Ubytování
Telefon: +420 603 393 262







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion U Rendlů

300 Kč
Reference price
Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion U Rendlů leží v klidné okrajové části města Železná Ruda  směr Špičák. Hostům slouží k ubytování 5 pokojů, 2x dvoulůžkový, 2x čtyřlůžkový a 1x apartmán pro čtyři osoby, každý pokoj s vlastím soc. zařízením a kuchyňkou. Možnost zapůjčení TV na pokoj, WIFI internet - zdarma, společenská místnost, šipky a úschovna kol a lyží. Parkování na vlastním pozemku u penzionu. V letním období je možnost venkovního posezení.

Vybavení zařízení

Pokoje mají nové vybavení, kde najdete vše potřebné pro přípravu vlastní stravy. Lednička, vařič, rychlovarná konvice, možnost zapůjčení TV.

Pokoje

Hostům slouží k ubytování 5 pokojů celkem 16 lůžek, 2x dvoulůžkový, 2x čtyřlůžkový a 1x apartmán pro čtyři osoby - možnost přistýlky a zapůjčení dětské cestovní postýlky, každý pokoj s vlastním sociální zařízení - sprchový kout, umyvadlo a WC.

Stravování

Každý pokoj má kompletně vybavený kuchyňský kout. V blízkosti je několik restaurací.

Aktivity

Letní aktivity:
Cyklistický ráj (trasy pro začátečníky i náročné cyklisty), četné turistické stezky, nejnavštěvovanější místa v okolí – Jezero Laka, Prášilské jezero, Černé jezero, Čertovo jezero, rozhledna Poledník a Pancíř, hraniční přechod Železná Ruda a Ferdinandovo údolí (pro pěší a cyklisty). Na své si přijdou také houbaři. V letních měsících jezdí z Železné Rudy ekologický autobus po celé Šumavě a navazuje na spojení po Bavorském národním parku. Koupání – Aquapark Lam – cca 25 km od hranic. Umělé i přírodní koupaliště Zwiesel cca 10 km, brouzdaliště – vhodné pro rodiny s dětmi.
Zimní aktivity:
Nejbližší sjezdovka je vzdálena 200 m od penzionu Lyžařský areál Nad nádražím, Lyžařský areál Samoty (1km) je vhodný pro rodiny s dětmi. Další lyžařské středisko je Špičák vzdálené 4 km od Železné Rudy. Pro náročné lyžaře doporučujeme německé středisko Arber s kabinkovou lanovkou vzdálené 9 km ze Železné Rudy. Železná Ruda je ideální výchozí bod pro běžkaře, v okolí 30 km upravovaných tratí.

Vybavení

Vybavení objektu

Společenská místnost, Parkoviště, Internet
Počet pokojů:: 5

Lyžárna-kolárna Lyžárna-kolárna Společenská místnost Společenská místnost
Kategorizace

Dovolená s dětmi, Aktivní dovolená, Na horách, Vhodný pro cyklisty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 15:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Úschovna lyží

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion U Rendlů a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Rendlů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion U Rendlů.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist