Penzion U Karabiny - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 9 recenzí (celkem 44)  

550 Kč
Referenční cena

Dolní Adršpach 110,
ADRŠPACH 549 52 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion U Karabiny

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 44
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Karabiny


Storno

Hodnocení návštěvníků

David

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 21.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion se super atmosférou, vše v úplném pořádku, snídaně i pokoje též bez problémů...

Kristýna R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výborné ubytování za bezvadnou cenu. Navíc výborné večeře a snídaně. Byli jsme moc spokojeni.

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše super.Doporučuji

Zdeněk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výborná kuchyně, čistota, ochotný personál, krásné prostředí, všechno perfektní.

Irena Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí,čisté pokoje s pohodlnými matracemi.Vstřícný a milý personál.Jídlo výborné.Děkujeme

Irena Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí,čisté pokoje s pohodlnými matracemi.Vstřícný a milý personál.Jídlo výborné.Děkujeme

Pavel K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pěkné a čisté ubytování, příjemná obsluha a dobré jídlo (snídaně a večeře). Pro děti pískoviště a trampolína. Vybaveno garáží pro uschování kol a lezeckou stěnou.

Katka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc fajn prostředí,bezproblemova komunikace,milý majitel,čisto,super vybaveni vč. pískoviště a trampoliny a navrch dobre jídlo. S klidným svědomím mohu penzion jen doporučit.

Plaček J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 11.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S penzionem jsme byly maximálně spokojeni. Vše bylo nové a čisté. Snidaně formou bufetu byla vynikající a hodně bohatá na výběr. Večeře výborná domácí strava žádné polotovary! Opravdu perfektní penzion v centru Adršpach.Jidlo,ubytování a domluva byla na výbornou.Při další návštěvě budu volit zase tento penzion.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jezdíme do Adršpachu každý rok v tomto období. U Karabiny jsme byli 3x. Rádi se sem vracíme. Ubytování pěkné, majitelé milí, vstřícní. Díky!

Jan C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Klid, pohoda + příjemný majitel a jeho vynikající večeře.
Děkujeme.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosto skvely tydenni pobyt s malymi detmi. Rychla a bezproblemova komunikace pri objednani i v jejim prubehu. Po prijezdu ziskani veskerych informaci o celem okoli,jejich moznosti vcetne podkladovych materialu. Vynikajici a kvalitni strava i jejich porce. V penzionu naprosta cistota,komfort,vybaveni atd. Clovek si pripadne jako doma. Na to,ze jezdime po CR po ruznych mistech docela casto,tak se nam dlouho nestalo,aby vse bylo dokonale na 100% jako tady. Vrele doporucujeme.

Michal K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Milá obsluha. Naklizeno a čisto. Jídlo famózní. Ubytování je dobře vybaveno. Určitě doporučuji.

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování v tomto penzionu je čisté, personál je skvělý. Stravování je vysoce kvalitní a vše je čerstvé a velmi chutné.

Tomáš B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velice příjemné místo, super dovolená. Plných pět hvězdiček jsem nedal jen kvůli některým maličkostem.

Zdeněk H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Rodinné prostředí penzionu. Uklizeno a čisto. Bohatá snídaně. Večeři vaří sám pan majitel a velmi skvěle. Personál přátelský. Mohu jen doporučit.

Anna P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Poskytnuté ubytování, personál a strava na velmi vysoké úrovni, penzion je velmi čistý v krásném prostředí před Adršpašskými skalami... Velmi chutné jídlo, které připravoval sám majitel, velká ochota při zajištění vysokého standardu i v čase po silné bouřce a výpadku elektrické energie. Byli jsme velmi spokojeni.

Milena M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion je situovan v Adrspachu, vsechno co je potreba je pobliz ale je tady klid a skutecny relax.
Uvnitr je vsechno cisty a udrzovany. Pokoje prostorny a vybaveni novy.
Jidlo je kazdy den cerstve, snidane kolik snite, porad je neco dobryho. Majitel rad vari a bude Vam urcite chutnat.
Personal Vam ochotne poradi co je v okoli, ale muzete delat vsechno, jit na kolo, ktere Vam uspchovaji, behat, jit na vyhlidky, co Vas napadne.
Prostredi je k inspirujici ke sportu i klidu. Pokud radi lezete, radi Vam poradi kde jit, nebo Vam pomuzou najit pruvodce.
... a vecer Vas ceka domaci prave uvazena vecere, cepovane pivo nebo kvalitni vino na terase v prijemne spolecnosti domacich.

At se penzionu dari porad lepe.

M.Mrazkova

Katka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný penzion blízko skalního města,velmi dobré jídlo
a pohodový majitel.

Libor Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí, vkusně zařízené pokoje, ochota personálu, výborné snídaně a večeře.

Petra Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Útulně zařízené pokoje, čistota, ochota personálu, krásné prostředí a výborné a chutné snídaně.

Petra H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byla to skvělá dovolená, byli jsme maximálně spokojeni se všemi nabízenými službami.

Michal Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Veľmi príjemný pobyt v príjemnom prostredí. Strava (raňajky aj večera) bola výborná, možné aj polovičné porcie. Majitelia vedeli poradiť kam ísť a ako stráviť čas.

Radan M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Majitel trvale přítomen a velkým dílem osobně zajišťující provoz i stravování. Navíc ochotný při podpoře programu pro hordu dětí - půldenní instruktáž a lezení ve skalách.

Petra D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super penzion v krásném prostředí Adršpachu,majitelé velmi příjemní,jídlo vynikající od samotného pana majitele,pokoje krásné a čisté...můžeme jen doporučit...rodina Damborská

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Karabiny, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Karabiny. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Karabiny.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist