Ubytování






 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Villa Alena

Belegradská 101,
VELKÉ BÍLOVICE 691 02 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion Villa Alena, otevřený v roce 2015, je malý rodinný penzion nacházející se v klidné části Belegrady vinařské obce Velké Bílovice, pouhých 7km od Lednicko-Valtického areálu. Belegrady patří ke známým a nejstarším sklepním tratím. Svou velikostí jsou největší na Moravě. Villa Alena leží uprostřed centrálního soustředění vinných sklepů. které jsou uspořádány do tvaru podkovy ve třech terasách.
Penzion nabízí ubytování celkem v 6 pokojích - 5 komfortně zařízených pokojů a 1 zcela výjimečný apartmán se dvěma oddělenými ložnicemi a samostatným kuchyňským koutem.
Během dne či večera můžete posedět na barové recepci nebo prostorné jídelně. Celý den je vám k dispozici společná kuchyňka či vinotéka naplněna velmi kvalitními víny místních vinařů - rodinného vinařství Sedlák či Fabikovič. Svá kola můžete bezpečně uložit v uzamčené kolárně.

Naším záměrem bylo vytvořit příjemné prostředí pro odpočinek po náročné degustaci a také zázemí pro sportovněji založenou část návštěvníků, která ráda poznává krásy blízkého okolí nejen ze sedla jízdního kola. Na své si přijdou i milovníci historie, kultury a folkloru.

Vybavení zařízení

Penzion nabízí ubytování celkem v 6 pokojích - 5 komfortně zařízených pokojů a 1 zcela výjimečný apartmán se dvěma oddělenými ložnicemi a samostatným kuchyňským koutem.
Během dne či večera můžete posedět na barové recepci nebo prostorné jídelně. Celý den je vám k dispozici společná kuchyňka či vinotéka naplněna velmi kvalitními víny místních vinařů - rodinného vinařství Sedlák či Fabikovič.

Pokoje

Penzion VILLA ALENA nabízí ubytování v 6 pokojích. 5 pokojů je velmi komfortně zařízených s vlastním sociálním zařízením, televizí a bezplatným Wi-Fi připojením. K dispozici je také nadstandardní apartmán se dvěmi oddělenými ložnicemi, kuchyňskou linkou s jídelním stolem a prostornou koupelnou. Pokoje jsou k dispozici ve variantách: 1x Dvoulůžkový, 2x Dvoulůžkový s přistýlkou. 1x Třílůžkový s přistýlkou, 1x Čtyřlůžkový a 1x Apartmán.

Služby

V penzionu můžete posedět na barové recepci a dát si výbornou kávu či ochutnat některé z vín místních vinařů např. z rodinného vinařství Sedlák či vinařství Fabikovič. Pro zvýšení komfortu ubytovaných hostů je k dispozici sdílená kuchyňka, ve které si můžete připravit čaj, kávu nebo cokoliv, co Vás zrovna napadne. Snídani si pak vychutnáte v prostorné a vkusně upravené jídelně.

Stravování

plně komfortně vybavené kuchyňky

Aktivity


Pro cykloturisty je v penzionu VILLA ALENA vyhrazena samostatná místnost na uložení veškerého cyklistického vybavení s přístupem ze společných prostor penzionu a východem přímo mezi vinné sklípky. Parkování je umožněno na vlastním zpevněném pozemku.

Velké Bílovice jsou dnes největší vinařskou obcí v České republice. Rozloha vinic v katastrálním území činí více jak 700 ha, na které hospodaří přes tisíc vinařů. Své vína vyrábějí a uchovávají ve vinných sklepích, tvořících jakési samostatné vinařské městečko, které se dělí na sklepní trati Belegrady, Pod Předníma a Púrynky. Vinice se zde rozprostírají zejména ve zvlněném okolí v osmi viničních tratích: Přední hora, Zadní hora, Pod Belegrady, Nová hora, Široká hora, Vinohrádky, Dlouhá hora a Obory.

Doplňující informace

Dále nabízíme ubytování v chatě Buřany :

Chalupa v Buřanech se pronajímá POUZE JAKO CELÝ OBJEKT !
pro skupiny do 24 osob. Majitelé zde nebydlí.
Nachází se v malebném údolí nad Jabloncem nad Jizerou, v údolí františkovského potoka na zcela klidném a slunném místě. Parkování přímo u chaty – cca 5-7 parkovacích míst. více info na telefonu či emailu.

/ Pro relaxaci je k dispozici vnitřní infra sauna a venkovní koupací sud s ohřevem vody kamny na dřevo ponořenými uvnitř. Společenská místnost a zároveň jídelna je umístěna v útulné roubené světnici v původní části objektu z roku 1876. Ubytování je v pěti prostorných, pohodlných pokojích a společné rekonstruované sociální zařízení (na objekt připadá 6 sprch) je umístěno v nové přístavbě v horském stylu ve 3 podlažích. Rozmístění pokojů - přízemí: relaxační místnost s Infrasaunou pro 3-4 osoby, TV pokoj - dětská herna s gaučem, sociální zařízení - celkem 6x sprcha, 5x umyvadla, 3x WC, společenská místnost + kuchyně, krbová kamna. 1.patro: 4-lůžkový pokoj (1x dvojlůžko 160cm, 2x sam.lůžko), 5–lůžkový pokoj (2x dvojlůžko 160cm + 1x sam.lůžko), 5-lůžkový pokoj (1x sam.lůžko, 1x dvojlůžko + 1x palanda), 1x sociální zařízení, 1 x sprcha, 1x umyvadlo, 1x WC, vchod do objektu, lyžárna. 2.patro: 4–lůžkový pokoj (1x dvojlůžko 160cm, 2x sam.lůžko), velký 6–lůžkový pokoj (1x dvojlůžko 160cm, 2x sam.lůžko). Celý objekt je z důvodu dřevěné stavby veden jako nekuřácký. Ubytování se zvířaty možné po dohodě za příplatek+kauce na škody. Parkování přímo u chaty – cca 6-7 parkovacích míst. Vybavená kuchyně dostatkem nádobí, 2x lednice, 2x elektr.sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konev, myčka, pračka, kávovar, přehrávač CD + rádio, 2x TV, v objektu WI-FI připojení k internetu. V objektu je výčepní zařízení. Pro odkládání obuvi, včetně lyžařské, lyží i sáněk je určena vstupní veranda s regály a odkládací místnost. Pro udržení domácího prostředí se při vstupu do objektu přezouvá. Pro Vaše děti je v přízemí u světnice celý jeden pokoj zařízen jako herna pro případ nepříznivého počasí. V létě dřevěná terasa a travnatá zahrada, gril, ohniště./

Lukáš Suchý

provozovatel

„Zavítejte k nám do penzionu Villa Alena.
Penzion Villa Alena, otevřený v roce 2015, jsme malý rodinný penzion nacházející se v klidné části Belegrady vinařské obce Velké Bílovice, pouhých 7km od Lednicko-Valtického areálu. Belegrady patří ke známým a nejstarším sklepním tratím. Svou velikostí jsou největší na Moravě. Villa Alena leží uprostřed centrálního soustředění vinných sklepů. které jsou uspořádány do tvaru podkovy ve třech terasách.

Budeme se na Vás velice těšit!!

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Sportovní vyžití, Internet
Počet pokojů:: 6

04_Vína 04_Vína 08_Sdílená kuchyňka 08_Sdílená kuchyňka 17_Koupelna_pokoj č.5 17_Koupelna_pokoj č.5 20_Pokoj č.4_koupelna 20_Pokoj č.4_koupelna 25_Pokoj č.2_koupelna 25_Pokoj č.2_koupelna 28_Pokoj č.1_koupelna 28_Pokoj č.1_koupelna
Kategorizace

Romantické ubytování, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Vhodný pro cyklisty

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Villa Alena a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Villa Alena. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Villa Alena.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist