Ubytování
Telefon: +420 607 758 045, +420 723 560 485







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Relax - Vranov nad Dyjí - Hodnocení

Úžasné 
10.0 / 10
podle 23 recenzí (celkem 596)
425 Kč
Reference price

Přední Hamry 243,
VRANOV NAD DYJÍ 671 03 | Mapa

100% Hodnocení 23
Celkem hodnocení 596
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Relax - Vranov nad Dyjí


Hodnocení návštěvníků

Dana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion v klidné části města s krásným výhledem na zámek. Oceňuji hlavně čistotu, ochotný a sympatický personál, rodinnou atmosféru. Vybavení dostačující k vlastnímu vaření, jinak v blízkosti je obchod s potravinami a několik restaurací. Určitě doporučuji pro odpočinkovou dovolenou.

Štěpán H.  Bílovec

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu Relax jsme zavítali již po několikáté a byli jsme opět moc spokojeni! Na manžele Ryšavé je vždy spolehnutí ať již při domluvě,či řešení jakékoliv věci. Letošní "červencový týden" jsme si moc užili a celá rodina se těší na opětovnou návštěvu Vranovska!Zdraví Štěpán H.

Zeman L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 30.5.2021

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jako obvykle jsme byli maximálně spokojeni. Je to kouzelné místo. V cenové kategorii odpovídající ubytování. Vřele doporučuji. (stravování nehodnotím, toto není součástí ubytování)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Eva H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Neda se nic vytknout a majitel p.J. Ryšavý je velmi obetavy a vstricny a chytry clovek, se vsim poradi,vyjde vstric jak je nejvic mozne!!! Je radost tu byt a vracet se!

Wintrová V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 28.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byla jsem ubytována spolu s manželem a přáteli s turistického oddílu Sokol Staňkov ve dnech 23.9.-28.92020. Mohu za nás všechny potvrdit úplnou spokojenost. Plánujeme si to za rok opět zopakovat.

Brunclíková

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 28.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu Relax jsme byli opakovaně a vždy velká spokojenost. Čisté, prostorné ubytování, dobře vybavená kuchyňka a skvělá poloha k procházkám i cyklovýletům. Bezproblémové parkování. Majitel pan Ryšavý je mimořádně ochotný,s tak skvělým přístupem se často nesetkáváme.

Leona P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Relax jsme koncem prázdnin 2019 navštívili opět po 2 letech. Přivítalo nás zde zase velmi příjemné prostředí v čele s ochotným panem majitelem Ryšavým a jeho ženou, ubytování s nádherným výhledem na Vranovský zámek. Těšíme se na další návštěvu i letos.

Michal P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.10. - 2.11.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice nápomocný majitel

lydie w.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.10. - 13.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strávili jsme velice příjemný dvoudenní pobyt v zařízení Penzion Relax-Vranov nad Dyjí, byli jsme opravdu moc se vším spokojeni moc se nám tam líbilo a určitě, pokud nám to zdraví dovolí, bychom chtěli pobyt opakovat, děkujeme jěště jednou. manželé Wojnarovi

MARCEL

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion relax mohu jen doporucit, pan Rysavy je velmi ochotny a obetavy clovek. dekujeme . Marcel

f.p.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 15.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost.

j. c.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 15.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem v penzionu jsme byli moc spokojeni, až na vrzající postele při sebemenším pohybu.Pan majitel je vstřícný a ochotný. Děkujeme a určitě zas někdy nashledanou.

Monika V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 15.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto úžasné prostředí, klidně místo pro strávení dovolené, pan majitel splní každé Vaše přání.... Vřele všem doporučuji

Radek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 31.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super ubytko, velmi milý a ochotný majitel, příznivá cena, krásné prostředí, super výlety pěšky i na kolech, nádherný zámek, super koupání. Prostě vše tak, jak jsme si přáli... Děkujeme moc, zase ještě někdy rádi upřijedeme...

a H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 7.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování super, čistý pokoj, pan majitel ochotný a milí Byli jsme zde s 10 měsíční holčičkou a spokojenost. Byl zde i klid. Krásný výhled na zámek. Obchod a restaurace kousek.

Petra C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý deň, s pobytom v penzione Relax sme boli nadmieru spokojní. Spravujú ho totiž veľmi sympatickí manželia, ktorí robia prácu s láskou a úsmevom a to cítite na každom kroku. Majitelia nám vyšli v ústrety vo všetkom a to sa pri cestovaní s malými detmi veľmi cení. Oceňujem priateľský prístup, dobré tipy na výlety vrátane podrobných máp, požičaný fén na vlasy, extra uteráky na vyžiadanie a iné drobnosti, ktoré Vám pobyt spríjemnia. Sú to práve tie maličkosti, ktoré robia ten rozdiel. Ďakujeme.

Zuzana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zapálení a ochota majitelů jsou úžasné, poradí a zajímají se o spokojenost svých hostů. Správní lidé na správném místě. Děkujeme moc!

Ladislav C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejvíce oceňujeme perfektní přístup pana majitele.

Gabriela S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostředí i ubytování velmi příjemné. Velká zahrada s možností volnočasových aktivit. Majitelé více než milí a vstřícní. Můžu jen doporučit!!!

Markéta Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné a klidné místo hned vedle centra obce, milí a velmi ochotní majitelé, pěkná zahrada k relaxaci, určitě se zase vrátíme, doporučuji.

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí , který hodnotilo 23 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Relax - Vranov nad Dyjí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Relax - Vranov nad Dyjí.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist