Ubytování
Telefon: +420 607 758 045, +420 723 560 485







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Relax - Vranov nad Dyjí - Hodnocení

Úžasné 
10.0 / 10
podle 22 recenzí (celkem 592)
425 Kč
Reference price

Přední Hamry 243,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

100% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 592
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Relax - Vranov nad Dyjí


Hodnocení návštěvníků

František P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nic nám nechybělo.Klid,pohoda.

Zdeňka B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion a jeho vybavení plně odpovídá 3*, rozhodně se nejedná o luxusní ubytování, nábytek jeví známky opotřebování, ale vše maximálně čisté, útulné, příjemné, vybavené k maximální spokojenosti rekreujících. Tzv. vychytané do poslední mušky. Pan majitel je od pohledu srdcař, strašně hodný pán, snažící se vyjít maximálně vstříc, je to velice milé, ono je vždy poznat, když je to někde jen o penězích. Penzion je v klidu, v uzavřeném dvoře. Ideálně vhodný pro skupinky rekreantů, ale i individuální turisty. Ohniště, gril, stůl na stolní tenis, dětské hřiště, houpačky pro děti, parkování ve dvoře, dostatek stolečků a židlí pro všechny, kola, přilby, kladky - pro ubytované zdarma k zapůjčení. Pan majitel Vás i vybaví mapkami, prospekty, letáky i cennými radami. Jediné co chybí, je vařící kuchyně, ale každý pokoj je vybaven vlastní kompletně vybavenou kuchyňkou, v okolí je více restaurací, na přelomu srpna však v provozu již jen jedna Country saloon, kde se tedy sedí venku, i v případě chladnějšího počasí, zato jídlo je na stole za 5 minut a velmi dobré. A tak není divu, že na rok dopředu má již skoro obsazeno.

Větrovcová M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše super,stravování bylo vlastní,počasí moc nepřálo-škoda/tornádo kousek/

Blanka P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí, milý personál. Spokojenost.

Zdeňka Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt neměl chybu, vlídné přijetí, hezké prostředí a zajímavé okolí. Navštívili jsme tento pension rádi a opakovaně.

Zdeňka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 24.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, velmi vstřícný a ochotný personál

Jiři J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 18.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Absolutni spokojenost, prostředi krásné prostě Relax.

David B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Za nás spokojenost. Jako plus zapůjčení kol, čehož jsem využil a nabídka dobrých vín 😉 Majitelé ochotní a milí. Doporučujeme.

Evžen R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost. Čistý, klidný a útulný penzion hned pod zámkem v sousedství řeky Dyje s možností sportovního vyžití i relaxace. Pan majitel velmi ochotný, se skvělým přístupen. Díky němu jsme navštívili úžasná místa, o kterých jsme ani netušili. Ještě jednou děkujeme, a už teď se těšíme za rok, na další dovolenou na Moravě.

Hana K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt byl příjemný, personál a normálně vstřícný. Výhodou pro rodiny s malými dětmi je možnost využití pračky. Penzionje situován nedaleko centra, takže pro večerní procházky ideální. I zázemí penzionu je vybavené.

Eva K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost pan domácí milý rád poradí doporučuji

Iva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Útulný penzion v krásném prostředí

Petra J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli velice spokojeni. Nádherné a klidné prostředí s výhledem na zámek. Příjemný a velmi ochotný pan majitel. Určitě se vrátíme.

Adamczyková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

kuchyňka dobře vybavená, terasa s posezením, slunečník - spokojenost.

Jana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 25.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem v Penzionu RELAX jsem byla nadmíru spokojená. Byl to můj první pobyt v penzionu vůbec. Vše, co bylo inzerováno bylo na jedničku, spokojenost veliká. Pan Ryšavý je milý a komunikativní člověk a tak to má být. Prostředí, čistota, cena vše OK. Doporučuji všem, kdo chtějí strávit pěknou dovolenou na Vranově!!! Jana

jJUREČEK J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo v naprostém pořádku,stravování dostupné v nedaleké restauraci.Prostě pohoda

Dana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion v klidné části města s krásným výhledem na zámek. Oceňuji hlavně čistotu, ochotný a sympatický personál, rodinnou atmosféru. Vybavení dostačující k vlastnímu vaření, jinak v blízkosti je obchod s potravinami a několik restaurací. Určitě doporučuji pro odpočinkovou dovolenou.

Štěpán H.  Bílovec

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu Relax jsme zavítali již po několikáté a byli jsme opět moc spokojeni! Na manžele Ryšavé je vždy spolehnutí ať již při domluvě,či řešení jakékoliv věci. Letošní "červencový týden" jsme si moc užili a celá rodina se těší na opětovnou návštěvu Vranovska!Zdraví Štěpán H.

Zeman L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 30.5.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jako obvykle jsme byli maximálně spokojeni. Je to kouzelné místo. V cenové kategorii odpovídající ubytování. Vřele doporučuji. (stravování nehodnotím, toto není součástí ubytování)

Eva H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Neda se nic vytknout a majitel p.J. Ryšavý je velmi obetavy a vstricny a chytry clovek, se vsim poradi,vyjde vstric jak je nejvic mozne!!! Je radost tu byt a vracet se!

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí , který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Relax - Vranov nad Dyjí.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist