Ubytování
Telefon: 734 440 450







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Chalupa Školka

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Nabízíme Vám možnost celoročního ubytování v horské chalupě v malebném prostředí chráněné krajinné oblasti Orlických hor.
Celková kapacita je 29 lůžek, s možností 2 přistýlek.
Školka se nachází v centru horské obce Sedloňov - přímo naproti lyžařskému areálu.
Ubytování je vhodné pro skupiny přátel, rekreaci rodin s dětmi, firemní akce, klubová setkání i individuální pobyty. Je obzvlášť vhodné pro pobyt s dětmi, jelikož objekt včetně rozsáhlého pozemku oploceného ze všech stran, neleží bezprostředně u hlavní silnice.
Sedloňov, obec kterou protéká horská říčka Zlatý potok, nabízí návštěvníkům spoustu různého vyžití, mnoho nejen sportovních, ale i odpočinkových aktivit, a to v čistém a krásném horském prostředí. V místě je obchod se smíšeným zbožím, 2 restaurace, pošta, kostel, víceúčelové hřiště s umělým povrchem, tělocvična, autobusová zastávka - vše do vzdálenosti 200m.

Vybavení zařízení

Stylově zrekonstruovaná velká obývací místnost s krbovými kamny, umožňující příjemné posezení pro celou kapacitu 28 osob. Je vybavena TV, satelitem, DVD přehrávačem, rádiem, připojení k internetu WIFI.
Pro rodiny s malými dětmi je k dispozici dětská jídelní stolička, bytová houpačka, dětský koutek, hračky, společenské stolní hry, knihy, přebalovací pult, dětská vanička, nočníky, dětské cestovní postýlky včetně matrací, lůžkovin a povlečení. Rovněž je možné zapůjčení pračky.
V chalupě je velká zmodernizovaná, kompletně vybavená kuchyň pro vlastní vaření.
V zimním období je k dispozici samostatná místnost na uchování lyží s radiátorovým vysoušečem obuvi a vytápěným sušákem oděvů, v létě možnost uchování kol, kočárku a sportovních potřeb v nově vybudované uzamykatelné úschovně.
V letním období lze využít venkovní bazén, houpačky, prolézačky, trampolínu,pískoviště, zahradní domek nejen pro děti, ohniště, zahradní gril, kryté venkovní posezení.

Pokoje

K dispozici je celkem 7 pokojů (až pro 7 rodin):
4 pokoje čtyřlůžkové
1 pokoj pětilůžkový s vlastním kuchyňským koutem
2 apartmány čtyřílůžkové s vlastním soc. zázemím (sprchový kout, WC) a kuchyňkou s lednicí, TV
Pokoje jsou zcela nově zrekonstruované, vybavené kompletními lůžkovinami lůžky z masivu s kvalitními matracemi, podlahy kryty novým kobercem. Pro rodiny s malými dětmi je možnost zapůjčit dětskou postýlku. Po domluvě je možné zajistit přistýlky.

Služby

Relaxační místnost: Luxusní domácí lázně s vířivou vanou (perličková masáž a hydromasáž) - místo s komplexním hydro-terapeutickým zařízením, které nabízí relaxaci, dokonalé momenty hlubokéhoo uvolnění a bezstarostný odpočinek.
Parkování je zdarma přímo u objektu na oploceném pozemku v letním i v zimním období, bezpečný příjezd a udržovaná cesta.

Stravování

vlastní

Aktivity

Zimní aktivity:
Sjezdovka se nachází cca 150m od Školky, je na ní nádherný výhled od budovy. Součástí tohoto ski areálu je i dětský vlek a mírnější svah pro méně zkušené lyžaře. Sjezdovka je s osvětlením, umělým zasněžováním a večerním lyžováním. V případě zájmu můžete navštívit Ski školičku nebo si najmout lektory lyžování či jízdy na snowboardu. Lze využít služeb skiservisu, půjčovny lyží, snowboardů a ostatního zimního vybavení.
Ideální místo pro běžkaře, nástup na běžecké stopy Orlických hor.
Letní aktivity:
V letníím období jsou přístupné a udržované rozmanité turistické trasy po hřebenech Orlických hor. Sedloňov je též výborná základna pro cyklovýlety po celých Orlických horách a blízkém okolí, rovněž je možné využít linek cyklobusů.
V blízkosti chalupy je fotbalové hřiště, tenisový - volejbalový kurt, fitpark a při nepřízni počasí lze využít i pronájem tělocvičny.

Doplňující informace

Chalupa je vytápěna ústředním topením - ceny za topení jsou v ceně pronájmu, doplatek pouze za spotřebu elektrické energie

Lenka Svatošová

„Srdečně Vás zveme do horské chalupy v centru obce Sedloňov. Nabízíme Vám možnost celoročního ubytování v malebném prostředí chráněné krajinné oblasti Orlických hor.
Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, přátelská setkání, sportovní soustředění i individuální dovolenou. Okolí domku nabízí ideální podmínky pro turistiku na lyžích, na kole i pěšky.”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Sportovní vyžití, Internet, Bazén, Bezbariérový přístup, Wellness/lázně
Počet pokojů:: 7

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Na horách, Vhodný pro cyklisty, Levné ubytování

K ubytování


Příjezd nejdříve: 16,00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Satelit / kabel. TV, Dětská postýlka, Lednice, Rychlovarná konvice, Vysoušeč vlasů, Žehlička

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Úschovna lyží, Volejbal, Fotbal, Dětské hřiště, Venkovní bazén

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Chalupa Školka a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Chalupa Školka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Chalupa Školka.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist