Ubytování
Telefon: +420 606 353 755, +420 420 0







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Valtice **** - Hodnocení

Úžasné 
10.0 / 10
podle 2 recenzí (celkem 464)
875 Kč
Reference price
100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 464
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Valtice ****


Hodnocení návštěvníků

Eva S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.9.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Díky našim dětem, které nám k narozeninám darovaly pobyt v Penzionu Valtice, jsme s partnerem prožili úžasné dny ve Valticích. A díky panu majiteli Hoštickému a veškerému personálu byl pobyt fantastický. Vybavení hotela luxusní, příjemné voňavé prostředí, bohaté snídaně formou rautu. Né čtyři hvězdičky ale 10 by si tento krásný penzion zasloužil. Už samotné umístění Penzionu Valtice je parádní. Výhled na všechny ty krásné památky, krásné čisté město. Prostě rádi se sem opět vrátíme.

Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.4. - 23.4.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné umístění penzionu na náměstí, krásné čisté pokoje vkusně zařízené a vybavené wifi,trezor,lednice,TV,klima. Bohaté a chutné snídaně. Vlastní parkování v uzavřeném dvoře. Pan majitel velmi ochotný. Vše je tu super,doporučuji.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Nataly

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 4.9.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penziónu chodíme roky, vždy sme maximálne spokojní s ubytovaním, s čistotou a vôňou,ranajkami ako pre kráľov 😊 ,priateľským ba až rodinným prístupom majiteľa.😊 Môžeme len odporúčať, my sa vždy s veľkou radosťou tešíme na ďalší rok v Penzióne Valtice u Radka Hoštického.

Marcela

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zázrak na zemi…. Vše fantastické!

Jitka D.

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 1.5.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé ubytování v krásném prostředí s vynikajícím panem majitelem. Čisto, voňavo, luxusní snídaně, ochotný a vstřícný personál, krásné místo pro výlety do přírody, po památkách a top jídlo a pití. Máto jen jednu chybu, odtud se vám nebude chtít odjet.

Lucie B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 23.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo skvělé, krásný historický dům, krásné vybavení, pohodlná a velká postel, klimatizace, všude čisto a voňavo, báječné snídaně, úžasné víno a velmi velmi vstřícný a ochotný pan majitel. Děkujeme a doufáme, že se ještě někdy vrátíme.

Eva S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tady se plní sny! Děkujeme a určitě se vrátíme!👍👏

Zdeněk D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechna kritéria hodnotíme nejvyšším počtem hvězdiček. Budeme se sem rádi vracet. Majitel je vzorem chování podnikatele v tomto oboru. Je vstřícný po celou dobu pobytu. Snídaně luxusní a velmi milá, pohotová a ochotná paní, která je zajišťuje. Úklid vzorný. Děkujeme, Miroslava a Zdeněk Dufkovo že Dvora Králové nad Labem.

Marek G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vsetko super. A hlavne pohodlie a Starostlivost o zakaznika.

Radka M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den, pobyt u vás byl opět nádherný. Již jsem zde byla po druhé. Tentokrát s několika přáteli a jejich dětmi. Strávili jsme krásné chvíle .Moc dobré víno, jednoduše je kam se vracet. Děkuji moc majitelům a přeji stále hodně spokojených návštěvníků

Naděžda H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den, můj pobyt u Vás vše splnil. Nejsem vinař, ale nikdy jsem ve Vašem kraji nebyla. Poznala jsem za týden toho dost, ale ne vše. Opravdu je u nás krásně. Děkuji Vám i za ochotu vyzvednutí a odvezení na penzion při příjezdu k Vám. Přeji Vám mnoho krásných dnů a splnění snů. Naďa

Petra B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 14.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Majitelé ochotní. Personál vstřícný. Výborné snídaně a nabízené víno.

Jaruna

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme naprosto spokojeni.Majitel milý a vstřícný, snídaně chutná a bohatá. Výborná poloha na náměstí s možností parkování ve dvoře.

Marta H.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Valtice jsem s přítelem navštívila opakovaně již čtyřikrát, vždy bylo vše perfektní. Pan majitel neustále vylepšuje jak penzion, tak poskytované služby. Pobyt ve Valticích je vždy příjemným zážitkem a samotné ubytování v Penzionu Valtice díky své atmosféře a přístupu pana majitele je vždy nezapomenutelný a návykový.

Hana S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vstřícný a laskavý přístup pana majitele Hoštického, výborná písemná komunikace. Spokojenost i s ostatním personálem. Pokoj úžasný, tak jako celý prodloužený víkend. Prostě velká spokojenost a rádi se tam opět vrátíme.

Miloš Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné umístění v rámci města, možnost i parkování.Velmi malý hluk z dopravy a okolí (vinoték, kaváren atd.). Čistota penzionu.Vedoucí penzionu a všechen personál ochotný, vstřícný a přitom nikdy neobtěžoval. Výborné technické řešení přístupů do potřebných částí penzionu, vše funguje ( WC, sprchy, TV atd.). Možnost posezení s přáteli na terase nebo ve dvorní části penzionu, k tomu káva a drobné domácí pečivo (výborné) zdarma. Závěr asi lze říci - POHODA A KLÍDEK, RELAX. Asi se klientela vrací, no v roce 2021 uvidíme......... Šantora

Šárka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

TOP penzion, krásné pokoje , příjemná vůně po celém penzionu a úžasné snídaně. Doopravdy vše bez jediné chybičky. Rádi se sem vrátíme a všem doporučuji :).

Eva A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzionu Valtice nie je čo vytknúť. Cítili sme sa tu výborne, len škoda, že čas strávaný v penzióne tak rýchlo letí. Ale určite sa radi vrátime.

Alena B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo jak shora uvedeno s hvězdičkami je.

Jan B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování v pokoji č. 7 s výhledem na náměstí a jeho monumenty nemělo vadu, stravování výtečné i pestré, pečené laskominy paní domu podávané volně ke kávě neměly chybu a svěží víno majitele kdykoli k dispozici před odpočin-kovou terasou to byla tečka dne našeho putování po památkách Lednicko-Valtického areálu.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Valtice **** , který hodnotilo 2 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Valtice ****. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Valtice ****.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist