Ubytování






 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





PENZION DYNTROVÁ

Zlatá Olešnice 250,
ZLATÁ OLEŠNICE 468 47 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Penzion se nachází přímo na břehu Lipna, 1.5 km od Horní Plané, rodného městečka básníka…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Apartmán
6-pokojový dům 200 m2 na 2 podlažích, pěkné, moderní a útulné zařízení: obývací pokoj/jídelna, TV-satelit a kachlová kamna, vstup na zahradu, na balkon. 1x pokoj, 2x lůžko. Kuchyně (4 plotýnky, trouba, myčka, mikrovlnka, mraznička), jídelní stůl. Sprcha, WC zvlášť. E-topení. V horním patře: 3x pokoj s dvoulůžkem. 1x pokoj, 2x lůžko a 2x místo ke spaní. Sprcha, WC zvlášť. Výhled na krajinu a na město. Pozor prosím: povolen pouze 1 pes. Vstup na dvůr z obývacího pokoje/jídelny. PROSÍM POZOR: JINÉ REZERVACE NEŽ SOBOTA-SOBOTA MOŽNÉ PO KONZULTACI S MAJITELEM.
Dům/rezidence
Zlata Olesnice 16 km od Tanvald: velký, útulný dům, rok výstavby 1990, v obci, samostatně stojící, klidná, slunná poloha. K dispozici pouze pro Vás: pozemek 250 m2 s trávníkem, bazén (nezapuštěný) kulatý (3 m průměr, hloubka 90 cm, 01.06.-30.09.), zahradní sezení, altán. V domě: lyžárna. Parkoviště u domu, garáž. Potraviny 200 m, restaurace 150 m, autobusová zastávka 30 m. Koupaliště 250 m, vlek 400 m, sedačková lanovka 4 km. Obec Zlatá Olešnice leží na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, vhodná pro letní i zimní rekreaci. Přimo v obci je sjezdovka, 400 m od objektu. Dalsí lyžařská střediska: Kořenov-Rejdice, sedačková lanovka, 4 km; Paseky na Jizerou, 7 km, Ski areál Šachty-Vysoké na Jizerou, sjezdovky a krásné běžkařské tratě, 7 km; lyžařský areál Rokytnice nad Jizerou 10 km, Harrachov 12 km. Léto: přehrada v Jablonce nad Nisou, 15 km, Liberec - Ještéd, ZOO, botanická zahrada, Bozkovské dolomitské jeskyně 10 km.

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu PENZION DYNTROVÁ a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu PENZION DYNTROVÁ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí PENZION DYNTROVÁ.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist