Penzion U Kozárů - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion U Kozárů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 84
Celkem hodnocení 272
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Kozárů


Storno

Hodnocení návštěvníků

a P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 18.10.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nemáme co vytknout. Vše dokonalé. Útulný pokoj, vynikající snídaně (dnes ráno jsme si pochutnali na výborných palačinkách), úžasná a moc milá paní majitelka, která nám dala výborné tipy na výlety. Neváhejte a zarezervujte si zde pobyt.

Radim K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.10. - 7.10.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jsme tady již podruhé.

Sylvie N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.10.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi spokojeni!Děkujeme

Výbošťoková-Kučera

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 21.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosta spokojenosť !!!

Pavla P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 13.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování u manželů Kozárových hodnotím jedině kladně. Lokalita přímo v centru Adršpachu, pěší chůzi se do skalního městečka dostanete do 10 minut. Ubytování krásné, čisté. Měli jsme pokoj č.1 a jelikož jsme byli pouze dva, úplně bohatě stačilo, nejdůležitější je vlastní sociální zařízení, které splňovalo vše, co má mít.Kuchyňka byla společná na chodbě ještě s jedním pokojem - dostatečně velká lednička, vybavená kuchyňská linka vším potřebným, stůl se židlemi, sporák, rychlovarná konvice, útěrky, prostě všechno. Zahrada - jedno velké wauuu. Všude samé květiny, vše nádherně upravené, krytá pergola, ohniště se špalíky na posezení, volně k půjčení hry jako petang, badminton apod., pro děti horolezecká stěna, míče apod. Měli jsme ubytování i se snídaní a tu si taky objednejte - naprostá bomba, všeho až moc :-) Výběr ze spoustu druhů jídla, vybere si opravdu každý, od dospělého až po malé dítě. K pití dva druhy džusů, voda, káva, mléko, kakao, čaje, každé ráno čerstvé pečivo. Absolutně nemáme co vytknout, manželé Kozárovi jsou velice příjemní a ochotní lidé a jejich ubytování budeme všude doporučovat.

Miroslav H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 6.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Možná trochu lepší matrace ale jinak všechno super.

Mýtinovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojeni.
Krásný penzion i okolí. Děkujeme

Hlávkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu u Kozárů jsme strávili dovolenou již podruhé a opět jsme byli nadšeni. Majitelé jsou velmi příjemní, penzion je útulný a čistý. Velmi jsme ocenili úžasné zázemí pro děti na zahradě a možnost snídaní, které byly jako vždy bohaté a pestré. Jediné, co bychom doporučili doplnit na snídaně, je kávovar. Jinak naprostá spokojenost a určitě jsme tu nebyli naposledy.
Velice děkujeme za příjemný pobyt!

Pavel V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Strávili jsme u vás naprosto úžasný týden plný sluníčka a pohody.
Penzion je luxusně vybavený s krásnou okolní zahradou. Oceňujeme i nápady na
trávení volného času večer ( lukostřelba, člověče....).Tak pestré a pečlivě
připravené snídaně jsme opravdu nezažily nikde v ČR !
Přejeme Vám hodně štěstí , stálé zdraví a mnoho spokojených hostů !!
Snad se k Vám někdy vrátíme i s vnoučetem ...
Hodně štěstí přejí Valeníci

Jan S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jeden z nejkrásněji prožitých týdnů tohoto roku.
Moc rádi se budeme vracet.

Pavel V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování super
Snídaně super
Rada na výlety super

Hana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování v penzionu je velmi pěkné, penzion je krásně zařízený a čistý.
Pro děti spoustu zábavy (houpačky, bazén, pískoviště atd.)Kozárovi velmi ochotní, milý lidé. Celý týden jsme si užili a budeme moc rádi na Adršpach vzpomínat.

Bob

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Perfektní místo na dovolenou , ideální pro rodiny s malými dětmi.Nádherné zázemí, vsazené takřka do srdce Adršpašských skal. Všude kousek, všude čisto a majitelé Kozárovi? Lidi s velkým "L" + Bady. Přesně tak májí vypadat ti , kteří podnikají v tomto odvětví a chtějí dělat něco pro druhé. Jen tak dál ,držíme palce a věříme, že zase za nějakou dobu NASHLEDANOU. Děkujeme Poláškovi

Bob

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Perfektní místo na dovolenou , ideální pro rodiny s malými dětmi.Nádherné zázemí, vsazené takřka do srdce Adršpašských skal. Všude kousek, všude čisto a majitelé Kozárovi? Lidi s velkým "L" + Bady. Přesně tak májí vypadat ti , kteří podnikají v tomto odvětví a chtějí dělat něco pro druhé. Jen tak dál ,držíme palce a věříme, že zase za nějakou dobu NASHLEDANOU. Děkujeme Poláškovi

Petr P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velice ochotní a přátelští majitelé.Skvělé snídaně ve velice vkusně a čistě vedeném penzionu. Pan Kozár výborně poradil s tipy na výlety a paní Kozárová to je prostě sluníčko.Vřele všem doporučujeme

Anna K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše v pořádku. Děkujeme.

Lukáš G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Dovolená předčila naše očekávání. Rádi se sem vrátíme.

Bob P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vynikající, děkujeme.

Hana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování bylo moc pěkné, majitelé moc příjemní a milý lidé.
Bylo to tu skvělé.

Prášilovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování u Kozárů můžeme jen chválit. Snídaně výborné a tipy na výlety super.
Vřele doporučujeme.

Kateřina B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování bylo naprosto luxusní. Při příjezdu nás přivítal sympaticky pan Kozár, ukázal nám pokoje, na mapě nám úžasně vysvětlil a popsal spousty výletů, které můžeme uskutečnit a pak nám ukázal zázemí penzionu.
Ubytování je v krásných čistých a voňavych pokojích. Nic nám nechybělo. Zázemí pro děti ja v penzionu spousta, velký rovný plac na hraní, branky na fotbal, lezecka stenka, houpačky, klouzacky, krásný "utajeny" dětský altanek (tam se dětem moc líbilo), velký bazén a ve finále sezení pod pergolou pro dospělé. Měli jsme možnost kdykoli rozdelat oheň a večer sedět a klabosit s ostatními.
Sešla se nás i super parta lidí, takže jsme si to užili my velcí a i malí.
Paní Kozarova je stále se usmevajici a hodná paní. Pro děti měla připravenou soutěž a za odměnu děti dostali krásné pamatecni dřevěné medaile!
Určitě ubytování doporučuji! Vše bylo super a i blízko na skalní výlety!

Lenka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasná dovolená v útulném a čistém penzionu. Snídaně bohaté a vydatné.
Naprostá spokojenost. Děkujeme !

František H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

SUPER !!! Ubytování velmi příjemné a pohodlné,snídaně velice chutné ,pestré a vydatné. Příjemný a ochotný personál,nádherné okolí,prostě to byl perfektní týden.Zde musejí být opravdu spokojeny všechny věkové kategorie.
Ještě jednou děkujeme.
Bohatová H., Hanyka F.

Šíchovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 27.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasný zážitek ze skal i celého pobytu, ubytování perfektní, služby dokonalé.
Přijedeme znovu.

Markéta C.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Majitelé úžasní se srdcem na dlani, od toho se odvíjí veškeré služby.
Nádherná dovolená pro dospělé i děti !

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Kozárů, který hodnotilo 84 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Kozárů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Kozárů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist