Ubytování

Největší akce pro kempaře a outdoráře v ČR opět po roce otevře své brány.

Největší akce pro kempaře a outdoráře v ČR opět po roce otevře své brány.

Patříte mezi fanoušky kempování? Pak by vám neměla uniknout pozvánka na tuto akci. Výstava stanů a vybavení do přírody, největší prodejní akce tohoto typu v Evropě, proběhne od 31. 5. do 25. 8. 2019 v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Na ploše více než 10000 m2 naleznete to nejlepší, co současný svět kempování a outdooru nabízí. Parkování a vstup jsou ZDARMA.

Na novinky a zajímavosti, které letos na návštěvníky Výstavy stanů a vybavení do přírody čekají jsme se zeptali toho nejpovolanějšího-jejího manažera a outdoorového speciality Víta Hrušky z 4camping.cz

Stanové městečko

“Tradičním „tahákem“ celé akce je stanové městečko s 320 stanů, které jsou zde postaveny a kompletně vybaveny. Na nepředstavitelně velké ploše najdete stany pro jednotlivce vyrážející s batůžkem za dobrodružstvím i pro početné rodiny hledající blízkost přírody bez omezení a ztráty komfortu. Z naší nabídky si vyberou i ti, kteří hledají levný stan na festival nebo vodu, a zkrátka nepřijdou ani vyznavači náročných aktivit v extrémních podmínkách.” vyjmenovává s hrdým výrazem Vít Hruška.

Spacákové ležení

“Na návštěvníky čeká opět i legendární „spacákové ležení“ se stovkami spacáků - péřových i syntetických, letních, třísezónních i zimních, mumiových i dekových pro pány, dámy i děti.

A samozřejmě nesmím zapomenout ani na nesmírně širokou a ucelenou nabídku karimatek všech typů připravených k otestování nejen na hladkém povrchu, ale i na dalších površích, kameny nevyjímaje.

Kempařská elita

„Shrnuto podtrženo: jsme nesmírně šťastní, že se nám letos podařilo vytvořit nejucelenější nabídku kempingového vybavení ve střední Evropě. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody budou zastoupeni všichni významní výrobci vybavení pro pobyt v přírodě - Outwell, Easy Camp, Robens, Vango, Bo-Camp, Coleman, Campingaz, Meva, Pinguin, Husky, Hannah, Trimm, Sea To Summit, Thermarest, MSR, Nordisk, Wild Country, Black Diamond, Boll, Terra Nation, Salewa, Yate, Loap, Zulu, Goalzero, Ferrino, Warmpeace, High Peak, Black Diamond, Coghlans, Intex, La Siesta, Hamaka.eu a desítky dalších.” předkládá vyčerpávající výčet značek zabývajících se kempingem Vít Hruška, specialista na outdoorové vybavení.  

Výstava není jen o kempování

“Zapomenout nesmím ani na další rozšíření letošní nabídky oblečení a bot o značky jako Adidas, Salomon, Columbia, Merrell, Icebreaker nebo na zcela nové kategorie lezeckého vybavení, městských batohů, turistických holí a nožů.  A co je hlavní - všude na Výstavě jsou k dispozici naši odborně vyškolení prodavači, ochotní vám pomoci, se vším poradit a zodpovědět jakékoliv dotazy.” vyjmenovává další z lákadel letošní Výstavy stanů a vybavení do přírody její manažer Vít Hruška.

Důraz na ekologii, moderní technologie i komfort

“Kdo se ve světě outdooru pohybuje, ten jistě zaznamenal trendy, které jím poslední roky hýbou. Je to především ekologický přístup, vstup moderních technologií a mnohem větší důraz na komfort a design. Tomu jsme přizpůsobili naši nabídku.Nově tak přibyla nebo byla rozšířena produktová nabídka trendy a fashion outdoorových značek populárních především u mladší generace, jako je The North Face, Fjällräven, Dakine nebo Chillaz,“ upozorňuje Vít Hruška, který se prý osobně nejvíc těší na nový úsek s interním názvem Premium mix, kde je na jednom místě k vidění vybavení a oblečení do těch nejnáročnějších podmínek. Na své si tu přijdou novodobí dobrodruzi, kteří se rádi vydávají do neznáma a potřebují tzv. výbavu pro přežití, ale i horolezci nebo vodáci.

Koupit ponožky a jet na Maledivy?

K odpočinku a občerstvení je připravena restaurační zóna a nechybí ani velký dětský koutek s lezeckou stěnou.

Rozhodně se také vyplatí vyplnit soutěžní lístek, který ke každému nákupu obdržíte. Velkým lákadlem letošní výstavy jsou totiž kromě nejširší nabídky na trhu a výhodných cen také atraktivní ceny v soutěži.

„Představa, že si koupíte třeba jen jedny ponožky a vyhrajete zájezd na Maledivy nebo Peugeot Rifter, je opravdu lákavá. Letos budeme hrát o fantastické ceny – kromě zmíněného zájezdu na Maledivy a automobilu je mezi výhrami i zájezd na Srí Lanku, špičkové horské kolo, desítky fotoaparátů nebo tabletů, pobyty v těch nejlepších tuzemských penzionech, přelet nad Alpami v horkovzdušném balónu a desítky dalších cen. Stačí nakoupit za jakoukoliv částku a vyplnit soutěžní lístek. Losuje se každý týden a hned po slosování budou výherci kontaktování a zveřejnění na našich stránkách,“ vysvětluje „pravidla hry“ manažer letošní Výstavy stanů a vybavení do přírody Vít Hruška.

Výběr toho nejlepšího ze světa

„Loni nás mile překvapily reakce zákazníků, kteří v drtivé většině s nadšením vítali vylepšený koncept vystavení i širší a ucelenější nabídku produktů. A právě tato zpětná vazba nás letos motivovala ke snaze vytvořit ještě lepší a ucelenější nabídku i atraktivnější prezentaci vystavených produktů. Přípravám letošní Výstavy stanů jsme obětovali rok života. Objížděli jsme výrobce, dodavatele i všechny velké veletrhy a poctivě vybírali pro zákazníky to nejlepší. Přijďte se podívat a přesvědčit se, zda se nám to podařilo,“ zve všechny příznivce trávení volného času v přírodě Jaroslav Skalka z outdoorového e-shopu www.4camping.cz, který je tradičním pořadatelem Výstavy stanů a vybavení do přírody.

Další podrobnosti o akci na oficíláním webu www.vystavastanu.cz

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.6 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist