Apartmány ve Mlýně - Ubytování ve Mlýně - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 4 recenzí (celkem 109)  

400 Kč
Referenční cena

Palackého 16,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Apartmány ve Mlýně - Ubytování ve Mlýně

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 109
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Apartmány ve Mlýně - Ubytování ve Mlýně


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzana J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi prijemne tiche prostredie, mili domaci, vyborna cena.

Pavel N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jedinečné, vstřícný personál

Tomáš D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nejlepší ubytování co jsem zažil. Nádherný pokoj, klid, možnost využívat zahrádku. Nedaleko od krámů, možnost chodit na spoustu výletů. Rád se někdy vrátím.

Sedláčková S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Klidný a pohodový penzion, všechno blízko, restaurace, cukrárny, skály. Možnost turistiky a cykloturistiky. Moc příjemný pan majitel. Byli jsme velmi spokojeni.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tomril

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 15.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Miłe miejsce i doskonała baza wypadowa do zwiedzania okolicy, przyjazny właściciel podpowiadał na temat atrakcji, pobyt wspominamy bardzo dobrze!

Pavlína K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemná byla možnost využívat zahrady s ohništěm a grilem.

Martínek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Útulné prostřeďí, příjemný a moderně zařízený apartmán, ochotní majitelé, posezení s grilem na zahradě, hezké zázemí pro toulky okolní přírodou a po památkách

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.12. - 18.12.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vstřícný majitel,super lokalita,čisty pokoj nekuracky,pohodlná postel,krásná koupelna,TV,kuchyně,snidane perfektní.
Doporučuji tyto apartmány,cestuji po různých hotelech či penzionech každý týden a toto bych hodnotil jako hotel lepší 3 hvězda ve srovnání v ČR a SR.

Marek K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.10. - 30.11.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Celkově jsme byli spokojení nebyl problém se na čemkoli domluvit :)

Jan F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.10. - 30.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Teplo domova, pohodlné postele, dostatek místa, čistota, kuchyň k dispozici, klid v okolí...co víc si přát. Jak píše kolega Jakub Š. v komentářích, navštívili jsme toto útulné stavení v 15-ti členné skupině. Vše bylo v naprostém pořádku. Příjemní a velice milí majitelé nám dali dostatek prostoru pro vše potřebné. Obchod k nakoupení všeho potřebného je poměrně kousek, i dostupnost na vlakové nádraží je co by kamenem dohodil :)

A navíc se všechny větší skupiny mohou do budoucna těšit na plánovanou společenskou místnost...

Rozhodně doporučuji. Děkujeme.

Jakub Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 30.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost, vstřícní, milí a hlavně usměvaví majitelé. Prostor jsme využili v 15-ti členné skupině víceméně na max. Všichni bez námitek a protestů (až na chrapot některých zúčastněných, což si budeme muset vyřešit ve vlastních řadách). Lokalitu jsme navštívili po sezoně, okolní restaurace většinou zavřené a když už tak nečekali tak velkou skupinu. Na doporučení majitele Davida jsem vyrazili do Penzionu Kamínek, kde jsme dostali vše potřebné a v rámci možností i v rekordním čase a s ochotou.

Sumasumárum pecka, díky moc a že doporučuji všemi deseti.! :)

Klinerová M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Prostředí je klidné.Po celodenní tůře si můžete odpočinout na zahrádce nebo i něco ugrilovat. Stravovali jsme se, jak se dalo. V okolí je poměrně dost zařízení, kde se dá najíst. Ale jinak je dobře vybavená kuchyňka. Strávili jsme tu příjemný týden.

Lucie Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvěle strávený prodloužený víkend. Ubytování mělo své kouzlo venkova, sladěné do posledního detailu. Velmi jsme ocenili vřelé přivítání i s našimi dvěma pejsky. Všichni milí s úsměvem na tváři. V okolí spoustu možností na výlety a dlouhé procházky.´

a D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi pěkné ubytování v klidném prostředí, krásná zahrada s posezením. Oceňujeme také možnost grilování nebo posezení u ohně, vše bylo připraveno. Plně vybavená kuchyňka, vkusně zařízený apartmán. Vstřícní majitelé, kteří nás vřele uvítali. Děkujeme za krásnou dovolenou, tipy na výlety a přístup.
P.S. Přejeme hodně sil do další rekonstrukce

Honza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 27.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, apartmány nové. Jediná maličkost byl slabý tlak vody ve sprše. Pan majitel maximálně vstřícný. Přejeme hodně štěstí při pokračující rekonstrukci mlýna.

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pekny velky apartman s kuchynkou ako ma byt.

a V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné, stylové ubytování, dostatek úložných prostorů, bezvadně vybavená kuchyňka, na pokoji společenské hry pro malé i starší děti. Samostatné vchody do budovy k jednotlivým apartmánům zaručují naprosté soukromí a klid. Stravování nehodnotím, protože jsme měli vlastní. Milé překvapení na uvítanou...neprozradím:-) Pan domácí je velice milý, ochotný a pozorný. Oceňuji, že v chladných dnech nám večer vždy zatopil. Milý pane Dudo, ještě jednou děkujeme za příjemný pobyt ve Vašem mlýně a držíme palce, ať se Vám brzy podaří úspěšně zrealizovat všechny Vaše plány.

Míla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásná lokalita vhodná pro celodenní výlety s malými i velkými dětmi.
Velmi vstřícný přístup pana majitele. Vše v pořádku. Byli jsme spokojeni, děkujeme za příjemný pobyt!

Černých

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Čistý a dobře vybavený apartmán s kuchyňkou. Krásna zahrada kde si přijdou na své malí i velcí. Pan majitel velice ochotný a sympatický. S mrnousem jsme si to zde užili a příjemně se zrelaxovali; určitě se rádi vrátíme.

Šárka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi pěkné ubytování, apartmán dobře vybaven(zejména kuchyňka). Stravování bylo vlastní, proto nehodnotím. Majitelé milí a ochotní. Určitě doporučuji:-)

Šárka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi pěkné ubytování, apartmán byl dobře vybaven (zejména kuchyně). Stravování jsme měli vlastní, proto ho nehodnotím. Majitelé příjemní a ochotní. Určitě doporučuji:-)

a V.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi pěkné ubytování, vkusně zařízeno, prostředí hezké. K dispozici je zahrada s posezením a grilem. Majitel a jeho rodina jsou vstřícní a velice příjemní lidé. Ubytování vřele doporučujeme a touto cestou ještě jednou děkujeme za super týden.

Naďa H.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 2.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S ubytováním jsme byli nadmíru spokojeni, všude čisto, apartmán je dobře vybaven, dostatečně vybavená kuchyňka, možnost příjemného posezení venku v zahradě kde je bezvadné zázemí i pro děti (pískoviště, houpačka...). Pan majitel je milý , vstřícný, ochotný. Mám v plánu do těchto míst krásné přírody jet ještě s kamarádkou (asi to bohužel podle plánu teď v září nedopadne), ale vím jistě, že se příště opět ubytuji v apartmánu ve Mlýně, doporučuji, vše výborné.

Hejkalovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování útulné, zařízení apartmánu pěkné, vkusné i funkční. Zahrada dostatečná, zázemí pro malé děti.
Pan majitel i jeho paní moc hodní a ochotní.
Snídaně výborné, někdy až moc uzenin ☺, ale domácí chleba vynikající.
Žádná samota, do obchodu,do lesa i na koupaliště blízko, výhodná poloha.
Ve městě jsou potraviny, lékárna, knihy, perfektní infocentrum, prostě tak to má být ☺.

Martina P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 21.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pěkné a čisté ubytování, možnost posezení na zahrádce. Sympatický a ochotný pan majitel.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Apartmány ve Mlýně - Ubytování ve Mlýně, který hodnotili 4 uživatelé. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány ve Mlýně - Ubytování ve Mlýně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Apartmány ve Mlýně - Ubytování ve Mlýně.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist