Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Apartmány Opilé sklepy

Pod Starou horou 1-15,
VELKÉ PAVLOVICE 691 06 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Svou výraznou sytou hravou barevností a netradičním hmotovým řešením vytváří řada 15 sklepních objektů zaříznutých do svahu Staré Hory novou nepřehlédnutelnou dominantu Velkých Pavlovic, posilující genia loci Staré Hory. zdařilé osazení objektů, respektující terénní vrstevnicové linie svahu, vyniká zejména ze vzdálenějších pohledů na tuto lokalitu.

Zatímco exteriér stavby vytváří v krajině nový orientační bod, její interiéry nabízejí neopakovatelné výhledy na rozsáhlou krajinnou scenérii, které je uzavírána až pozadím karpatských kopců.

Již za krátkou dobu po svém dokončení se nově vzniklá sklepní ulička stala vyhledávaným cílem turistů a vycházek místních občanů. Ti však jen zřídka mohou ocenit také vnitřní řešení objektů, včetně jejich propojení s navazujícími vinicemi a ovocnými sady dveřmi v zadním průčelí 2.nadzemího podlaží.

Barevnost interiérových obkladů, dlažeb, kompletačních prvků elektroinstalace a textilií reflektuje barevnost fasády každého z objektů. Ve 2. nadzemním podlaží jsou umístěny dvě ložnice, každá s vlastním hygienickým zázemím. Velká ložnicová okna a balkon 2.nadzemího podlaží nabízejí neopakovatelné výhledy do okolí.

Různobarevné křivkové motivy se vedle průčelí budov promítají také do dlažby přilehlé komunikace. Oslava pestrého, hravého a uvolněného života tak také tímto způsobem prolíná z objektů do blízkého okolí.

Na dříve nevyužívaných pozemcích porostlých náletovými dřevinami se podařilo realizovat v mnoha směrech v místních podmínkách průlomové zázemí pro milovníky vína. Realizace záměru ve všech svých fázích, od návrhu, přes realizaci až po samotné slavnostní uvedení do provozu, po dlouhé době připomíná, že i architektura může

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Apartmány Opilé sklepy a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány Opilé sklepy. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Apartmány Opilé sklepy.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist