Ubytování
Telefon: +420 777 748 948, +420 585 121 132







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Nová Ves - Hodnocení

Penzion Nová Ves
100% Hodnocení 85
Celkem hodnocení 138
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Nová Ves


Hodnocení návštěvníků

Mirek P.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 12.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt v pořádku, penzion čistý, stánek blízko.

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S rodinou jsme znovu navštívili tento malebný a útulný penzion. Majitelé jsou stále velice přívětiví, penzion je čistý, dostatečně vybavený, okolí nabízí spoustu vyžití. Poměr cena vs. kvalita je skvělá. Rádi se budeme vracet.

Tomáš V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, můžeme jen a jen doporučit.

L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc milá paní domácí, která se snažila nám ve všem vyjíti vstříc. Moc děkujeme, určitě se sem zase rádi vrátíme

Pavel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu jsme přijeli s přáteli na doporučení od kolegyně. Přivítání od paní domácí nás utvrdilo v tom, že naše dovolená bude super. Vše bylo v naprostém pořádku, čerstvé pečivo až na pokoj jen třešničkou na dortu. Mohu všem jen a jen doporučit.

Antonín

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hezká lokalita,výborný poměr cena kvalita super.

Šárka D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásná lokalita, milá paní domácí, navštívili jsme již po třetí.

a P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vřele doporučuji... víc nemá cenu psát, vše již bylo popsáno dříve.

Zdena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto úžasná dovolená. Penzion je útulný a čistý, paní domácí vždy usměvavá a vstřícná poradí kam nejlíp na výlet či se dobře najíst. Mohu jen doporučit

a P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc dobře strávený čas v hezkém a příjemném penzionu nedaleko koupání se stánky se super pivkem. Byli jsme se vším spokojeni.

PepaA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme strávili s manželkou a dětmi týden letní dovolené. Ubytování v penzionu bylo moc hezké, před penzionem možnost parkování a posezení. Paní majitelka je velice milá, kdykoliv poradila třeba i s možností výletu po okolí. V docházkové vzdálenosti je zatopený lom ke koupání. U něj je kiosek s lavičkami, takže pivko, limonáda, zmrzlina a něco teplého k zakousnutí. Pro děti výborná zmrzlina. Všude vždy obsluha s úsměvem. Byli jsme velice spokojeni a doporučujeme dál.

Josef

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásně ztrávený týden u zatopeného lomu. Penzion čistý, hezký, pěkně vybavený. Paní majitelka na velkou jedničku s hvězdičkou - milá, ochotná, příjemná. Určitě mohu ze srdce doporučit všem.

Lenka O.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí v blízkosti lomu, ubytování čisté, majitelé vstřícní, určitě se za rok vrátíme.

Tacinová M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

velice spokojeni s ubytováním i s přístupem majitelů

Stáňa H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion jako dělaný na výlety na kole. Trasy jak pro zdatné cyklisty tak i pro rekreační. Paní domácí je velice milá a vstřícná, máte pocit, že ji znáte odjakživa. Penzion je čistý, uklizený. Je možnost donášky čerstvého pečiva, což je velice milé. Mohu všem jen a jen doporučit. Zdravíme paní Klustovou a přejeme spoustu spokojených klientů.

Šandová J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše v naprostém pořádku

Šandová J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše v naprostém pořádku

Miroslav P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Napíši to jednoduše: Ochota a vstřícnost, s jakou jsem se jinde nesetkal.

Karel Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu jsme se vrátili již po několikáté a jsme tu velice spokojeni. Kousek je lom, kde se dá i rybařit a stánek s občerstvením. Je vidět, že se majitelé o penzion starají a každý rok nás překvapí nějakým vylepšením. Mohu jen a jen doporučit.

Marek T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se mi tam libilov

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Nová Ves , který hodnotilo 85 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Nová Ves. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Nová Ves.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist