Ubytování
Telefon: +420 607 758 045, +420 723 560 485







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Relax - Vranov nad Dyjí - Hodnocení

Vynikající 
9.7 / 10
podle 7 recenzí (celkem 603)
425 Kč
Reference price

Přední Hamry 243,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

97% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 603
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Relax - Vranov nad Dyjí


Hodnocení návštěvníků

Jenda B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.11. - 17.11.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo fajn, psal jsem již v listopadu , nevidím to tak ještě jednou . Rozhodně doporučuji

Markéta Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 27.5.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

krásné prostředí, ochotný personál, čisto. veliká spokojenost

jondras

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 28.5.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše naprosto vynikající a bezchybné. Zvlášt vyzdvihuji ochotu, vstřicnost a spolehlivost personálu. Stravování nehodnotím, není součástí služeb penzionu. Pro přípravu vlastního jídla jsou pokoje plnohodnotně vybavené, podmínky a možnosti jsou široké. Uvnitř i v okolí penzionu Relax je vše promyšleno a připraveno pro pohodlný a bezproblémový pobyt.

Ivan Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 30.5.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stravování nehodnoceno - bylo vlastní, ale díky vybavení bylo bezproblémové!

Milada K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 30.5.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion nám byl doporučen přáteli.Pobyt vyhovoval naším požadavkům i představám a ke spokojenosti přispělo i krásné počasí. Vstřícný majitel, který nás zásobil mapami i návrhy kam se máme jít podívat a která místa nevynechat.Penzion je bez stravy,ale v apartmánu je vybavený kuchyňský kout.Rádi se podle možnosti vrátíme.

Alexander

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 1.5.2023

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Čistota v pořádku, personál ochotný a podávající mnoho informací o možných aktivitách v okolí. Případné problémy personál řeší okamžitě a ve snaze vyjít vstříc zákazníkovi. V objektu není možnost veřejného stravování, ale pokoje jsou vybaveny kuchyňkou s možností vlastního stravování. Ubytování v penzionu je v pěkném prostředí pod zámkem Vranov nad Dyjí, za příznivou cenu.

Ráčková K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všem pobyt doporučuji. Je to domácké, příjemní majitelé. Vše vysvětlí a doporučí výlety a akce, které právě v městě probíhají. Ubytování jsme byli s pejskem s výběhem hned na zahradu a to bylo fajn. Moc majitelům děkujeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Brunclíková

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 9.10.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion má skvělou polohu u řeky v klidném prostředí s úžasným výhledem na zámek. Udržovaný uzavřený areál s ohništěm, grilem, stolem na stolní tenis, koutkem pro děti a stolečky s židlemi a slunečníky. Pobyty jsou bez stravování, každý apartmán má ale vybavenou kuchyňskou linku (mikrovlnka, lednička, vařič, nádobí). Majitelé jsou velice ochotní, poradí výlety do okolí, aktuální akce i dobré restaurace. Je vidět, že spokojenost hostů je jejich nejvyšší metou. Díky!

Letzelová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme s dcerou už podruhé,vše je perfektní, milé, rodinné.dekujeme.

Václav S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 18.4.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt v penzionu Relax se nám velmi líbil. Pokoje byly čisté, interiér i zahrada velmi prakticky řešeny. Majitelé jsou srdeční, ochotní a milí lidé. Během našeho pobytu jsme nezaznamenali žádný nedostatek. Pobyt jsme měli bez stravování a bez dodatečných služeb, proto tyto dvě kritéria nehodnotím. Vše ostatní si jednoznačně zaslouží plný počet hvězdiček. Děkuji!

D.Loníček

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 17.4.2022

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni s ubytováním vybavením apartmánu a čistotou a půjčovnou kol.

František P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nic nám nechybělo.Klid,pohoda.

Zdeňka B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion a jeho vybavení plně odpovídá 3*, rozhodně se nejedná o luxusní ubytování, nábytek jeví známky opotřebování, ale vše maximálně čisté, útulné, příjemné, vybavené k maximální spokojenosti rekreujících. Tzv. vychytané do poslední mušky. Pan majitel je od pohledu srdcař, strašně hodný pán, snažící se vyjít maximálně vstříc, je to velice milé, ono je vždy poznat, když je to někde jen o penězích. Penzion je v klidu, v uzavřeném dvoře. Ideálně vhodný pro skupinky rekreantů, ale i individuální turisty. Ohniště, gril, stůl na stolní tenis, dětské hřiště, houpačky pro děti, parkování ve dvoře, dostatek stolečků a židlí pro všechny, kola, přilby, kladky - pro ubytované zdarma k zapůjčení. Pan majitel Vás i vybaví mapkami, prospekty, letáky i cennými radami. Jediné co chybí, je vařící kuchyně, ale každý pokoj je vybaven vlastní kompletně vybavenou kuchyňkou, v okolí je více restaurací, na přelomu srpna však v provozu již jen jedna Country saloon, kde se tedy sedí venku, i v případě chladnějšího počasí, zato jídlo je na stole za 5 minut a velmi dobré. A tak není divu, že na rok dopředu má již skoro obsazeno.

Větrovcová M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 27.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše super,stravování bylo vlastní,počasí moc nepřálo-škoda/tornádo kousek/

Blanka P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí, milý personál. Spokojenost.

Zdeňka Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt neměl chybu, vlídné přijetí, hezké prostředí a zajímavé okolí. Navštívili jsme tento pension rádi a opakovaně.

Zdeňka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 24.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, velmi vstřícný a ochotný personál

Jiři J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 18.6.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Absolutni spokojenost, prostředi krásné prostě Relax.

David B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Za nás spokojenost. Jako plus zapůjčení kol, čehož jsem využil a nabídka dobrých vín 😉 Majitelé ochotní a milí. Doporučujeme.

Evžen R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost. Čistý, klidný a útulný penzion hned pod zámkem v sousedství řeky Dyje s možností sportovního vyžití i relaxace. Pan majitel velmi ochotný, se skvělým přístupen. Díky němu jsme navštívili úžasná místa, o kterých jsme ani netušili. Ještě jednou děkujeme, a už teď se těšíme za rok, na další dovolenou na Moravě.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí , který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Relax - Vranov nad Dyjí.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist