Ubytování

Vydejte se za novinkami na CARAVANING BRNO

Vydejte se za novinkami na CARAVANING BRNO

Příznivci karavaningu, kempování a cestování se chystají do Brna. V termínu od 7. do 10. listopadu se tam koná známá mezinárodní výstava CARAVANING BRNO. V největším pavilonu P brněnského výstaviště budou k vidění nové modely obytných vozů a přívěsů více než padesáti předních značek. Plocha výstavy zaujímá téměř pět tisíc čtverečních metrů a návštěvníci zde najdou přibližně stovku nablýskaných obytných vozů a karavanů, vybavení, potřeby a služby pro kempování, prostě všechno, co k domům na čtyřech kolech neodmyslitelně patří.

 

Zkušení cestovatelé se budou moci seznámit s novinkami, které výrobci chystají již na další sezónu 2014. Nováčci karavaningem doposud nepolíbení ocení prohlídku vozů a přívěsů s moderními interiéry i stále dokonalejším vybavením. Připraveno je rovněž poradenské centrum, kde mohou získat užitečné informace o provozu obytných vozů a přívěsů.

Užitečné rady pro karavanisty

Součástí programu výstavy jsou semináře a přednášky na pódiu v pavilonu P, kde návštěvníci získají cenné rady a informace k mnoha tématům souvisejícím s karavaningem. Hovořit se bude mimo jiné o vybavení a úpravě obytného vozidla a možnostech další výbavy v rámci povoleného limitu, o bezpečnosti provozu, hmotnosti a vybavení OA, o nezbytných úkonech při provozu obytných vozidel, o možnosti využití vozidel v zimním období a dalších technických, praktických a legislativních záležitostech.

CARAVANING BRNO bude jistě příjemnou tečkou za letošní cestovatelskou sezónou a lákadlem na sezónu nadcházející.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist