Ubytování
Telefon: 731 517 069, 603 583 042







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Apartmány Berger

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Přijeďte strávit dovolenou do apartmánů Berger a poznáte pohodu příjemného ubytování v soukromí v samém srdci Krkonoš. Tyto hory budete mít kolem sebe jako na dlani a snadno poznáte vše, co Vám nabízí. Čeká na Vás lyžování, procházky, cykloturistika a spousta dalších příležitostí k aktivnímu i pasivnímu odpočinku. Zvolte si správní ubytování a Krkonoše se Vám odvděčí báječnými zážitky. Apartmány Berger jsou pro Vás ideálním místem pro strávení Vaší dovolené.

Vybavení zařízení

Apartmán 1 (pro 4 osoby)


Apartmán no. 1
Nově zrekonstruovaný apartmán pro 4 osoby, ve druhém patře rodinného domu nabízí velkou obytnou místnost s kuchyňským koutem, jídelním stolem a obývací částí, kde je možnost rozložení sedací soupravy a vytvoření tak dvou lůžek. Dále je zde ložnice s manželskou postelí a socíální zařízení. Součástí apartmánu je i terasa, s možností posezení. V obytné místnosti jsou i krbová kamna, ve ktrerých, když zatopíte, krásně dokreslí zimní horskou atmosféru.


Apartmán 2 (pro 4 osoby)
Apartmán no. 2
Apartmán pro 4 osoby je ve druhém patře rodinného bytu, před zimou prošel rekonstrukcí. Nabízí dvě samostatné ložnice vždy s dvoulůžkem, obytnou místnost s kuchyňským koutem ( plně vybaven nádobím, varnou deskou, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou) a sociální zařízení. K dispozici je i balkon.




Parkování je před domen, do skiaréálu je to cca 5 min pěšky, zastávka skibusu je přímo před domem.

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Apartmány Berger a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány Berger. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Apartmány Berger.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist