Ubytování
Telefon: 387 981 164, 724 977 094







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





PENZION KAMÍNEK - Hodnocení

100% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 76
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení PENZION KAMÍNEK


Hodnocení návštěvníků

Radim F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.11. - 24.11.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byly jsme tu moc spokojeni a rádi se budeme vracet

Michal H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jídlo, atrakce pro děti, moderní vybavenost

Erik Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Obsluha, ubytování, čistota vše super. Letos jsme sebou vzali i psího mazlíka. Je to tady ideální pro odreagování od každodenního fofru.

Radek Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.10. - 24.10.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Útulné pokoje, penzion i pozemek kolem perfektně udržovaný.

Marti P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.10. - 18.10.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

moc hezké ubytování, máte to tu moc hezké

Dan L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 29.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jeli jsme sem za poznáváním a penzion kamínek nám vyhovoval jak komfortem a umístěním, tak cenou. Vše na jedničku s hvězdičkou!

Jaroslav M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Měli jsme zde v srpnu svatbu a můžeme jedině doporučit. Krásné prostředí se zahradou, útulné a čisté pokojíky, skvělá restaurace i snídaně, milý personál. Na všem se dalo domluvit, vyšli nám vstříc, pomohli sestavit raut, aby byl akorát ...

Karel P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.9. - 23.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, dovolenou jsme si užili, v zimě k vám snad na běžky :)

Hana S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, příjemný pan majitel

Vlastík K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je krásný a udržovaný, s dětmi ho navštěvujeme už třetím rokem. Hezké a klidné zázemí. Příroda kolem, ideální na procházky. Uměl bych si představit se jet provětrat i na kole a to přitom na kole moc nejezdim.

Alena Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné, čisté, prostorné levné ubytování, přitom vás večer neruší žádný ruch, tedy super poloha a krásný výhled. Personál na 1* určitě jsme tu nebyli naposled

Marta V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme sem každý rok, je to tu krásné

Petr H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 25.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Slušný kemp, dovolenou s přáteli jsme si užily na maximum!

Terezka K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování bylo skvělé! Příjemný pan majitel a krásná příroda :-)

A.S.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Poměrně široký výběr jídel ,chutné a čisté zařízení. Mohu doporučit všema desti.

Sabina T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V tomto kempu jsem byla poprvé a jisté, že né naposledy. Majitel vstřícný a zázemí pro děti skvělé. Večerní grilování doporučuji. Čisté a hezké.

Eliška P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 29.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování bylo příjemné, penzion je ideální na odpočinek a bádání po okolí. Kolem penzionu je hezká příroda a mnoho památek i cest kam se dá třeba na kole vyrazit. Doporučuji

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdenek K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Po desáté večer personál odjíždí a hosté by nejlépe měli jít spát. Byli jsme upozorněni majitelem, že nikde nemají být vajgly a nablito :-( Možno sedět pouze venku s komáry v zimě a po tmě. žádná lednička k dispozici, majitel neochotně zapnul malý mrazáček (celkem k ničemu na běžné potraviny), za který na konci účtoval 600Kč?! Lze maximálně opéct buřta (pokud se v teple nezkazí), závěrem naúčtováno 400Kč?! za dvě malé ošatky dřeva. Kuchyně vaří dobře, ovšem ve čtvrtek nepochopitelně zredukovala porce na poloviční množství, cena samozřejmě zachována původní. V rámci objektivity musím napsat, že Kamínek je hezký, čistý upravený penzion s velkou zahradou a vyžitím pro děti, snídaně dobrá, personál v pohodě (samozřejmě až na majitele). Jsme skupina 7 rodin a jezdíme po penzionech více jak 10 let.Ještě nikde se nám nestalo, aby při odjezdu byli všichni naštvaní tak jako v Kamínku. Přinesli jsme jim cca 130tis. za týden, bookovali loni, všichni dorazili, žádné akční slevy nežádali. Závěrečné hodnocení - do Kamínku nikdy více, radši ránu do palice!

Oto C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Relax dny. Skvely spokojenost

Radim T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tanto penzion nam doporucily nasi. Lezi uprostred hezke rozlehle prirody a pokud vezmu v potaz celkovy penzion. Je skvely, o cistotu pecuje zde nekolik lidi a uzily jsme si dovcu. Doporucujeme!

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu PENZION KAMÍNEK , který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu PENZION KAMÍNEK. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí PENZION KAMÍNEK.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist