Apartmány Český ráj ****, Biokolna***** - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Apartmány Český ráj ****, Biokolna*****

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 142
Celkem hodnocení 380
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Apartmány Český ráj ****, Biokolna*****


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dominika M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.1. - 22.1.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásne ubytovanie, výborná komunikáci, ochota zo strany majiteľov.

Čadil

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pohodlné ubytování. Líbil se nám balkón. Vedra se dobře snášela. Jediná výtka slabý signál na WiFi a televize se nedala kolem 21:30 poslouchat - vypadával signál. Jinak je pro nás lepší sprchový kout než vana.

Tomáš V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

skvělé prostředí, parádní výhled

Sofie S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Děkujeme majitelům = rodince Mizerových za báječnou relaxační dovču. Moc jsme si to užili, zvláště se nám líbili moderně zařízené pokoje a samozřejmě sauna se také tyčí na prvním místě v žebříčku. Rozhodně přijedeme zase. :)

Karel G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Báječná dovolená, moc příjemný relax v krásné přírodě + perfektní komunikace s moc milými majiteli. Moc tedy děkujeme rodině Mizerových za tuto krásnou dovolenou, moc jsme si ji užili.

Iva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc krásné prostředí, úchvatná příroda, moderní a luxusní ubytko. Prostě perfektní .

Bryson

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Cosy, modern, luxury. Just the I like it.Wonderful nature, good opportunity for trips . I would recommend this to everyone. :D

Leoni

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásná volba, luxusní, moderní a útulný penzion. Mooc krásná příroda :D :D :D. Rozhodně doporučuju všem :D

Julie H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Perfektní volba, moc krásná příroda, perfektni relax a zaroven luxus a pohodli :D

simča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 28.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělé místo pro narozeninovou oslavu :)

marketa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.2. - 5.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí i personál, nejlepší sauna!

Patrmanova

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, milý personal, luxusní služby.

Marie J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný nový interiér, čistý, v klidné lokalitě, cítili jsme se v něm jako doma.

Martina M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Bylo to zde super,urcite jeste prijedeme.

Jana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super
Krásný pobyt mohu doporucit

Hanka L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 9.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby

Dekujeme velmi se nam libilo a budem doporucovat dal .

Eva U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné místo, ubytování vkusně a prakticky zařízeno, milá paní domácí, okolí příjemné pro turistiku I kola. Za nás spokojenost.

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytovani krasne a pohodlne pro 2 lidi, 3.a 4.luzko spis jako pristylka. Vyborne vybavena kuchynska linka. Zarizeni celeho apartmanu utulne s citem pro detail. Majitele pratelsti a vstricni.

Boris M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Luxury, cosy, moden with a perfect view. Just the perfect choice. I would recommend this to everyone.

Natalia T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 5.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Amazing stay. Exactly my cup of tea. I loved the nature and also the luxury of these apartments.

Admir I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.4. - 21.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

I totally enjoyed that trip. Modern and luxury apartment with wellnes + amazing nature.

William B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.2. - 18.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

I really enjoyed this. Amazing nature + cosy, modern apartments with wellnes. I would recommend this apartment to everyone.

Sebastian D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pefect! Totally recommending, wonderful nature + modern and very comfortable apartments.

Uwe P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.1. - 28.1.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

I have to say this was wonderful, just the right choice for me. Amazing nature + the view. Modern and cosy apartment.

Jiří J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pobyt byl sice krátký, ale načerpali jsme novou energii v krásném prostředí. Ubytování je moderní a zařizované s velkou pečlivostí. Z terasy je krásný výhled do přírody a káva tam chutná výtečně. Komunikace s majiteli je velmi dobrá, snaží se vyhovět každému požadavku. Vřele doporučuji

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Apartmány Český ráj ****, Biokolna*****, který hodnotilo 142 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány Český ráj ****, Biokolna*****. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Apartmány Český ráj ****, Biokolna*****.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.7 / 10
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist