přírodou v Brdech.

Pavla B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 14.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásně zařízený pension i přilehlá zahrada, klidné a rodinné zázemí, ideální pro cyklo i pěší výlety v nádherné krajině. Milá a vstřícná majitelka pensionu, přijeli jsme na doporučení a nelitujeme, doporučujeme všem dalším.

Dusan C.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stravili jsme hezky tyden v prijemném prostredi v krasné prirode v blizkosti brdskych lesu, vyuzili koupani v pozarni nadrzi, poznali blizké okoli pri ruznych vyletech. Ubytovani je prijemné,citili jsme se jako doma diky velmi sympatické majitelce. Moznosti posezeni v zahrade, vyuziti terasy k jidlu. Doporucujeme vsem kteri maji radi hezka mista, nedotcenou prirodu a vyborny vzduch a to vse v utulném domecku.

Nýdrlovi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Brdy jsme navštívili poprvé a zvolili penzion Rafanda. Pěkný rodinný penzion, příjemné prostředí i majitelé, pokoje útulné a čisté. Vřele tento penzion doporučujeme.

Kamila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše perfektní. Penzion má skvělé zázemí.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nebyli jsme zde poprvé, ale tentokrát ve větší skupině. Paní domácí nás překvapila novým útulným interiétem a jako vždy velice vstřícným chováním. Večer jsme pogrilovali přes den jsme pojezdili na kole v úžasné krajině brdských lesů, nasbírali borůvky, houby, lesní jahody a fůru bylinek v naprosto čistém prostředí. Prodlužený víkend neměl chybu. Určitě se vrátíme

Dáša

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion, čisté pokoje, příjemné prostředí a majitelé. Ideální na oslavy, dovolenou. Doporučuji

Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Rafanda a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Rafanda. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Rafanda.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist