Ubytování






 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion a restaurace Albena

Dolní Prysk 22,
PRYSK 471 15 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Penzion M stojí nad pláží Vranovské přehrady na okraji lesa, obklopený zelení s krásnou…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Nabízíme příjemné ubytování v rodinném penzionu a restauraci Albena, který je vhodný jak pro rodinnou rekreaci, tak pro rodinné či firemní akce. Krásné prostředí (lokalita České Švýcarsko - Lužické hory). Stravování je možné přímo v objektu formou plné penze nebo polopenze, případně formou volného výběru z jídelního lístku. Domácí kuchyně a kvalitní pivko :-). U penzionu se nachází rozsáhlý areál s možností stanování, potok se pstruhy, dětské hřiště a sportovní vyžití. Tipy na výlety, turistika, cykloturistika, lyžování, památky a krásná příroda. Koupaliště v docházkové vzdálenosti. Wifi a parkováni v areálu zdarma. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Vybavení zařízení

Ubytování je ve dvou a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.Stravování je možné přímo v objektu formou plné penze nebo polopenze, případně formou volného výběru z jídelního lístku. Domácí kuchyně a kvalitní pivko, šipky, fotbalek Rosengart :-). U penzionu se nachází rozsáhlý areál s možností stanování, potok se pstruhy, dětské hřiště a sportovní vyžití. Wifi a parkováni v areálu zdarma.

Pokoje

Ubytování je ve dvou a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Služby

Obec Prysk leží na rozhraní tří turistických oblastí, Českého středohoří, Lužických hor a Národního parku Českosaského Švýcarska. Díky této poloze je ideálním východiskem pro pěší, tak pro cykloturistiku. V okolí lze nalézt řadu pamětihodností, ale i přírodních míst, která stojí za shlédnutí. V sousedním městečku Česká Kamenice, naleznete banky, bankomaty, poštu, autobus i vlak nebo taxi. Samozřejmostí jsou restaurace, obchody, či nákupní centra, koupaliště, nebo tenisové kurty. Plavecký bazén, bowling naleznete v 16 km vzdáleném Děčíně.

Stravování

Stravování je možné přímo v objektu v restauraci formou plné penze nebo polopenze, případně formou volného výběru z jídelního lístku.

Aktivity

Penzion ALBENA se nachází v Severočeském kraji, v obci Prysk ( 462 m n. m.), označené podle pramene - prýskající voda. Leží v malebném kraji na rozhraní CHKO - Lužických hor a národního parku Česko-saské Švýcarsko.
V letních měsících je zdejší krásné okolí jako stvořené k pěším túrám, cykloturistice. Tipy na výlety v okolí Prysku například Riedlova jeskyně, Střední vrch, zvonice, kostel sv. Petra a Pavla aj., Panská skála,tj.. Koupaliště a tenisové kurty jsou vzdálené do 3km. V zimních měsících je možno využít jak sjezdové, tak i běžkové tratě.

Ivo Gabriel

vedoucí

„Nabízíme příjemné ubytování v rodinném penzionu a restauraci Albena. Krásné prostředí (lokalita České Švýcarsko - Lužické hory), domácí kuchyně a kvalitní pivko :-). U penzionu se nachází potok se pstruhy, dětské hřiště a sportovní vyžití. Tipy na výlety, turistika, cykloturistika, lyžování, památky a krásná příroda. Koupaliště v docházkové vzdálenosti. Cena ubytování je pouze 290,- Kč za noc. Wifi a parkováni v areálu zdarma. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Sportovní vyžití, Internet, Domácí mazlíčci povoleni, Restaurace, Recepce
Počet pokojů:: 6

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Aktivní dovolená, Na horách, Levné ubytování

K ubytování


Poznámka k rezervaci ubytování: Nutné zavolat

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Koupelna, Lednice

Sportovní zázemí

Úschovna lyží, Fotbal, Dětské hřiště, Petangue
Další vybavení: stolní fotbálek Rosengart a šipky

Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře, Bar
Počet míst: 22

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni

Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji, Pár / víkend (2 noci), Rodina (2 dospělí, 2 děti) / noc

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion a restaurace Albena a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion a restaurace Albena. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion a restaurace Albena.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist