Ubytování
Telefon: +420 605 265 395, +420 0







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Apartmány Pod Křížovým vrchem - Hodnocení

Úžasné 
9.9 / 10
podle 67 recenzí (celkem 882)
430 Kč
Reference price

Dolní Adršpach 128,
ADRŠPACH 549 57 | Mapa

99% Hodnocení 67
Celkem hodnocení 882
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Apartmány Pod Křížovým vrchem


Hodnocení návštěvníků

Silvie A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stravování nebylo součástí ubytování. Paní majitelka hostům nabízí 2xtýdně domácí koláče zdarma, které byly velmi výborné. Děkujeme.

Marcela S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo v naprostém pořádku, určitě se vrátíme.

Sylvie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 13.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Líbilo se nám u vás moc! Skvělá volba, doporučuji!!! Krásný penzion, velice milí majitelé, skvostná příroda a překvapivě žádní turisté :-) Děkujeme!

Linda K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost korunovaná minimem lidí v areálu skal.

Martina S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 6.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování skvělé, krásné, nové vybavení, milá paní majitelka. Možnost užívat pěknou zahradu a posezení venku. Vše vynikající. Rádi přijedeme znovu.

Karolína J.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 2.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme velmi spokojeni a mile rádi doporučujeme dále - příjemné prostředí, čistý apartmán, klid, prostor pro úschovu kol, velká slunečná zahrada (na kafíčko jako dělaná :)), vstup do skal a další zajímavosti nedaleko pensionu, takže výborný výchozí bod, jak na pěší turistiku i cyklistiku, a navíc velmi milá paní majitelka. Rádi se vrátíme.

Eva Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 30.5.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice milá paní domácí, která dobře poradí, kam zajít a peče úžasné koláče. Doporučíme určitě dál...

Martina K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 30.5.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Mohu- doporučit!Ubytování čisté.Paní majitelka příjemná a bonus byl domácí perník.Co víc si přát!

Hana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.10. - 4.10.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý penzion v krásném prostředí!!!! Naprostá spokojenost!!!!

Darya

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.10. - 4.10.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo to velice prijemny uplne od zacatku: zasekli jsme ve frontech jeste v Praze a trvalo nam hrozne dlouze nez jsme dorazili - s majitelkou jsme byli v kontaktu celou dobu, a byli jsme laskave vitane i kdyz jsme dorazili bliz k 21. Dostali jsme par praktickych tipy, diky kterym nas pobyt byl velice prijemny i v tom co se tyce vyletu. Penzion je velice cisty je na pokoji vsechno co je potreba, vchod do skal je 5 minut pesky, a taky vedle je vyborna bezecka/prochazkova cesta. Byli jsme kratce, ale chtela bych se vratit a urcite vim kde bych chtela prespavat =)

Ivo S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 26.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování bylo velmi příjemné. Skvěle vypracovaný manuál pro hosty včetně map. Nikdy jsme se s tak dobrým popisem nesetkali. Všude čisto. Paní domácí byla vždy ochotná a měla o okolí velký přehled. Poloha penzionu je skvělá s nádherným výhledem i okolím. Nelze jinak než doporučit.

Karolína S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 29.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi jsme si užili příjemný pobyt. Přístup a ochota paní domácí byl skvělý.

Zuzana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 20.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální pohodlí, vstříctnost, vybavení a klid pro nás i děti.

Alena R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto dokonaly pobyt, jsme na 200% spokojeni a urcite se nekdy vratime

Stanislav S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 18.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše perfektní. Paní peče úžasné koláče.

ALENA D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

nádherné prostředí, velmi milá a vstřícná paní domácí, perfektně vybavené apartmány, dokonale vypracovaný průvodce s radami a tipy na výlety v okolí, ubytovaní v centru 200m od skalního města

lenka s.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 8.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

krasne , prijemne prostredi velice mily majitle, muzeme jen doporucit

Petr M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 5.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi milá, usměvavá a ochotná paní majitelka. Ubytování je umístěno v krásném prostředí bezprostředně u vstupu do Adršpašských skal pod Křížovým vrchem, ze kterého je rovněž nádherná vyhlídka po okolí. Vybavení pokoje i celého penzionu včetně služeb je na vysoké úrovni. K dispozici je pro klienty velká zahrada s posezením, grilem a pěkným výhledem. A navíc paní majitelka peče každé úterky a čtvrtky pro klienty famózní moučníky jako pozornost podniku! Dále je možnost si půjčit trekingové hole a horská kola a k dispozici je i nabídka vín. Pobyt jsme si užili a můžeme ho jenom doporučit. Děkujeme majitelům za pohostinnost a vřelé přijetí.

Kristina B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající ubytování a velmi velká ochota majitelů, vyjít vašim požadavkům vstříc.

Alena J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se nám v penzionu libilo. Z penzionu se dalo vyražet na výlety, na zahradě bylo pěkné posezeni a hřiště pro děti. V utery a ve ctvrtek jsme ochutnaly kolač upečený od paní domácí. Určitě bychom se chtěly v penzionu zase ubytovat.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem , který hodnotilo 67 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Apartmány Pod Křížovým vrchem.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist