Penzion U Karabiny - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 8 recenzí (celkem 43)  

550 Kč
Referenční cena

Dolní Adršpach 110,
ADRŠPACH 549 52 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion U Karabiny

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 43
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Karabiny


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kristýna R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výborné ubytování za bezvadnou cenu. Navíc výborné večeře a snídaně. Byli jsme moc spokojeni.

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše super.Doporučuji

Zdeněk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výborná kuchyně, čistota, ochotný personál, krásné prostředí, všechno perfektní.

Irena Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí,čisté pokoje s pohodlnými matracemi.Vstřícný a milý personál.Jídlo výborné.Děkujeme

Irena Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí,čisté pokoje s pohodlnými matracemi.Vstřícný a milý personál.Jídlo výborné.Děkujeme

Pavel K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pěkné a čisté ubytování, příjemná obsluha a dobré jídlo (snídaně a večeře). Pro děti pískoviště a trampolína. Vybaveno garáží pro uschování kol a lezeckou stěnou.

Katka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc fajn prostředí,bezproblemova komunikace,milý majitel,čisto,super vybaveni vč. pískoviště a trampoliny a navrch dobre jídlo. S klidným svědomím mohu penzion jen doporučit.

Plaček J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S penzionem jsme byly maximálně spokojeni. Vše bylo nové a čisté. Snidaně formou bufetu byla vynikající a hodně bohatá na výběr. Večeře výborná domácí strava žádné polotovary! Opravdu perfektní penzion v centru Adršpach.Jidlo,ubytování a domluva byla na výbornou.Při další návštěvě budu volit zase tento penzion.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jezdíme do Adršpachu každý rok v tomto období. U Karabiny jsme byli 3x. Rádi se sem vracíme. Ubytování pěkné, majitelé milí, vstřícní. Díky!

Jan C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Klid, pohoda + příjemný majitel a jeho vynikající večeře.
Děkujeme.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosto skvely tydenni pobyt s malymi detmi. Rychla a bezproblemova komunikace pri objednani i v jejim prubehu. Po prijezdu ziskani veskerych informaci o celem okoli,jejich moznosti vcetne podkladovych materialu. Vynikajici a kvalitni strava i jejich porce. V penzionu naprosta cistota,komfort,vybaveni atd. Clovek si pripadne jako doma. Na to,ze jezdime po CR po ruznych mistech docela casto,tak se nam dlouho nestalo,aby vse bylo dokonale na 100% jako tady. Vrele doporucujeme.

Michal K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Milá obsluha. Naklizeno a čisto. Jídlo famózní. Ubytování je dobře vybaveno. Určitě doporučuji.

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování v tomto penzionu je čisté, personál je skvělý. Stravování je vysoce kvalitní a vše je čerstvé a velmi chutné.

Tomáš B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velice příjemné místo, super dovolená. Plných pět hvězdiček jsem nedal jen kvůli některým maličkostem.

Zdeněk H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Rodinné prostředí penzionu. Uklizeno a čisto. Bohatá snídaně. Večeři vaří sám pan majitel a velmi skvěle. Personál přátelský. Mohu jen doporučit.

Anna P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Poskytnuté ubytování, personál a strava na velmi vysoké úrovni, penzion je velmi čistý v krásném prostředí před Adršpašskými skalami... Velmi chutné jídlo, které připravoval sám majitel, velká ochota při zajištění vysokého standardu i v čase po silné bouřce a výpadku elektrické energie. Byli jsme velmi spokojeni.

Milena M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion je situovan v Adrspachu, vsechno co je potreba je pobliz ale je tady klid a skutecny relax.
Uvnitr je vsechno cisty a udrzovany. Pokoje prostorny a vybaveni novy.
Jidlo je kazdy den cerstve, snidane kolik snite, porad je neco dobryho. Majitel rad vari a bude Vam urcite chutnat.
Personal Vam ochotne poradi co je v okoli, ale muzete delat vsechno, jit na kolo, ktere Vam uspchovaji, behat, jit na vyhlidky, co Vas napadne.
Prostredi je k inspirujici ke sportu i klidu. Pokud radi lezete, radi Vam poradi kde jit, nebo Vam pomuzou najit pruvodce.
... a vecer Vas ceka domaci prave uvazena vecere, cepovane pivo nebo kvalitni vino na terase v prijemne spolecnosti domacich.

At se penzionu dari porad lepe.

M.Mrazkova

Katka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný penzion blízko skalního města,velmi dobré jídlo
a pohodový majitel.

Libor Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí, vkusně zařízené pokoje, ochota personálu, výborné snídaně a večeře.

Petra Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Útulně zařízené pokoje, čistota, ochota personálu, krásné prostředí a výborné a chutné snídaně.

Petra H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byla to skvělá dovolená, byli jsme maximálně spokojeni se všemi nabízenými službami.

Michal Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Veľmi príjemný pobyt v príjemnom prostredí. Strava (raňajky aj večera) bola výborná, možné aj polovičné porcie. Majitelia vedeli poradiť kam ísť a ako stráviť čas.

Radan M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Majitel trvale přítomen a velkým dílem osobně zajišťující provoz i stravování. Navíc ochotný při podpoře programu pro hordu dětí - půldenní instruktáž a lezení ve skalách.

Petra D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super penzion v krásném prostředí Adršpachu,majitelé velmi příjemní,jídlo vynikající od samotného pana majitele,pokoje krásné a čisté...můžeme jen doporučit...rodina Damborská

Petr S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pohodová rodinná atmosféra, skvělá kuchyně. Cítili jsme se zkrátka jako doma.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Karabiny, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Karabiny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Karabiny.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist