Ubytování






 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Rekreační a Kongresové Centrum Nové Dvory

Haklovy Dvory 2235,
ČESKÉ BUDĚJOVICE 370 05 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

RKC Nové Dvory stojí uprostřed malebné jihočeské krajiny. Staročeské selské stavení se nachází na okraji přírodní rezervace Vrbenské rybníky, kde žije řada vzácných a ohrožených živočichů, rostlin a hub.
Statek pochází z konce 19. Století. Postupem času měnil svoji podobu i účel. Po kompletní, avšak citlivé, rekonstrukci nabízí dokonalé zázemí pro firemní i rodinné akce. Důraz klademe především na tradici a komfort. RKC Nové Dvory proto poskytuje luxusní a přitom klidné prostředí. Díky ideální poloze tady můžete provozovat cykloturistiku, jízdu na koni nebo jen relaxovat v nedotčené přírodě.
RKC Nové Dvory disponuje vlastním krytým bazénem s vířivkami, saunou, fitnessem, restaurací, kongresovým sálem a hlavně minipivovare. To vše naleznete jen 5 km od Českých Budějovic.

Vybavení zařízení

Vlastní minipivovar,2 restaurace, venkovní kuchyně, kongresový sál, krytý bazén, sauna (finská, infra), fitness, WI-FI připojení, bowling, multifunkční kurt, neplacené parkoviště, bezbariérový přístup, domácí mazlíčci vítáni

Pokoje

RKC Nové Dvory nabízí dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje, z nichž dva jsou bezbariérové.
Rodinný penzion v areálu RKC Nové Dvory je laděný do staročeského stylu, poskytuje 16 pokojů s celkovou kapacitou 36 lůžek. Rodinný penzion je součástí areálu 1.českobudějovického pivovaru Kněžínek. Návštěvníci jsou vítáni jak pro strávení delší rodinné dovolené, tak pro ubytování během vašich firemních akcí, večírků či služebních cest. Během svého pobytu nezapomeňte využít dalších služeb, které areál RKC Nové Dvory nabízí.

Služby

Během svého pobytu nezapomeňte využít dalších služeb, které areál RKC Nové Dvory nabízí:
- návštěva restaurace
- exkurze minipivovaru Kněžínek
- relaxace ve wellness s bazénem a saunou (infra sauna nebo finská sauna)
- využitím venkovního multifunkčního kurtu
- posilovna
- bowling
- komentovaná procházka přírodní rezervací Vrbenskými rybníky v bezprostřední blízkosti penzionu
- pro firmy možnost využití kongresového centra

Stravování

Nabízíme snídaně, obědy i večeře. Polopenze a plná penze není možná. Obědové menu se obvykle skládá z polévky a možnosti výběru ze tří hlavních jídel. Večeře probíhá výběrem z jídelního lístku.

Aktivity

Okolí penzionu je ideální pro cykloturistiku, pěší turistiku, jízdu na koni. Nedaleko penzionu se nachází malebné městečko Hluboká nad Vltavou s krásným zámkem a zoologickou zahradou.

Kněžínek František

majitel

„Ojedinělý areál v České republice - ubytování, restaurace, wellness, kongresové centrum, minipivovar - to vše na jednom místě v RKC Nové Dvory. V Rekreačním a Kongresovém Centru Nové Dvory poskytujeme kompletní služby - můžete tady trávit dovolenou v klidném prostředí a užívat si ve wellness centru bazén, saunu, masáže a fitness. Ubytovat se ve stylových pokojích. Skvěle se najíst v jedinečné restauraci, nebo uspořádat firemní akci v moderně zařízeném kongresovém centru. Součást areálu RKC Nové Dvory je 1. českobudějovický minipivovar Kněžnek. Život je krásnej. Pojďme si ho užít. Tak s kým se setkám nad džbánkem zlatavého moku?”

Vybavení

Vybavení objektu

Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Sportovní vyžití, Internet, Výtah, Domácí mazlíčci povoleni, Restaurace, Bazén, Recepce, Bezbariérový přístup, Wellness/lázně
Počet pokojů:: 16

Kongresový sál Kongresový sál Kongresový sál-coffee break Kongresový sál-coffee break Pivovar-přízemí Pivovar-přízemí Pivovar-přízemí Pivovar-přízemí Prostory pivovaru Prostory pivovaru
Kategorizace

Luxusní ubytování, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Wellness pobyty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 14:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Satelit / kabel. TV, Koupelna, Lednice

Sportovní zázemí

Posilovna, Tenisové hřiště, Úschovna kol, Sauna, Volejbal, Nohejbal, Basketbal, Dětské hřiště, Půjčovna kol, Masáže, Krytý bazén, Bowling

Bowling Bowling Posilovna Posilovna
Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře
Počet míst: 250

Pivovar-1. patro Pivovar-1. patro Pivovar-přízemí Pivovar-přízemí Pivovar-terasa Pivovar-terasa Selská restaurace Selská restaurace Selská restaurace Selská restaurace Selská restaurace Selská restaurace
Platba

AmericanExpress  

MasterCard  

Maestro  

Visa  

VisaElectron  

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni

Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji, Pár / víkend (2 noci), Rodina (2 dospělí, 2 děti) / noc

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Rekreační a Kongresové Centrum Nové Dvory a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Rekreační a Kongresové Centrum Nové Dvory. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Rekreační a Kongresové Centrum Nové Dvory.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Penzion DaJa 530 Lipno
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist