Ubytování
Telefon: 723 939 159







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Chata Churáňov

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Rodinný penzion, který se nachází přímo u konečné stanice sedačkové lanovky na Churáňov. Ideální místo pro vaši zimní i letní dovolenou. V zimě,pokud nám přejí sněhové podmínky, obujete lyže přímo před chatou a jste na sjezdovce u sedačkové lanovky, a nebo na sjezdovce U Horejšů, kde se nachází lyžařská škola pro vaše děti, které se učí prvním lyžařským krůčkům a navíc zde naši hosté mají 20% slevu.
Přímo od chaty můžete vyrazit do lyžařských stop, které jsou pravidelně upravovány. Můžete využít vleků a služeb lyžařského areálu Zadov.
V létě idální výchozí místo pro vaše cyklovýlety a pěší tůry.

Služby

http://www.chatachuranov.cz/cz/cenik-leto
https://www.chatachuranov.cz/cz/cenik-zima

Služby
Ubytování
Příjezd na chatu je mezi 15.00 – 18.00 v den nástupu pobytu (jiný čas po domluvě). Odjezd do 10.00 v den ukončení pobytu. Pokud byste chtěli vědět více volejte, pište – rádi vám odpovíme.

Stravování
Pobyty na chatě nabízíme s polopenzí. Snídaně kontinentální, večeře domácí výborná kuchyně - polévka, hlavní jídlo a dezert. Vaříme sice jen jedno jídlo, ale pokud něco z našeho jídelníčku nejítenebo máte nějakou dietu- není problém se domluvit a rádi vám připravíme něco jiného. V zimě vaříme i obědy. Samozřejmostí v jídelně je i dětská stolička pro naše malé návštěvníky. Snídaně jsou od 8.00 – 9.30 hodin. Večeře vydáváme přes léto v 18.30 hodin a v zimě od 18.00 hod.

Dětské hřiště
Pro vaše ratolesti můžeme nabídnout malé dětské hřiště - pro děti jsou k dispozici prolejzačky, houpačky, velká trampolína a dostatek hraček.



Whirlpool
nabízíme relax ve vířivce - max pro 3 osoby

Sauna
prohřejte si celé tělo v naší sauně , sauna max. pro až 8 osob

Hernička pro děti
vaše děti mohou trávit volný čas i v naši malé herničce - tramapolínka, klouzačka, houpací koník, hračky, velká tabule

Za Chatu Churáňov

prvozovatel

„Rodinný penzion, který se nachází přímo u konečné stanice sedačkové lanovky na Churáňov. Ideální místo pro vaši zimní i letní dovolenou. ”

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Chata Churáňov a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Chata Churáňov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Chata Churáňov.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist