Ubytování






 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





JV Penzion Ostrava

Palackého 582/30,
OSTRAVA 702 00 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Penzion se nachází přímo na břehu Lipna, 1.5 km od Horní Plané, rodného městečka básníka…

Úžasné 10.0/ 10

Penzion se nachází na rozmezí CHKO Třeboňsko a Novohradsko. Penzion vznikl po…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování v JV penzionu, který se nachází v klidné části Ostravy jen několik málo minut od městského centra. V penzionu se nachází 4 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí a 6 jednolůžkových pokojů, v podkrovní části penzionu se pak nachází prostorný plně zařízený apartmán s mezonetovou ložnicí. Penzion nabízí také možnost využití své wellness části s hydromasážní vířivou vanou nebo suterénní pokoj se saunou. Nabízíme také možnost pobytů se snídaní, pro své oslavy, večírky či firemní akce můžete využít menší bar nebo také salónek s min. 30 místy k sezení. Rádi Vám nabídneme také nadstandardní služby, jako uvítací sekt na pokoji, květina pro partnerku nebo masáž přímo na pokoji či další služby dle Vašich přání a požadavků. Velikou výhodou je také upravovaná zahrádka za penzionem, která je vyhrazená pouze ubytovaným hostům. Zahrádka je ze všech stran hezky krytá a poskytne Vám dostatek soukromí, možnost večerního posezení či grilování.

Vybavení zařízení

Penzion disponuje stylovou wellness zónou v suterénní části s kvalitní hydromasážní vířivou vanou a finskou saunou, které jsou vždy privátně vyhrazeny pouze pro Vás. Díky svým společenským prostorům Vám také rádi uspořádáme oslavu, firemní večírek či další akce.

Pokoje

V našem penzionu najdete 4 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí. Nabízíme romantický pokoj s el. krbem a zrcadlovou stěnou, oblíbený pokoj laděný do námořnického či cestovatelského stylu, neméně populární pokoj s nadstandardně rozměrnou postelí kruhového tvaru nebo další velmi příjemný dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí.

Dále můžete využít také některý z šesti jednolůžkových pokojů. Všechny jednolůžkové i dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchovým koutem a samostatné wc), šatní skříní, věšákem, televizí a dalšími nezbytnostmi.

V naší nabídce najdete také nedávno zrekonstruovaný apartmán, ve kterém se pohodlně vyspí až čtyři dospělé osoby. Za vstupními dveřmi apartmánu najdete menší předsíňku, ze které se dostanete do koupelny (sprchový kout, vana, wc a umyvadlo s toal. skříňkou) nebo dále do obytné části apartmánu, která se skládá z kuchyňské části s jídelním stolem pro 2 os. a plně vybaveným kuch. koutem (dřez, nádobí, el. sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou (nabízí pohodlný spánek dvěma dospělým os.), el. krbem a televizí. Z kuchyňské části se pak schody dostanete do velice příjemné mezonetové ložnice s manželskou postelí.

Služby

Nabízíme standardní služby jako přípravu snídaní s možností donosu na pokoj, rádi Vám zajistíme odvoz z letiště či nádraží a další běžné služby, ale také Vám rádi splníme téměř jakákoliv přání od uvítacího sektu či květin pro Vaši partnerku až po masáže přímo na pokoji.

Stravování

Nabízíme možnost snídaní s pestrým výběrem, rádi Vám také doporučíme některou z restaurací v blízkém okolí či zajistíme rychlý dovoz pizzy nebo dalšího jídla z široké nabídky našich partnerů. Přímo vedle penzionu se nachází také výborně vybavená večerka.

Aktivity

Ostrava nabízí celou řadu kulturního, sportovního či dalšího vyžití. Při příjezdu Vám velice rádi doporučíme výlet či zábavu, která bude na míru Vašim představám a časovým možnostem.

Lukáš Tomek

Provozovatel

„Zveme Vás k návštěvě našeho penzionu, těšit se můžete nejen na individuální přístup a přátelskou atmosféru, ale také na celou řadu nadstandardních služeb, které rádi přizpůsobíme Vašim přáním či požadavkům. Těšíme se na Vaši návštěvu.”

Vybavení

Vybavení objektu

Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Internet, Domácí mazlíčci povoleni, Recepce, Wellness/lázně
Počet pokojů:: 12

Kategorizace

Romantické ubytování, Wellness pobyty, V centru města, Levné ubytování

K ubytování


Příjezd nejdříve: 13:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Koupelna, Vysoušeč vlasů

Sportovní zázemí

Sauna
Další vybavení: Hydromasážní vířivá vana pro 2 os.

Stravování

Snídaně
Počet míst: 50

Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji, Pár / víkend (2 noci), Rodina (2 dospělí, 2 děti) / noc

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu JV Penzion Ostrava a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu JV Penzion Ostrava. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí JV Penzion Ostrava.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist