Ubytování

Věnujte svým blízkým krásný pobyt na UKU

Milí hosté,

i v těchto náročných dnech, se snažíme být pozitivní a s celým týmem UKO vymýšlíme, jak bychom vám pobyt u nás zpříjemnili, jen co to znovu bude možné. Protože se nám blíží Vánoce, vytvořili jsme dárkové balíčky, kterými můžete obdarovat své milé. Věříme, že již brzy se UKO dveře znovu otevřou a my vás budeme moc přivítat.

 

Děkujeme, že jste s námi. My pak budeme s vámi.


Vánoční dárek pro vaše blízké

Darujte svým blízkým odpočinek, čas a relaxaci u nás v resortu UKO, který se nachází v krásném prostředí Jizerských hor. Na vaše blízké bude čekat čerstvý vzduch, dechberoucí příroda kolem resortu, spousta odpočinku a zábavy.

 

Pronajměte si UKO!

Teda... ne celé, ale můžeme vám nabídnout třeba naše krásné nové apartmány se spoustou místa, světla, hezkým výhledem a kuchyňkou, takže kromě procházek na čerstvém vzduchu nikam nemusíte. Ideální na "home" office, co myslíte? Internet máme taky, nebojte. A klidu? Toho je tu taky teď dost.

V případě zájmu nás kontaktujte na recepce@uko.cz nebo na +420 734 684 666.

 

Nové storno podmínky v době pandemie

Vzhledem k dočasným opatřením a nejisté době, jsme si pro vás připravili speciální COVID STORNO podmínky. Chceme, abyste se cítili jistě a proto pokud budete muset váš pobyt u nás stornovat díky nákaze virem COVID-19, garantujeme vám vrácení zálohy v plné výši.

Zimní pobyty v plném proudu

Jak si nejlépe navodit zimní atmosféru? Zařídit si pobyt! Vzhledem k našim novým COVID storno podmínkám, se nemusíte bát rezervovat si svou zimní dovolenou právě teď!
Silvestr, Vánoce... užijte si zimu!

Rezervovat dovolenou

 

 

Ze srdce děkujeme, že jste věnovali čas tomuto newsletteru a moc se těšíme na další společné setkání.

Vaše UKO

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist