Ubytování






 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion U Kostela

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH

Mikulčice 238,
MIKULČICE 696 19 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion U Kostela je součástí rodinného vinařství, kde nechybí vinný sklípek a pořádají se ochutnávky vín. Majitelé penzionu pro vás mohou také zorganizovat cyklistické a pěší výlety.

Vybavení zařízení

Ve všech pokojích penzionu U Kostela je LCD TV, bezplatné Wi-Fi a koupelna. Pokoje jsou dýchají rodinnou atmosférou a ve všech pokojích je zakázáno. kouřit. Apartmány mají také kuchyňku s mikrovlnnou troubou, lednicí a obývací prostor s jídelním koutem.

Pokoje

Dvojlůžkové P 2 + 0, Třílůžkové studio 3 + 1, apartmán AP 4 + 1, apartmán AP 6 + 1.

Služby

Je zde také grilovací zařízení, terasa a zahrada s dětským hřištěm. V penzionu si můžete zakoupit místní vína, domácí ovoce a med.

Stravování

Penzion nabízí snídaně formou švédských stolů.

Aktivity

Památky - Slovanské hradiště v Mikulčicích, zámek v Miloticích, slovácký skanzen ve Strážnici, královské město Skalice, Baťův kanál, sklepní uličky v Petrově a v neposlední řadě Lednicko-valtický areál zapsaný na světové dědictví UNESCO.
Cykloturistika - akce Tour de vinohrad - poznávací cyklystický výlet vinicemi, sklepními uličkami spojený s odborným výkladem a zakončený degustací ve vinařství. Velkomoravské stezky - vždy na začátku července mají návštěvníci možnou jet okruh po stopách Velké Moravy, cyklostezky a spoustu dalších cykloakcí.
Sportovní využití - stolní tenis, stolní fotbal, badminton, tenis, fotbal.
Víno - součástí penzionu je i rodinné vinařství zaměřující se na kvalitní víno a na speciality z vína jakožto jsou například 100 % vinné mošty, vinné želé, vinná kyselka dříve starověký citrón a nebo nesmějí chybět pravé belgické pralinky plněné vinným želé.
Tradiční slovácká pohostinnost.

Doplňující informace

Rodinné vinařství Bartoníkovi - Hana Bartoníková vychází z dlouholeté rodové tradice prezentující typické malé slovácké vinařství orientované zejména na produkci maloseriových šarží vín při dosažení maximální kvality.

V současné době činí celková výměra osázených ploch našich vinic cca 6 ha a 0,5 ha vlastního bezového sadu. Tyto vinice se nacházejí na nejlepších polohách viničních tratí Stará hora v Moravské Nové Vsi, Kněžské v Mikulčicích a Kratiny v Lužicích. Veškerá výroba vína, realizovaná na moderních technologických provozech, pochází výhradně z hroznů vypěstovaných v našich vinicích.

Výjimečnost našeho vinařství spočívá v orientaci na výrobu specialit z vína a hroznů. Naleznete u nás 100% hroznové mošty, vinné želé, vinnou kyselku - versuj, zákusky plněné vinným želé a v neposlední řadě i pravé belgické pralinky plněné vinným želé. Vinařství dále úzce spolupracuje s provozem našeho penzionu U Kostela v Mikulčicích a oficiálním Turistickým informačním centrem pro obec Mikulčice, jehož zřizovatelem je taktéž naše rodina. Pro ubytované hosty a další zájemce o vinohradnictví a vinařství současně pořádáme exkurse a řízené degustace do našich sklepů v Mikulčicích a Lužicích, dále tematické cyklistické výlety sklepními uličkami v Mikulčicích, včetně návštěvy vinic spojených s výkladem populárně naučnou formou o pěstování vinné révy a výroby vína na Slovácku.

Cílem naší rodinné firmy je ucelená nabídka služeb zahrnující vlastní produkci odrůdových vín, kvalitní ubytovací služby pro naše hosty včetně úplného servisu v oblasti vinařské turistiky, při zachování tradiční slovácké pohostinnosti. Svědčí o tom i motto naší rodinné firmy:

„ Život je o lidech a tvoří jej lidé“
Ing. Radek a Hanka Bartoníkovi a synové Jakub a Dominik

Majitel zařízení Hana Bartoníková

Hana Bartoníková

vedoucí

„Je nám ctí, že si prohlížíte právě nás a že Vám můžeme nabídnou náš penzion spolu s našim rodinným vinařství kde zažijete tradiční slováckou pohostinnost po boku kvalitního ubytování a skvělého vína.

Těšíme se na Vás u nás na jižní Moravě
rodina Bartoníkovi”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Přednášková místnost, Sportovní vyžití, Internet, Domácí mazlíčci povoleni, Recepce, Bezbariérový přístup
Počet pokojů:: 7

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Vhodný pro cyklisty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 14:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Lednice

Sportovní zázemí

Tenisové hřiště, Úschovna kol, Fotbal, Stolní tenis, Dětské hřiště, Petangue, Půjčovna kol
Další vybavení: stolní fotbal, badminton

Penzion 01 - fotbal Penzion 01 - fotbal
Stravování

Snídaně
Počet míst: 25

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni
Další certifikace/asociace: Vino z Moravy víno z Čech, Nadace Partnerství, Asociace turistických informačních center

Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji, Pár / víkend (2 noci), Rodina (2 dospělí, 2 děti) / noc

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion U Kostela a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Kostela. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion U Kostela.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist