Ubytování
Telefon: +420 558 339 415, +420 734 753 840







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Ovečka - Hodnocení

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH
Vynikající 
9.6 / 10
podle 62 recenzí (celkem 368)
900 Kč
Reference price

Nýdek, ev. č. 150,
NÝDEK 739 96 | Mapa

96% Hodnocení 62
Celkem hodnocení 368
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Ovečka


Hodnocení návštěvníků

Tomáš R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 5.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super, jsme tu už po desáté.

Sylva R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 5.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do tohoto penzionu jezdíme opakovaně již několik let. Vždy jsme byli spokojeni. Milý, vstřícný personál, dobrá kuchyně.

Magdaléna S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno bylo super.

Holcová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo nám u vás krásné 😍

Suská N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme do Penzionu Ovečka již několik let s dětmi ,vnoučaty a celou rodinou.Jsme zde maximálně spokojení a vždy se rádi vracíme.Je to náš druhý domov.

Petr S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlepší pension co znám.

Zdeněk K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ještě jednou velice děkujeme za relaxační pobyt u Vás na Ovečce. Já si vždy vážím toho, když vidím lidi dělat práci proto že je vnitřně naplňuje a baví. Hned je vidět jiný finální produkt. Nic méně vždy je co zlepšovat a je nutné se posouvat dále. Za sebe bych se zamyslel nad servírování polopenze v letních měsících. Né každý si k večeři pochutná na hotovce. Ideálně zaměřit se na sezónní suroviny. A nebo založit např salát bar. Tak to se běžně servírují polopenze např v rakousku. Každopádně vše je odvislé od segmentu Vaší klientely.

Robert G.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost.

JaE

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jako každý rok i letos. Jídlo skvělé, služby úžasné, personál bezkonkurenční. Děkujeme, zase přijedeme. Vždy je u Vás víc než skvěle, dal bych 20 hvězdiček, ne jen 10.

Michal Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super. Spokojenost jako vždy.

Soňa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximálni ochota a vstřícnost, milý přístup, byli jsme moc spokojeni. Pro rodinu s dětmi velká výhoda skvělé hřiště,krásné prostředí v přírodě.

Robert B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

příjemný 14 denní pobyt, vstřícná, příjemná obsluha, čisté prostředí, krásná příroda. Mohlo by to zase takhle vyjít.

Pavel B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Druhá návštěva, vysoká spokojenost, lidský přístup. :o)

Kristýna T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Staly personal penzionu perfektni, ale brigadnici i s primhourenim oka nebyli dostatcne kvalifikovani. (Ponechavane spinave talire, noseni teplych polevek a jidel primo nad malymi detmi. Za tri cele dny nam nebyl vynesen kos, coz s dvemi malymi detmi v plenkach byl docela problem. Muselinjsme si kose vynaset sami, kdybychom na toto byli predem upozorneni, pocitali bychom s tim. Vybaveni penzionu pro deti je nedostacujici. V jidelne zarizeny minimalni a spatne vybaveny prostor pro deti. Z toho byl cely jeden den uzavren z duvodu suseni nudli. Jinak penzion i pokoje jsou krasne, velkym plusem je vytah a silna wifi. Jidlo v restauraci i kava velmi chutna. Prostredi hotelu je nadherne.

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ladislav R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme velice spokojení. Jsme rodina se třemi dětmi, jedno mladší a dvě starší. Oceňujeme čistotu a útulnost penzionu a také (a to především) vstřícnost a ochotu personálu, pečovali o nás skutečně krásně. Stravování také moc chválíme - všechna jídla byla chutná a porce velké. Potěšil nás i doprovodný program (minizoo apod.) Dále jsme ocenili dodržování večerního klidu, zejména s ohledem na nejmenší dcerku. Za penzionem je hřiště, to ocenila zejména malá dcerka, ale i starší děti se vyřádily s míčem. Obec Nýdek je hezká a upravená, to dokresluje celkovou kulisu; cyklotrasy v okolí jsme nezkoušeli (ale jsou tam), podnikli jsme pěší túru na chatu Čantoryje, dá se to jít jako hezký okruh, ale náročnější. Rozhodně doporučujeme a máme v plánu se vrátit.

Wagenknecht

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nádherné prostředí,ochotný personál...

Roman B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 16.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný personál, při oslavě jubilea.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý wellness pobyt v krásné přírodě! Určitě doporučuji!

Miroslav K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 28.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na Ovečce jse nám už 3rok i s dětmi moc líbí,personál je vstřícný a ochotný a vždy pomůže když něco potřebujeme,ubytování krásné taktéž okolí,kuchyně je vinikajici a vždy všem moc chutná,moc se rádi budeme kazdy rok vracet.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Ovečka , který hodnotilo 62 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Ovečka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Ovečka.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist