Ubytování

Riva del Garda a kemp Brione

Riva del Garda a kemp Brione

Dovolená snů v přírodě, se sportem na čerstvém vzduchu! To vše nabízí kempy u jezera Lago di Garda, ideální cíl pro ty, kdo chce strávit aktivní dovolenou v hlavním evropském městě outdorového sportu. Středomořské klima, volné široké prosluněné pláže, okouzlující panorama jsou tím, co učiní dovolenou u jezera Garda nezapomenutelnou každým svým okamžikem. Město Riva del Garda je hlavní středisko oblasti Garda v Trentinu.

Zde se dá dovolená prožít na tisíc způsobů a hlavním lákadlem této oblasti je sport, především plachtění, windsurfing, ale také procházky,cyklistika, jízda na horských kolech, tenis, veslování. Je zde příznivé klima pro středomořskou vegetaci, jako jsou citronovníky, olivovníky, vavříny a palmy. Je to skutečná středomořská oáza dostupná pěšky do Brentských Dolomit. Centrum města Riva del Garda inspiruje mnohé umělce a nachází se zde opravdové architektonické skvosty z doby antiky a z dob minulých bohatých na umění a kulturu.

Kemp Brione, olivový ráj


Kemp Brione v Riva del Garda je jeden z nemnoha kempů v Trentinu označený čtyřmi hvězdami, je to výborný cíl pro ty, kteří si chtějí užít přírodu okolo jezera Garda bez toho, aniž by se vzdali pohodlí a konfortu. Kromě nových mobilních domků, soukromých koupelen a vybavených stání pro stany mají hosté k dispozici mnoho služeb, mezi nimiž je bazén, minigolf, hřiště pro různé hry a připojení k internetu. Kemp Brione je ponořen do ticha a klidu staletého olivového háje cca 300 m od pláže v Riva del Garda a přímo u začátku cyklistické stezky, která vede do Torbole.

Možnosti ubytování v kempu


Kemp nabízí dva zajímavé programy pro ty, co chtějí strávit aktivní dovolenou. První nabídka obsahuje horolezectví, kaňoning a přechod ferraty (pro 2 osoby za cenu od 440 EUR), druhá nabídka je pro 4 osoby a obsahuje následující sporty: sjíždění řek, horolezectví a přechod ferraty. Cena této nabídky začíná od 578 EUR.

Pro detailní informace klikni zde... a brzy tě očekáváme u břehů jezera Garda!

 

Fotoreportáž z kempu Brione

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist