Penzion Hamerská Jizba - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Hamerská Jizba

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 25
Celkem hodnocení 30
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Hamerská Jizba


Storno

Hodnocení návštěvníků

Antonín Z.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí i personál výborný.Malá vada na kráse je parkování.Určitě přijedeme zase.

Romca

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 12.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pěkný penzion. Skvělá dostupnost na výlety
Příjemný penzion děkujeme

Pavel

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlpěší obsluha.Máme velký zážitek z dovolené.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 2.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsem velice spokojeni, ubytování na úrovni, profesionální jednání majitele.
Určitě přijedeme znova.

patrik

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

moc se nám líbilo.klid a pohoda v celém penzionu.
rádi se vrátíme

Kolofíci

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 17.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi rádi se vracíme do prostředí, kde se od prvního okamžiku cítíme být doma. Útulné a čisté pokojíky s udržovaným sociálním zařízením, jídelna s krbem evokující prostředí horské boudy z historických fotografií, domácí kuchyně a především přístup nepočetného personálu k hostům jako ke členům rodiny nás vždy táhne zpět. Nehledáme komfort pětihvězdičkových hotelů, přednost dáváme klidu a pohodě, které zde v plné míře nacházíme. Díky a těšíme se na příště.

Iveta Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.2. - 1.3.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc příjemný pobyt, čistý, útulný penzion, milý, přátelský a ochotný majitel. Zvlášť připravoval jídlo pro mé dítě - vegana. Chutné jídlo (nejen to veganské), velké porce. Bonusem navíc je krásná příroda a klid s blízkostí sjezdového lyžování. Co víc si přát...Není co vytknout.

Preislerovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.2. - 17.2.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili opakovaně a opět převládla spokojenost se službami, přístupem personálu, prostě pohodová dovolenka, rádi se vrátíme....

Piklici

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.1. - 3.2.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jiz treti zimni dovolena v tomto pensionu a opet naprosto super. Pan majitel i jeho kolegyne jsou vlidni a umi vyjit vstric. Jidlo vyborne a pekne porce. Pension celkove je utulny a my se tam budeme radi vracet.

Svobodová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.1. - 8.1.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pokud někdo hledá klidnou,rodinou dovolenou,tak zde je to velmi ideální.Vstřícný,obětavý a ochotný pan majitel,kuchař v jedné osobě a také samozřejmě pomocnice,která je rovněž super.Porce jídla jsou velke,malokdy se daly snist.Letos se určitě vrátíme minimálně jednou.Všem Vám velke DÍKY

Marketa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 16.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nádherný penzion a skvělý pan majitel.
Bylo o nás postaráno jak o rodinu.dekujeme a příští rok na viděnou

Kuncova J.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 10.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc děkujeme za krásnou dovolenou, bylo to všechno moc prima. Krásné prostředí, výborné jídlo a moc prima majitel díky, díky Kuncovi a Rozárka

Birgit

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Sehr herzlich. Sehr lecker. Immer wieder gern.

Birgit

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Sehr freundlich. Lecker Küche. Immer wieder gern.

Naděžda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý penzion,prostredi,strava,ochotny personál,nelze popsat slovy,je potřeba vyzkoušet. Určité návštěvu budeme opakovat.

Iveta

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den, chtěla bych p. Blahovi s přítelem poděkovat za krásný pobyt, kde jsme mohli strávit pár dní. Penzion působí rodinným dojmem, pan vedoucí a kuchař v jedné osobě je velice milý, ochotný a nic pro něho není problém. Nejlepší na celé dovolené byla strava- velké nešizené porce..vždy jsme se těšili až se zase pudem pořádně nadlábnout. Nejvíc mě potěšilo, že nám pan Bláha vyšel vstříct i s přítelovo dietou. Ještě jednou děkujeme a Těšíme se na zimu až se sem zase vrátíme.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vřele doporučuji. Velmi milý a ochotný majitel. V tomto penzionu jsme byli velice spokojeni nejen s ubytovánim tak i se stravovánim. Nádherné prostředí. Určitě se vrátíme. Penzion jsem doporučila i svým přátelum.

Martin

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den paní moniko.
Kdyby jste si zažádala o RACIONALNI stravu nebyl by problém vám vyhovět.zatim sem se nesetkal s hosty že by měli něco proti jídlům co podáváme ale je to váš názor blaha

Monika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 1.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Co se týče penzionu a okolí,není co vytknout.Velice příjemný a ochotný pan majitel i jeho personál.Čisto a klid po celém penzionu.Jen nás trochu překvapila skladba večeří,které neměly nic do činění s racionální stravou.Chápu,že vejít se do určitého finančního obnosu je priorita,ale kdo dnes večeří dny po sobě halušky,gnotchi,plněné papriky s knedlíkem,plněné bramborové knedlíky se škvarky......Takto se stravovat 14 dní,tak mají výživoví poradci žně.

Slavek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo super.
Ideální pro odpočinek


Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strávili jsme zde týdenní dovolenou se čtyřletým synem. Penzion i okolí je moc hezké. Majitel velmi vstřícný a ve všem vyhověl. Penzion je stranou od hlavní cesty a byl zde klid. Jídlo bylo výborné, vařil sám pan majitel.

Jana H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli po všech stránkách spokojeni.

Jana P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo OK .Jídlo dobré a majitel také.

Judita S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

pěkné čisté pokoje,velmi příjemný personál

Vlaďka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt byl příjemný a vše bylo v pořádku.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Hamerská Jizba, který hodnotilo 25 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Hamerská Jizba. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Hamerská Jizba.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist