Ubytování
Telefon: +420 606 353 755, +420 420 0







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Valtice **** - Hodnocení

Úžasné 
10.0 / 10
podle 5 recenzí (celkem 459)
875 Kč
Reference price
100% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 459
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Valtice ****


Hodnocení návštěvníků

Lucie B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 23.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo skvělé, krásný historický dům, krásné vybavení, pohodlná a velká postel, klimatizace, všude čisto a voňavo, báječné snídaně, úžasné víno a velmi velmi vstřícný a ochotný pan majitel. Děkujeme a doufáme, že se ještě někdy vrátíme.

Eva S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tady se plní sny! Děkujeme a určitě se vrátíme!👍👏

Zdeněk D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechna kritéria hodnotíme nejvyšším počtem hvězdiček. Budeme se sem rádi vracet. Majitel je vzorem chování podnikatele v tomto oboru. Je vstřícný po celou dobu pobytu. Snídaně luxusní a velmi milá, pohotová a ochotná paní, která je zajišťuje. Úklid vzorný. Děkujeme, Miroslava a Zdeněk Dufkovo že Dvora Králové nad Labem.

Marek G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vsetko super. A hlavne pohodlie a Starostlivost o zakaznika.

Radka M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den, pobyt u vás byl opět nádherný. Již jsem zde byla po druhé. Tentokrát s několika přáteli a jejich dětmi. Strávili jsme krásné chvíle .Moc dobré víno, jednoduše je kam se vracet. Děkuji moc majitelům a přeji stále hodně spokojených návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Naděžda H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den, můj pobyt u Vás vše splnil. Nejsem vinař, ale nikdy jsem ve Vašem kraji nebyla. Poznala jsem za týden toho dost, ale ne vše. Opravdu je u nás krásně. Děkuji Vám i za ochotu vyzvednutí a odvezení na penzion při příjezdu k Vám. Přeji Vám mnoho krásných dnů a splnění snů. Naďa

Petra B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 14.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Majitelé ochotní. Personál vstřícný. Výborné snídaně a nabízené víno.

Jaruna

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme naprosto spokojeni.Majitel milý a vstřícný, snídaně chutná a bohatá. Výborná poloha na náměstí s možností parkování ve dvoře.

Marta H.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Valtice jsem s přítelem navštívila opakovaně již čtyřikrát, vždy bylo vše perfektní. Pan majitel neustále vylepšuje jak penzion, tak poskytované služby. Pobyt ve Valticích je vždy příjemným zážitkem a samotné ubytování v Penzionu Valtice díky své atmosféře a přístupu pana majitele je vždy nezapomenutelný a návykový.

Hana S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vstřícný a laskavý přístup pana majitele Hoštického, výborná písemná komunikace. Spokojenost i s ostatním personálem. Pokoj úžasný, tak jako celý prodloužený víkend. Prostě velká spokojenost a rádi se tam opět vrátíme.

Miloš Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné umístění v rámci města, možnost i parkování.Velmi malý hluk z dopravy a okolí (vinoték, kaváren atd.). Čistota penzionu.Vedoucí penzionu a všechen personál ochotný, vstřícný a přitom nikdy neobtěžoval. Výborné technické řešení přístupů do potřebných částí penzionu, vše funguje ( WC, sprchy, TV atd.). Možnost posezení s přáteli na terase nebo ve dvorní části penzionu, k tomu káva a drobné domácí pečivo (výborné) zdarma. Závěr asi lze říci - POHODA A KLÍDEK, RELAX. Asi se klientela vrací, no v roce 2021 uvidíme......... Šantora

Šárka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

TOP penzion, krásné pokoje , příjemná vůně po celém penzionu a úžasné snídaně. Doopravdy vše bez jediné chybičky. Rádi se sem vrátíme a všem doporučuji :).

Eva A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzionu Valtice nie je čo vytknúť. Cítili sme sa tu výborne, len škoda, že čas strávaný v penzióne tak rýchlo letí. Ale určite sa radi vrátime.

Alena B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo jak shora uvedeno s hvězdičkami je.

Jan B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování v pokoji č. 7 s výhledem na náměstí a jeho monumenty nemělo vadu, stravování výtečné i pestré, pečené laskominy paní domu podávané volně ke kávě neměly chybu a svěží víno majitele kdykoli k dispozici před odpočin-kovou terasou to byla tečka dne našeho putování po památkách Lednicko-Valtického areálu.

Václava Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Není co vytknout, ve všem profesionální přístup, dokonalá domácí péče.

Mikušová M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme do Valtic již několik let, ale poprvé jsme byli ubytovaní v tak špičkově vybaveném penzionu - pokoj s výhledem na náměstí, naprostá čistota. Veškeré poskytnuté služby byly na pět hvězd!! Moc jsme byli spokojeni, rádi se sem vrátíme.

Roman K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 23.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

výborné místo pro odpočinek i relaxaci

Karolina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se mi tam líbilo - příjemný personál.

Hana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bez chyby, vše super.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Valtice **** , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Valtice ****. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Valtice ****.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist