Penzion Hamerská Jizba - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Hamerská Jizba

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 24
Celkem hodnocení 48
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Hamerská Jizba


Storno

Hodnocení návštěvníků

Iva H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byla jsem spokojená.

Alena M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.2. - 4.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Již po čtvrté a opět naprosto perfektní! Úžasný penzion rodinného typu, jako by měl člověk pocit, že je doma. Pan majitel výborný kuchař - skvělé snídaně i večeře, je velmi vstřícný a ochotný. Tento penzion nabízí parkování, WiFi připojení a i ubytování se psy a to vše zcela zdarma. Je tu možnost za poplatek si vypůjčit kolo či nordic hole. Necelé 2 minuty nad penzionem je vlaková zastávka Nové Hamry, kdy se můžete svést na výlet do Karlových Varů - dospělý 30,- a pes 15,-. Nad zastávkou je cesta lesem (v létě plný borůvčí a hub) na rozhlednu. Nudit se tu rozhodně nebudete, je tu spousta možností, kam vyrazit na výlet - Boží Dar, již zmíněné KV a jiné... Doporučujeme všem, my se sem rozhodně zase vrátíme!!!

Josef S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.2. - 4.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Opět vše v naprostém pořádku, výborná kuchyně, nádherné okolí a hlavně úžasný a velmi ochotný majitel, kuchař i provozní v jednom.

Věra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 29.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Útulný penzion rodinného charakteru, vstřícný a ochotný pan majitel, všude čisto, prostorné pokoje, chutné jídlo, výborné místo k výletům po krásném okolí...není co vytknout.

Dada

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vse top :-) rada se vratim

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.3. - 3.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dovolenou jsme si užili. Rádi se zase vrátíme:).
Děkujeme

Martina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 18.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super pobyt, krásně prostredi, vynikající kuchyně

Dave

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zdravím,určitě tento penzión velmi doporučuji,báječný personál a majitel. Jezdíme každý rok a vždy jsme na 100% spokojení. Takový penzión jako je H.Jizba je v republice velmi málo. Vždy se moc na další pobyt v H.Jizbě těšíme.

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.3. - 25.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vikend v penzionu byl na jedničku s hvězdičkou.Naprostá spokojenost

Josef S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.1. - 13.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemný majitel, výborná kuchyně a nádherné okolí. Není co vytknout.

Jitka Č.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.4. - 23.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vstřícné jednání, hezké okolí

Marie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování jsme využili opakovaně. Příjemné ubytování a domácí prostředí. Pan majitel super, mýlí a ochotný pomoct v každé situaci.

Cipis

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejkvalitnější zážitek co jsem ldy měl

Eva

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme moc za rodiny přístup
Servírka a pan domácí úžasni lide

Eliska

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super
Dobre jídlo a snídaně

Michaela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 27.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasný víkend
Děkujeme slečně za barem a panu majiteli
Lidičky na správném místě
Rádi se vrátíme a budem jen a jen doporučovat
M.s rodinou

Frantik

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.3. - 4.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Teplo,čisto,chutné jídlo příjemný personal

Olda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.2. - 25.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chceme poděkovat
Měli jsme se jako v pohádce
Jako bonus dětský koutek v restauraci

Antonín Z.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí i personál výborný.Malá vada na kráse je parkování.Určitě přijedeme zase.

Romca

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 12.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pěkný penzion. Skvělá dostupnost na výlety
Příjemný penzion děkujeme

Pavel

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlpěší obsluha.Máme velký zážitek z dovolené.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 2.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsem velice spokojeni, ubytování na úrovni, profesionální jednání majitele.
Určitě přijedeme znova.

patrik

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

moc se nám líbilo.klid a pohoda v celém penzionu.
rádi se vrátíme

Kolofíci

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 17.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi rádi se vracíme do prostředí, kde se od prvního okamžiku cítíme být doma. Útulné a čisté pokojíky s udržovaným sociálním zařízením, jídelna s krbem evokující prostředí horské boudy z historických fotografií, domácí kuchyně a především přístup nepočetného personálu k hostům jako ke členům rodiny nás vždy táhne zpět. Nehledáme komfort pětihvězdičkových hotelů, přednost dáváme klidu a pohodě, které zde v plné míře nacházíme. Díky a těšíme se na příště.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Iveta Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.2. - 1.3.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc příjemný pobyt, čistý, útulný penzion, milý, přátelský a ochotný majitel. Zvlášť připravoval jídlo pro mé dítě - vegana. Chutné jídlo (nejen to veganské), velké porce. Bonusem navíc je krásná příroda a klid s blízkostí sjezdového lyžování. Co víc si přát...Není co vytknout.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Hamerská Jizba, který hodnotilo 24 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Hamerská Jizba. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Hamerská Jizba.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.4 / 10
Vynikající 9.7 / 10
Vynikající 9.7 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist