Ubytování

Pozvánka na veletrh FOR CARAVAN 2019

Pozvánka na veletrh FOR CARAVAN 2019

Cestování v karavanu nebo obytném autě je u Čechů rok od roku oblíbenější. Novinky ze světa nezávislého cestování představí od 8. do 10 března 2019 veletrh FOR CARAVAN na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.

Jubilejní desátý ročník výstavy FOR CARAVAN nabídne 3 haly nabité novinkami ze světa nezávislého cestování a kempování. Na své si přijdou jak zkušení nomádi, tak i začátečníci, kteří se na svou první cestu teprve chystají. K vidění budou desítky obytných aut, karavanů a přívěsů všech cenových kategorií. Nakouknout tak budete moci i do těch nejluxusnějších kousků, o kterých třeba jen sníte. Na celý seznam vystavovatelů se můžete podívat ZDE.

   

 

4camping na FOR CARAVAN

Na našem stánku se letos můžete, stejně jako v  předchozích letech, zapojit do soutěže o zajímavé ceny, pořídit spoustu doplňků a vychytávek nejen na kempování a také se seznámit s novými přístavbami a přesttany ke karavanům a obytným autům, které budeme na veletrhu For Caravan představovat a které nově zařazujeme do naší celoroční nabídky.

Navštivte náš stánek a přijďte se inspirovat. Dovolená nebo výlety začínají ve 4camping.cz nebo na Výstavě stanů.

Návrat do minulosti

Svůj prostor dostanou i letos starší modely obytných aut a karavanů. V bazaru karavanů můžete vůz nejen koupit, ale také nabídnout. Chcete se potkat s podobně naladěnými lidmi a užít si s nimi více času? Pak zakempujte přímo na výstavišti v karavanovém městečku. Registrace pro zpoplatněné stání bude spuštěna v únoru 2019.

Festivalová cesta kolem světa

Veletrh doplní v sobotu 9. března a v neděli 10. března oblíbený cestovatelský festival Kolem světa. O své zkušenosti a zážitky z cest po celém světě se podělí známí i méně známí cestovatelé. Za zmínku stojí přednáška Jolany Sedláčkové, která vyrazila v terénním autě na velkou cestu po Asii. Své příběhy z cest si pro sebe nenechá ani známý cestovatel Jiří Kolbaba.

Pro každého něco

Atraktivní program nabídne BESIP – ti odvážnější si budou moci vyzkoušet simulátor otočení auta. Méně otrlejší se pak pobaví a zavzpomínají na unikátní výstavě retro karavanů, kterou i letos chystá Autoklub České republiky.

Příjemný bonus aneb 2v1

Za jedno vstupné můžete navštívit i veletrh FOR BOAT – tři haly plné lodí, vodních skútrů, plachetnic, motorových člunů a jachet.


Informace pro návštěvníky:

  • veletrh FOR CARAVAN 2019 se koná ve dnech 8.-10. března
  • vstupné: 200Kč na místě, 165Kč v předprodeji, děti do 140cm a ZTP zdarma
  • otevírací doba: 10:00 - 18:00 hodin, v neděli do 17:00 hodin
  • parkovné: osobní automobily 150Kč/den, obytné vozy 300Kč/den, ZTP zdarma
  • www.forcaravan.cz

Zdroje: forcaravan.cz

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist