Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Hotel Nové Adalbertinum

1650 Kč
Reference price

Velké náměstí 32,
HRADEC KRÁLOVÉ 500 03 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Disponuje 34 plně vybavenými pokoji pro ubytování 70 hostů, konferenčními prostory včetně potřebné techniky pro kongresy, školení, semináře apod. Pořádají se zde i společenské akce jako plesy, rauty aj. Pro tyto případy zajišťuje cateringové služby. Pro hotelové hosty je určeno menší parkoviště na uzavřeném nádvoří. Parkovat se dá též přímo před hotelem na Velkém náměstí či v parkovacím domě. Hotel se dvěmi nádvořími je bývalou jezuitskou kolejí postavenou podle projekt Ignáce Bayera na místě 11 zbořených domů.

Vybavení zařízení

Hotel Nové Adalbertinum v Hradci Králové nabízí ubytování až pro 70 osob ve 4 jednolůžkových, 24 dvoulůžkových a 6 třílůžkových pokojích se snídaní. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou, TV, telefonem a WIFI připojením. K dispozici je zde i pokoj pro tělesně postižené. Snídaně jsou servírovány formou švédských stolů v hotelové restauraci. Provoz recepce je zajištěn 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pro hotelové hosty je určeno menší parkoviště na uzavřeném nádvoří. Parkovat se dá též přímo před hotelem na Velkém náměstí či v parkovacím domě.

Služby

V prostorách Hotelu Nové Adalbertinum v Hradci Králové lze pronajmout sály a salonky k uspořádání kongresů, konferencí či vzdělávacích akcí. Prostory jsou vhodné též pro společenské akce, plesy, rauty, firemní prezentace nebo rodinné oslavy. Kapacita sálů a salonků je až 700 osob, výstavní plochy dosahují celkové rozlohy 700 m2. Hotel Nové Adalbertinum je tak ideálním místem pro pořádání kongresu všech typů – od malých konferencí až po velké mezinárodní kongresy, pro které zajišťuje široké spektrum služeb od ubytování a stravování přes kongresovou techniku až po uspokojení specifických požadavků pořadatelů kongresu.

Krásné prostory barokního hotelu Nové Adalbertinum je ideálním místem pro Vaši romantickou svatbu. Hotel nabízí nejen ubytování ve svatebním apartma pro novomanžele a samozřejmě i hosty, svatební hostinu, ale i možnost uspořádání obřadu. Využít můžete, jak vnitřní prostory pro menší svatební obřad či hostinu - Refektář, ale i Velký sál, kam můžete vzít opravdu spoustu hostů. V teplých měsících je nejkrásnějším místem pro Váš krásný obřad vnitřní nádvoří a terasy, kde prožijete opravdu vysněnou svatbu pod širým nebem

Stravování

Snídaně je zdarma, podává se formou bufetu který se postará o ideální start do nového dne. V restauraci a kavárně ve vnitřním nádvoří během letní sezóny se podávají vynikající česká jídla.

Aktivity

Přímo v hotelu mohou návštěvníci navštívit Salon Rejlová, který poskytuje komplexní služby v oblasti péče o tělo. Okolí hotelu poskytuje rozmanité možnosti trávení volného času - namátkou Klicperovo divadlo, divadlo Drak, Filharmonie Hradec Králové, Muzeum Východních Čech, Galerie Moderního umění, wellness centrum s koupalištěm Flošna, Městské lázně, tenisové a squashové centrum. Součástí náměstí je velké množství kaváren, barů, restaurací a tanečních klubů. Město je vyhlášeno svým velkým množstvím pohodlných cyklostezek.

Doplňující informace

Preferujeme telefonický kontakt!

za Hotel Nové Adalbertinum

provozovatel

„Hotel Nové Adalbertinum sídlí v nově zrekonstruované barokní třípatrové budově bývalé jezuitské koleje se dvěma nádvořími. Ve velkorysých prostorech nabízí kvalitní a klidné ubytování v jedno- až třílůžkových pokojích s celkovou kapacitou 70 lůžek. Hotel je plně vybaven pro pořádání kongresů, konferencí, školení i velkých společenských akcí. Kapacita hotelových sálů a salonků činí až 700 osob. Využít lze také široké spektrum souvisejících služeb, včetně zapůjčení potřebné techniky, výzdoby na přání až po profesionální cateringový servis. V hotelu je stylová restaurace nabízející vytříbené speciality mezinárodní kuchyně.
Těšíme se na Vás!

Vybavení

Vybavení objektu

Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Internet, Restaurace, Recepce, Bezbariérový přístup
Počet pokojů:: 34

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Vhodný pro cyklisty, V centru města, Levné ubytování

K ubytování


Příjezd nejdříve: 14:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Satelit / kabel. TV, Koupelna, Vysoušeč vlasů

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Dětské hřiště

Stravování

Snídaně

Platba

AmericanExpress  

MasterCard  

Maestro  

Visa  

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni
Další certifikace/asociace: ***

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Hotel Nové Adalbertinum a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Hotel Nové Adalbertinum. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Hotel Nové Adalbertinum.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist